RE45

Oplev fuldstændig klare billeder og lyd

TV

RE45 | LED | Full HD | High Dynamic Range (HDR)

RE450 / RE453 / RE455 Series

Billede af RE45 Full HD HDR TV med X-Reality PRO

Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 5.500,00

(VAT)

Vis 3 modeller og priser

Skjul 3 modeller og priser

102 cm (40")

KDL-40RE450

Pris ikke tilgængelig

102 cm (40")

KDL-40RE453

Vejl. Udsalgspris

kr 5.500,00

(VAT)

102 cm (40")

KDL-40RE455

Pris ikke tilgængelig

A+ENERGIKLASSIFICERING OG DATABLAD

3modeller

Vigtige funktioner

HIGH DYNAMIC RANGE

Smukke lyse områder, smukke teksturer

Med HDR (High Dynamic Range) bevares de detaljer, som ellers ville gå tabt i de mørkeste og lyseste billedområder, hvilket giver et meget mere dynamisk billede. Se teksturerne i flyets skinnende metalvinge og solglimtene på skroget.

Ægte High Definition

Større klarhed, mere detaljeret, mere fantastisk

Ægte High Definition

Oplev raffinerede detaljer og teksturer på dette Full HD-TV. Alt, hvad du ser, forfines for at sikre minimal støj og maksimal effekt. Se forskellen i bygninger og havudsigter.

Genopdag hver eneste detalje

X-Reality™ PRO

X-Reality PRO-billedbehandling opskalerer hver pixel og giver smuk klarhed. Mens billederne analyseres, sammenlignes hver eneste scene med vores særlige billeddatabase for at finjustere billederne og reducere støjen. Overflader får endnu flere detaljer.

X-Reality™ PRO
ClearAudio+

Skabt til at lytte

ClearAudio+

Gør lytteoplevelsen lige så virkelighedstro som det, du ser. ClearAudio+ finjusterer TV-lyden for en medrivende oplevelse, som føles, som om den er hele vejen rundt om dig. Hør musik og dialog med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser.

Se flere billeder og færre ledninger

Nyd underholdningen uden forstyrrende elementer. En slank, smal ramme med aluminiumseffekt fastholder dit fokus på skærmen. Kablerne er gemt væk i en fod på bag- og forsiden for at give et pænt og ryddeligt udseende.

Specifikationer og funktioner
Krystalklare billeder fortjener helt klar lyd. Med Full HD-billeder, forbedret med den kraftfulde X-Reality™ PRO-opskalering, og lyd, der kommer til live gennem ClearAudio+, bliver alt, hvad du ser, skarpere, renere og mere spændende. Fulde specifikationer til rådighed snart.
  • Fås i 102 cm (40")

  • D5_HDR

    High Dynamic Range

  • Full HD-opløsning (1920 x 1080)

  • X-Reality™ PRO

  • ClearAudio+

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger