Billeder af Eksternt solid-state-drev 
Billeder af Eksternt solid-state-drev 
Billeder af Eksternt solid-state-drev 

Funktioner

Lille nok til at kunne ligge i lommen.

Dette elegante eksterne solid-state-drev er mindre end et kreditkort. Det ultrakompakte, bærbare design vejer kun 35 g og er kun 9,4 mm tykt - hvilket gør det til den perfekte størrelse til stort set enhver taske eller lomme. Den robuste overflade i børstet aluminium fås i enten sort eller sølv, så den helt sikkert vil imponere venner og kolleger. 

128 GB lagerkapacitet 

Beskyt dine dyrebare filer sikkert og pålideligt med 128 GB lagerplads - det er nok plads til at lagre og organisere dine fotos, videoer, musik m.m. Og med ekstra tilføjet beskyttelse er det virkelig en nemmere og mere sikker måde at håndtere dine data på.

Pålidelig opbygning for sikker fillagring

Ved at bruge flashhukommelse - ligesom en USB-stick - hvilket genererer mindre varme, kan solid state-drev levere hurtigere og mere pålidelig ydelse end konventionelle eksterne harddiske. Og da der ikke er bevægelige dele i deres design, er risikoen for et mekanisk nedbrud også betydeligt reduceret - så du kan være sikker på, at alle dine filer forbliver sikre. 

USB 3.0-grænseflade for hurtig overførsel

Du behøver ikke sidde og vente på, at dine filer overføres. Dette eksterne solid state-drev er kompatibelt med USB 3.0, som muliggør en ultrahurtig dataoverførsel op til 450 MB/s i læsetilstand.

Password Protection Manager for total sikkerhed 

Få ro i sindet med Password Protection Manager. Efter aktivering skal du indtaste en adgangskode, hver gang du opretter forbindelse til din PC. Du kan vælge en adgangskode til bestemte partitioner og lade andre være åbne for generel brug. Desuden kan en høj 256-bit AES-kryptering øge sikkerheden yderligere.

Backup Manager for intelligent filhåndtering

Backup Manager-softwaren giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere data fra din PC eller bærbare med minimal indsats. Softwaren genkender filer, der er blevet ændret eller tilføjet for nylig, og overfører kun disse - så du sparer værdifuld tid.

Specifikationer
Dette elegante eksterne solid-state-drev er mindre end et kreditkort - perfekt til at lægge i en taske eller lomme og tage med overalt. Og med 128 GB lagerkapacitet og ultrahurtig dataoverførsel har det aldrig været nemmere at holde dine filer sikre på farten.
  • 128 GB lagerkapacitet

  • Ultrakompakt design, mindre end et kreditkort

  • USB 3.0 til ultrahurtig dataoverførsel op til 450 MB/s (læsehastighed) 

  • Elegant, solidt metalhus med helt tyndt finish

  • Beskyt dine filer med Backup Manager og Password Protection

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet