RE40

Klare billeder, tættere på Full HD
ALLE TV

RE40 | LED | HD Ready | High Dynamic Range (HDR)

RE400 / RE403 / RE405 Series
Billede af RE40 R40E LED HDR TV med X-Reality PRO

Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 3.500,00

(VAT)

80 cm (32")

KDL-32RE400

Pris ikke tilgængelig

80 cm (32")

KDL-32RE403

Vejl. Udsalgspris

kr 3.500,00

(VAT)

80 cm (32")

KDL-32RE405

Pris ikke tilgængelig

Vigtige funktioner

HIGH DYNAMIC RANGE

Smukke lyse områder, smukke teksturer

Med HDR (High Dynamic Range) bevares de detaljer, som ellers ville gå tabt i de mørkeste og lyseste billedområder, hvilket giver et meget mere dynamisk billede. Se teksturerne i flyets skinnende metalvinge og solglimtene på skroget.

X-Reality™ PRO
Genopdag hver eneste detalje

X-Reality™ PRO

X-Reality PRO-billedbehandling opskalerer hver pixel og giver smuk klarhed. Mens billederne analyseres, sammenlignes hver eneste scene med vores særlige billeddatabase for at finjustere billederne og reducere støjen. Overflader får endnu flere detaljer.

Skabt til at lytte

ClearAudio+

Gør lytteoplevelsen lige så virkelighedstro som det, du ser. ClearAudio+ finjusterer TV-lyden for en medrivende oplevelse, som føles, som om den er hele vejen rundt om dig. Hør musik og dialog med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser.

ClearAudio+
Se flere billeder og færre ledninger

Se TV uden forstyrrende elementer. En slank, smal ramme med aluminiumseffekt fastholder dit fokus på skærmen. Kablerne er gemt væk i en fod på bag- og forsiden for at give et rent og ryddeligt udseende.

Specifikationer og funktioner

Bring din underholdning endnu tættere på Full HD’s fantastiske klarhed med kraften fra X-Reality™ PRO-billedopskalering. Og med ClearAudio+ kan du være sikker på, at det, du hører, er så rent og skarpt som det, du ser. Fulde specifikationer til rådighed snart.
  • Fås i 80 cm (32")

  • High Dynamic Range

  • WXGA-opløsning

  • X-Reality™ PRO

  • ClearAudio+

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger