En klar vision for miljøet

Objektiver fra Sony er kendt for deres ydeevne – de lader dig trygt indfange ethvert øjeblik. Men det er innovationen, der afspejler vores miljøbevidsthed, som gør dem virkelig unikke.

Miljøhensyn og ressourcebevaring skabt af Sony

Ud over at fremstille fine produkter arbejder Sony fortsat på at opnå nul miljøbelastning fra vores produkter og forretningsaktiviteter i overensstemmelse med vores "Road to Zero"-plan. I tillæg til de utallige brugerfordele ved lettere og mere brugervenlige produkter understøtter vores uophørlige innovation vores forpligtelse i hele virksomheden til at minimere vores forbrug af energi og råmaterialer og, i særdeleshed, affald.

Funktion, skønhed og miljøhensyn. 

FE 600 mm F4 GM OSS opnår en samlet vægtreduktion på mere end 10 % sammenlignet med 500 mm F4 G SSM.   

[1] 500 mm F4 G SSM [2] DSLR-A900 [3] FE 600 mm F4 GM OSS [4] ILCE-9

Udviklet til at mindske mængden af affald

Nytænkning af objektivet

En nytænkning af opbygningen og optimeringen af objektivet har skabt et design, der minimerer brugen af ressourcer og styrker vores "Road to Zero"-plan. Vi er ligeledes på jagt efter yderligere reduktioner i brugen af råmaterialer.

Mindre brug af jomfruplast

Brugen af jomfruplast (ikke genanvendt) er mindsket med ca. 34 % i forhold til tidligere udskiftelige objektiver.

Billedet er udelukkende til illustrationsformål.

En yderst effektiv opbygning af objektiver

Der er opnået en betydelig vægtreduktion uden tab af kvalitet takket være den hidtil usete præcision i de unikke XA-elementer (ekstreme asfæriske) fra Sony samt brugen af letvægtsfluorit i stedet for optisk glas.

Billede af 500 mm F4 GM SSM
500 mm F4 G SSM

[1] ED-glas (ekstra lav spredning)

Billede af FE 600 mm F4 GM OSS
FE 600 mm F4 GM OSS

[1] Fluoritobjektiv [2] ekstremt asfærisk objektiv (XA-objektiv) [3] ED-glas (ekstra lav spredning)

Ydeevne for professionelle

Med den fantastiske billedkvalitet i objektiver fra Sony kan du indfange en verden af enestående, imponerende udtryk og øjeblikke. Find den grænseløse kreativitet i rækkevidden, dimensionen og dybden, som kun er mulig med et ultratelefotoobjektiv. 

Billede af En åbenbaring af professionelle fotografer
En åbenbaring for professionelle fotografer

For fotografer, der benytter supertelefoto med stor blænde, er trætheden aftaget markant med brugen af magnesiumlegering. Den samlede vægtreduktion og forbedringer i vægtfordelingen gør, at du altid er klar til den perfekte optagelse.

billede af Asfæriske XA-objektivelementer af ekstremt høj kvalitet
Asfæriske XA-objektivelementer af høj kvalitet

Sony XA-objektivelementer (ekstremt asfæriske) fremstilles ved en unik proces, der giver uovertruffen overfladepræcision og en fantastisk opløsning. Den deraf følgende, udsøgte bokeh gør dem ideelle til smukke ultratelefotooptagelser.

Førende teknologisk innovation med fokus på miljøet

Shuhei Kaneko

FE 400 mm F2,8 GM OSS / FE 600 mm F4,0 GM OSS Project Manager

Billede af Shuhei Kaneko

Efter at have opsøgt mange optagelsessteder i udviklingsprocessen er jeg på jagt efter en høj skildringsydeevne, indramningslethed til at følge motivet og en vægtreduktion med henblik på bærbarhed for at kunne indfange det enkelte øjeblik med størst udtryk fra bevægelserne af motiver langt fra fotografen.

Ud over et nyt optisk design og en vægtreduktion opnået ved at benytte en let magnesiumlegering har vi samtidig taget miljøhensyn gennem reduktioner i ressourceforbruget, herunder objektivelementer og jomfruplast.

Førende teknologi fra Sony er ligeledes forbundet med vores bekymring for miljøet, og som ingeniør vil jeg gerne fortælle folk, at de kraftfulde, kreative værker, som fotografer udgiver overalt i verden, medbringer vores miljøhensyn gennem vores design med udskiftelige objektiver.

Se flere produkter fra Sony med miljøvenlige egenskaber
Billede af Fyldt med lyse ideer
Fyldt med lyse ideer

Sony har designet den stablede fuldformat CMOS-billedsensor med integreret hukommelse til det højtydende α9. Resultatet er et mindre og lettere professionelt kamera, der indeholder færre ressourcer.

Billede af produkt
Bæredygtighed lyder fantastisk

I forbindelse med vores Road to Zero og Green Management 2025 går Sony efter en reduktion på 10 % i mængden af ny plast, der bruges pr. produkt (ekskl. emballage), sammenlignet med FY2018. I mere end 10 år inden for lyd har vi forbedret ydelsen for genanvendte materialer og brugt dem i vores design.

Billede af aibo
aibo

En revolutionerende emballage har set dagens lys. aibo ankommer bekvemt pakket ind og beskyttet i en filtpakke, der er produceret af 50 % genbrugte PET-plastikflasker (polyethylenterephthalat).