FE 70-200MM F4 MACRO G OSS Ⅱ

Komplette specifikationer og funktioner

SEL70200G2

Vejl. Udsalgspris

kr 15.500,00

(VAT)

Objektivspecifikationer

Montering
Sony E-montering
Format
35 mm fuldformat
Brændvidde (mm)
70-200
Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)
105-300
Objektivgrupper/elementer
13-19
Synsvinkel (35 mm)
34゚-12゚30'
Synsvinkel (APS-C)
23゚-8゚
Maksimal blænde (F)
4,0
Min. blændeåbning (F)
22
Blænde
9
Cirkulær blænde
Ja
Min. fokusafstand
0,26-0,42 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,5
Filterdiameter (mm)
72
Billedstabilisering (SteadyShot)
Optisk SteadyShot
Zoomsystem
Manuel
Telekonverterkompatibilitet (x1,4)
SEL14TC
Telekonverterkompatibilitet (x2,0)
SEL20TC
Modlysblændetype
Bladformet, bajonettype

Størrelse og vægt

Mål (D x L)
82,2 x 149,0 mm
Vægt
794 g

Hvad er der i kassen

  • Modlysblænde (model): ALC-SH176
  • Objektivfordæksel: ALC-F72S
  • Objektivbagdæksel: ALC-R1EM
  • Taske:-
  • Stativgevind
Placeholder

Funktioner

Eksempelbillede, der viser et vandfald med vand, som løber jævnt

Alsidig 70-200 mm telefoto/makrozoom

Et ekstremt brugbart telefotozoomområde på 70-200 mm gør det nemt at optage fjerne motiver med fremragende klarhed og kontrast. FE 70-200mm F4 Macro G OSS II er et rigtig godt valg til både film og stillbilleder. Dets konstante maksimale blænde på F4 bibeholder eksponeringen ved zoom, mens du optager filmmateriale.

Eksempelbillede, der viser en scene ved en søbred med træer, som vokser ud af søen og blade, der reflekteres på vandet

Fremragende kvalitet med alle brændvidder

Præcisions-AA (avanceret asfærisk) og asfæriske elementer, tre ED-glaselementer og Super ED-glaselement arbejder sammen i et avanceret optisk design for at levere fantastisk hjørne-til-hjørneopløsning og kontrast i hele telefotoets zoomområde. Billedkvaliteten er ensartet og uovertruffen ved alle brændvidder.

Få mere at vide om avanceret asfærisk objektiv

Eksempelbillede, der viser et portræt af en kvinde, som læner sig op ad en væg, mens hun kigger op og til venstre

Uovertruffen skarphed og bokeh i ét objektiv

Førende optik giver fantastisk skarphed, klarhed, farver og kontrast, mens udsøgt bokeh i fuldformat er forstærket af en cirkulær blænde med 9 blade og omhyggeligt optimeret sfærisk afvigelse. En optimal koordineret blanding af opløsning og bokeh bidrager til dybe og dimensionale billeder.

Eksempelbillede, der viser et nærbillede af et motivs øje, som kigger direkte ind i objektivet

Enestående nærbilleder 

Et innovativt optisk design med fremragende balance opnår halvmakrofunktion i hele objektivets 70-200 mm zoomområde. Minimum fokusafstand er 0,26 m i den brede ende og 0,42 m ved telefotoenden af zoomområdet, med en maksimal forstørrelse på 0,5x for hidtil uset håndtering og alsidighed, når du optager stillbilleder eller film.

Diagram, der viser den indvendige placering af fokusobjektivgruppe med lineære XD-motor-aktuatorer, som giver hurtig og præcis AF-drev

Hurtig, præcis og støjsvag autofokus

Fire af vores originale effektive lineære XD-motorer arbejder sammen med svævende fokusgrupper med høj præcision for at opnå ekstremt hurtigt, præcist fokusdrev. Reaktionskraften er dramatisk forbedret, hvilket resulterer i op til 20 % stigning i autofokushastigheden gennem hele zoomområdet, når du tager stillbilleder. Fokussporing fortsætter uafbrudt, selv mens du zoomer, hvilket sikrer, at vigtige øjeblikke af handlingen ikke går tabt.

Mere om lineære XD-motorer

Anvendelsesbillede, der fra venstre side viser et kamera med påsat mikrofon og vindskærm, som betjenes håndholdt af brugeren

Designet til raffinerede filmbilleder

En række af dette objektivs funktioner er skabt til at opnå mere raffinerede filmbilleder. Lineær reaktion for manuelt fokus sikrer, at fokusringen reagerer direkte og lineært på diskret kontrol i forbindelse med manuelt fokus og avanceret objektivteknologi mindsker fokusforstyrrelse samt fokus- og akseforskydning, når man zoomer.

Anvendelsesbillede, der viser bruger, der holder objektiv med 2,0× telekonverter monteret

Telekonverterunderstøttelse uden kompromiser

Anvendt sammen med vores 2,0x og 1,4x telekonvertere øger det den maksimale brændvidde til henholdsvis 400 mm og 280 mm. 2,0x telekonverteren gør det desuden muligt at optage makro i naturlig størrelse 1:1 ved alle brændvidder for nyt kreativt potentiale. Med 1,4x telekonverteren kan den optage maks. 0,7x makro ved alle brændvidder.

Anvendelsesbillede, der viser objektivets kabinet holdt i brugers håndflade, hvilket understreger den kompakte størrelse

Kompakt, let og mobil

Dette innovative objektiv er 82,2 mm i diameter og 149,0 mm i længden i den brede ende af zoomområdet og vejer 794 gram . Et objektivdesign, der kan udvides, blev valgt for at maksimere bærbarheden, og der er en zoom-låseknap til at forhindre, at objektivet udvider sig under transport.

Produktbillede, der viser venstre side af objektivkabinettet med grøn rektangulær grafisk fremhævning, 2-positions AF/MF, OSS ON/OFF-kontakter og 3-positions kontakter til tilstandsvalg for fokusområdebegrænser og billedstabilisering.

Nem kreativ kontrol

I tillæg til 2-positions AF/MF og OSS ON/OFF-kontakter, tilbydes der 3-positions kontakter til tilstandsvalg for fokusområdebegrænser og billedstabilisering. En separat kontakt TÆNDER eller SLUKKER for kontinuerlig DMF, så manuel fokus kan aktiveres omgående med fokusringen, når du optager i AF-C-tilstand.

Nærbillede af objektivelementet set forfra, der viser fluorbelægningen, som afviser støv, fugt og andre forurenende stoffer

Fluorbelægning på det forreste element

Objektivelementet foran har en fluoritbelægning, der forhindrer fingeraftryk, støv, vand olie og andet snavs i at sætte sig fast, og som gør det nemmere at tørre snavs af, der sætter sig fast på objektivets overflade.

Få mere at vide om fluorbelægning