Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 1.250,00

(VAT)

Vis 3 modeller og priser

Skjul 3 modeller og priser

240GB

SL-EG2

Vejl. Udsalgspris

kr 1.250,00

(VAT)

480GB

SL-EG5

Vejl. Udsalgspris

kr 2.150,00

(VAT)

960GB

SL-E1

Vejl. Udsalgspris

kr 3.700,00

(VAT)
Billeder af Eksternt SSD med USB Type-C™
Billeder af Eksternt SSD med USB Type-C™

Funktioner

Så lille, at du aldrig vil tage hjemmefra uden

Dette elegante eksterne SSD (Solid State Drive) med stor kapacitet er mindre end et kreditkort (A) og vejer blot 50 g. Bare læg det i lommen eller tasken, så har du altid op til 960 GB lagerkapacitet på dig.

Bølget overflade giver et bedre udseende og en bedre fornemmelse

Den robuste finish i børstet aluminium er modstandsdygtig over for fingeraftryk, mens den bølgede overflade også tilfører produktets design et unikt ekstra touch. Udover at give et sikkert greb ved transport gør bølgemønsteret det også nemt at finde drevet, når du leder efter det i din taske. Kombineret med gennemtænkte designelementer som den meget synlige adgangs-LED er dette et drev, der ser lige så godt ud, som det fungerer. 

USB 3.1 Gen 2-grænseflade for hurtig overførsel

Du behøver ikke at vente, mens dine filer overføres. Dette eksterne SSD er kompatibelt med USB 3.1 Gen 2 (SuperSpeed USB 10 Gbps) mhp. ultrahurtig dataoverførsel ved en hastighed på op til 540 MB/s (læse) eller 520 MB/s (skrive). Få gang i filerne, så du også kan komme i gang.

960 GB lagerkapacitet i en enhed i lommestørrelse

Beskyt dine dyrebare filer sikkert og pålideligt med op til 960 GB lagerplads – det er nok plads til at lagre og organisere dine fotos, videoer, musik m.m.

Robust og pålideligt til sikker fillagring

Solid state-drev anvender flashhukommelse uden bevægelige dele indeni. Det forbedrer enhedens stødsikkerhed og mindsker risikoen for mekanisk nedbrud og tab af værdifulde data. Brug den, og rejs med den, i forvisning om, at dine filer forbliver sikre.

Det perfekte værktøj til professionel fotografering

SL-E-drevet tilbyder en fremragende løsning til professionelle digitalfotografer. Den høje kapacitet og den ultrahurtige tilslutning til din PC, via USB 3.1 Gen 2-grænsefladen, gør det til den perfekte partner til højtydende internetdelt optagelse med kameraer som f.eks. det nye Sony A7RIII. Dataoverførselshastigheder på op til 540 MB/s (læse) og 520 MB/s (skrive) giver hurtigere sikkerhedskopiering, hurtige tjek og retouchering af billeder, ligesom ved brug af et lokalt drev, men det robuste og kompakte kabinet sikrer også uovertruffen bærbarhed.

Tilslut en lang række enheder

SL-E-serien er udstyret med kompakte og vendbare USB Type-C™-porte til tilslutning af de nyeste enheder. Medfølgende USB Type-C til C- og USB Type-C til standard-A-kabler sikrer anvendelighed med en lang række enheder, bl.a. de nyeste Mac- og Windows PC'er, Android-smartphones og tablets (USB Type-C), samt konventionelle Mac- og Windows-PC'er (USB Standard-A).

Se kompatibilitetsoversigt

ENC DataVault lite for komplet sikkerhed

Få ro i sindet med adgang til ENC DataVault lite uden ekstra omkostninger sammen med dit drev. Du kan adgangskodebeskytte udvalgte partitioner med 256-bit AES-kryptering, mens du holder andre "åbne" mhp. fleksibel brug. Efter aktivering kræves der en adgangskode, hver gang du vil have adgang til de krypterede filer. Kompatibilitet med flere platforme betyder, at du kan indstille en adgangskode til at låse fra Mac og derefter åbne fra Windows, og omvendt.

Download ENC DataVault lite

Specifikationer
Dette højtydende, elegante og kompakte SSD er det ultimative værktøj til velfungerende fotografiske og kreative arbejdsgange. USB Type-C / USB 3.1 Gen 2-grænsefladen giver hurtig adgang og hurtig sikkerhedskopiering, op til 540 MB/s (læse), mellem en lang række PC'er og smartphones. Det pålidelige og robuste design med bølget overflade sikrer også et godt greb og modstandsdygtighed over for fingeraftryk.
  • Op til 960 GB lagerkapacitet

  • Ultrakompakt design, mindre end et kreditkort og vejer kun 50 g.

  • USB 3.1 Gen 2-grænseflade med USB Type-C-port giver ultrahurtig dataoverførsel op til 540 MB/s (læse) og 520 MB/s (skrive).

  • Elegant, solidt metalkabinet med bølget finish

  • USB Type-C til C- og USB Type-C til standard-A-kabler medfølger

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet