Ressourcestærk med færre ressourcer

Sonys ingeniører samarbejder med filmfotografer. Det fortsætter med VENICE i et meget kompakt biografkamera – der bevarer kvaliteten og holdbarheden i barske optagelsesmiljøer, mens brugen af produktionsressourcer er reduceret markant. 

Leverer høj ydeevne med hensyn til miljøet

Vi arbejder hele tiden på at opnå nul miljøpåvirkning i alle vores produktlivscyklusser og forretningsaktiviteter i henhold til vores "Road to Zero"-plan. Vejen mod dette mål omfatter reduktion af forbruget af råmaterialer gennem lettere og mere kompakte produkter for at mindske vores påvirkning af jorden.

Reduktion gennem refleksion

Ved at nytænke tidligere design og bruge unik teknik lykkedes det os at skabe et lettere og mere kompakt kamera. Ved at genoverveje vores brug af materialer blev VENEDIG gjort 20 % lettere og 40 % mindre end F65.

Billede af [1] F65 [2] VENICE
Størrelsessammenligning

[1] F65 [2] VENICE

Billede af [1] F65 [2] VENICE
Vægtsammenligning

[1] F65 [2] VENICE

Billede af En ny måde at tænke på varme på
En ny måde at tænke på varme på

Gennem et radikalt nyt design af ventilationssystemet og printplader har vi været i stand til at reducere kameraets størrelse betydeligt uden at reducere ydeevnen. Og ved at gentænke strukturen har vi forbedret den samlede varmeafgivelse.

Et mere effektivt design og layout

VENICE er udstyret med to indbyggede holdere til ND-filtre, der giver mulighed for otte trin af servo-ND-eksponeringsstyring. Brugen af to holdere giver uovertruffen fleksibilitet ved optagelse og hjælper med at reducere omkredsen. Resultatet er et mere kompakt, ressourceeffektivt kamera med mindre behov for eksterne filtre.

Billede af et mere effektivt design og layout
Høj ydelse med mindre påvirkning af miljøet

Innovation sikrer, at VENICE reducerer sin miljøpåvirkning gennem et reduceret ressourceforbrug i produktionsprocessen. Samtidig bevarer det høj holdbarhed, nem manøvredygtighed og brugervenlighed under mange forskellige forhold.

Se flere produkter fra Sony med miljøvenlige egenskaber
Billede af En klar vision for miljøet
En klar vision for miljøet

Objektiver fra Sony er kendt for deres ydeevne – de lader dig trygt indfange ethvert øjeblik. Men det er innovationen, der afspejler vores miljøbevidsthed, som gør dem virkelig unikke.

Billede af Lille i transport, stor i lyd
Lille i transport, stor i lyd

HT-S200F er en alt-i-en soundbar med indbygget subwoofer. Sony gik langt for at give den fuld lyd på mindre plads. Fordi den er mindre end konventionelle soundbarer, er den også meget mere energieffektiv at transportere.

Billede af aibo
aibo

En revolutionerende emballage har set dagens lys. aibo ankommer bekvemt pakket ind og beskyttet i en filtpakke, der er produceret af 50 % genbrugte PET-plastikflasker (polyethylenterephthalat).