Billeder af Ekstern harddisk i lommeformat
Billeder af Ekstern harddisk i lommeformat
Billeder af Ekstern harddisk i lommeformat
Billeder af Ekstern harddisk i lommeformat

Funktioner

Boost overførselshastigheder med Data Transfer Accelerator

Sæt fart på overførselstiderne ved at montere Data Transfer Accelerator*-softwaren uden ekstra omkostninger på din PC. Overførselshastighederne er dobbelt så hurtige ved anvendelse sammen med USB 2.0 og tre gange så hurtige med USB 3.0. Du kan gemme data på din PC med op til 5 GB pr. sekund med USB 3.0 - over ti gange hurtigere end USB 2.0. Data Transfer Accelerator understøtter ikke Windows 10.

Download Data Transfer Accelerator

Intelligent filhåndtering med Backup Manager 2

Backup Manager 2-softwaren sikkerhedskopierer regelmæssigt og automatisk data fra din PC til harddisken. Den benytter et trinvist sikkerhedskopieringssystem, så den kun sikkerhedskopierer filer, der er er ændret, i de mapper, brugeren udpeger til overvågning. Selv når den eksterne harddisk ikke er tilsluttet, kan Backup Manager 2 lægge en midlertidig sikkerhedskopi af din PC's data på en cloud-lagringstjeneste som f.eks. Dropbox. *Bemærk venligst, at denne software kun er kompatibel med Windows-operativsystemer.

Download Backup Manager 2

Nem kompatibilitet med FAT32-formateringsenhed

Slut til ældre PC'er, PlayStation®3 og Handycam®-modeller. Harddiskens FAT32-formateringsenhed giver mulighed for lagring for de produkter, der ikke understøtter NTFS-filsystemet. Desuden er opsætningen ukompliceret med den smarte software: Du skal blot tilslutte og starte dit drev med det samme. *Bemærk, at denne proces fjerner alle eksisterende data på harddisken - herunder software - så det tilrådes at foretage en sikkerhedskopiering.

Download FAT32 Formatter

Password Protection Manager for total sikkerhed

Få ro i sindet med Password Protection Manager uden ekstra omkostninger. Når det er aktiveret, skal du indtaste en adgangskode, hver gang du slutter harddisken til en PC. Du kan bruge adgangskoden til kun at låse bestemte partitioner og lade andre være "åbne" mhp. fleksibel brug. Desuden kan en 256-bit AES-kryptering øge sikkerheden yderligere.

Download Password Protection Manager

Specifikationer
  • Let og ultraslankt 12 mm design

  • USB 3.0-grænseflade med hurtig overførselshastighed på op til 5 Gbps

  • Stor lagerkapacitet på 1 TB

  • Backup Manager 2 og anden software til download

  • Kompatibel med Windows® og Mac®

Kapacitet
1 TB
Diskstørrelse
2,5"
Overførselshastighed
Maks. 5 Gbps (USB 3.0); Maks. 480 Mbps (USB2.0)
Kompatible enheder
Windows PC; Macintosh
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet