Vejl. Udsalgspris

kr 15.500,00

(VAT)
Produktbillede, der viser venstre side af objektivet set forfra
Produktbillede, der viser venstre side af objektivet
Produktbillede, der viser objektivet set oppefra
Produktbillede, der viser højre side af objektivet
Produktbillede, der viser venstre side af objektivet set forfra med modlysblænde
Produktbillede, der viser objektiv monteret på ILCE-7M4
Kompakt telefotozoom med høj opløsning

Vores mest avancerede objektivteknologi i et kompakt og let 70-200 mm F4 G Lens™-telezoomobjektiv med enestående optisk og AF-ydeevne samt halvmakro-kapacitet i hele zoomområdet. Imponerende håndtering og mobilitet gør det til et fremragende valg til en lang række stillbilled- og filmapplikationer.

FE 70-200mm F4 Macro G OSS Ⅱ fotogalleri
Spektakulær G Lens-gengivelse

Fremragende opløsning og kontrast i hele zoomområdet opnås ved at kombinere AA- (avancerede asfæriske) og asfæriske objektivelementer. Tre ED-elementer (Extra-low Dispersion, ekstra lav spredning) og et Super ED-element undertrykker kromatisk afvigelse og farveudtværing for afslørende skarphed. Udsøgt bokeh i fuldformat er forstærket af en cirkulær blænde med 9 blade og optimeret sfærisk afvigelse.

Imponerende nærbilleder

Dette er verdens første zoomobjektiv i sin klasse, der tilbyder halvmakrofunktion i hele zoomområdet. Minimum fokusafstand er 0,26 m i den brede ende og 0,42 m ved telefotoenden af zoomområdet, med en maksimal forstørrelse på 0,5x. Nye niveauer af zoom-nærbilleder giver hidtil uset alsidighed og frihed til at optage stillbilleder såvel som film.

Hurtig autofokus til kabinetter med høj hastighed

Fire af Sonys originale effektive lineære XD-motorer arbejder sammen med svævende fokusgrupper med høj præcision for at opnå ekstremt hurtigt, præcist fokusdrev. Reaktionskraften er dramatisk forbedret, hvilket resulterer i op til 20 % stigning i autofokushastigheden gennem hele zoomområdet, når du tager stillbilleder. Hastighedspotentialet for højtydende kabinetter i α-serien realiseres til fulde. Fokussporing fortsætter uafbrudt, selv mens du zoomer, hvilket sikrer, at vigtige øjeblikke af handlingen ikke går tabt.

Raffinerede film og billeder

Lineær reaktion for manuelt fokus sikrer, at manuel fokus reagerer direkte og lineært på de mindste bevægelser. Åndedrætskompensation i kompatible kabinetter i α-serien er fuldt understøttet reducerer uønskede skift af synsvinkler ved fokusering. Indbygget optisk billedstabilisering kan fungere sammen med kabinetstabiliseringen i kompatible kameraer i α-serien for at give jævne og håndholdte optagelser.

Anvendelsesbillede, der viser bruger, der holder objektiv med 2,0× telekonverter monteret
Top-ydelse med telekonvertere

FE 70-200mm F4 Macro G OSS II er fuldt kompatibel med 1,4x og 2,0x telekonvertere fra Sony. Ud over at øge den maksimale brændvidde gør 2,0x telekonverteren det muligt at optage makro i naturlig størrelse 1:1 ved alle brændvidder for nyt kreativt potentiale. Med 1,4x telekonverteren kan den optage maks. 0,7x makro ved alle brændvidder. Og fordi arbejdsafstanden ikke ændres med telekonverteren tilsluttet, kan du bevæge dig tæt på motivet for at tage virkelig imponerende billeder.

Anvendelsesbillede, der viser objektivets kabinet holdt i brugers håndflade, hvilket understreger den kompakte størrelse
Kompakt, mobil, pålideligt og nemt at bruge

Det innovative objektiv har en sjælden blanding af ydeevne og kompakt mobilitet. Det er 82,2 mm i diameter og 149,0 mm i længden i den brede ende af zoomområdet og vejer 794 gram*. Et objektivdesign, der kan udvides, blev valgt for at maksimere bærbarheden, og der er en zoom-låseknap til at forhindre at objektivet udvider sig under transport.
*uden stativbeslag

Objektivkonfiguration

Formfuldendt Sony G Lens-design fremhæver en yndefuld balance mellem høj opløsning og en smuk baggrundsbokeh, der udvider kunstnerens muligheder.

[1] Avanceret asfærisk objektiv (AA-objektiv) (%)  [2] Asfærisk objektiv  [3] Super ED-glas  [4] ED-glas (ekstra lav spredning)

MTF-oversigt

MTF (Modulation Transfer Function) beskriver objektivets evne til at gengive detaljer og måles som kontrastgraden mellem linjer med meget små mellemrum.

[1] Kontrast (%)  [2] Afstand fra objektivets optiske centrum (mm)  [3] Ved 70 mm / Maks. blænde  [4] Ved 70 mm / F8-blænde  [5] Ved 200 mm / Maks. blænde  [6] Ved 200 mm / F8-blænde

[7] Rumlig frekvens [8] 10 linjepar/mm [9] 30 linjepar/ mm [10] Radiale værdier [11] Tangentiale værdier

Nærbillede af ILME-FX6, der bruges til at optage
Fordele ved objektiver til videooptagelse fra Sony

Få mere at vide om de fire enestående fordele ved at bruge E-mount-objektiver fra Sony til videooptagelse. Kombinationen af objektiver og kameraer fra Sony gør det sjovere at skabe videoer.

Objektivets knapper
Venstre side af objektivkabinettet med nummererede labels for (1) Modlysblændeindeks, (2) Fokusring (3) Knap til fokusfastholdelse, (4), Zoomring, (5), Brændviddeskala, (6) ), Fokustilstandsknap, (7) Fuldtidskontakt til direkte manuel fokus, (8) Fokusområdebegrænser, (9) SteadyShot-kontakt (10) SteadyShot-tilstandsknap

Venstre side af objektivkabinettet med nummererede labels for (1) Modlysblændeindeks, (2) Fokusring (3) Knap til fokusfastholdelse, (4), Zoomring, (5), Brændviddeskala, (6) ), Fokustilstandsknap, (7) Fuldtidskontakt til direkte manuel fokus, (8) Fokusområdebegrænser, (9) SteadyShot-kontakt (10) SteadyShot-tilstandsknap

Produktbillede, der viser objektivets kabinet fra højre side med nummererede labels, der viser (11) stativring, (12) Zoom-låseknap

11. Stativring / 12. Zoom-låseknap

Kompatibilitet med FE 70-200mm F4 Macro G OSS Ⅱ

Følg nedenstående link for at se oplysninger om kompatibilitet mellem objektiver og huse.

Specifikationer og funktioner

  • G-seriens telezoomobjektiv med høj ydeevne

  • AA-elementer og ED-glas til høj opløsning i hele billedområdet

  • Udsøgt bokeh i fuldformat er forstærket af en cirkulær blænde med 9 blade

  • Fire effektive lineære XD-motorer giver hurtig og præcis fokus

  • Intuitiv styring, herunder fysiske knapper til fokus og OSS-tilstande og indstillinger

Min. fokusafstand
0,26-0,42 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,5
Filterdiameter (mm)
72
Vægt
794 g
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger