Vejl. Udsalgspris

kr 450,00

(VAT)
DVD-afspilleren DVP-SR370 set forfra
Trekvart visning af DVD-afspilleren DVP-SR370
DVD-afspilleren DVP-SR370 set oppefra
Afspil det hele på én kompakt enhed.

Store overraskelser afsløres af små ting. Nyd forskellige afspilningsformater, herunder DVD, og film, der ligger på din PC eller hukommelseskortlæser.

Kompakt med kvalitets-DVD-lyd og billede

Den kompakte størrelse gør den perfekt som DVD-afspiller i køkkenet eller soveværelset. Den kan afspille flere formater af film, musik og fotos - herunder indhold, der er gemt på en Memory Stick™ eller en bærbar computer via en USB-port.

Sæt dine digitale film og musiknumre fri

Dyk ned i dine film- og musikbiblioteker, og nyd gamle favoritter på den store skærm og med surroundlyd via en USB-forbindelse. Tilslut din bærbare computer, eller overfør til en Memory Stick™ for at få hurtig adgang til dit filmbibliotek.

Specifikationer og funktioner
  • Afspil film, musik og fotos, der er gemt på USBDu kan afspille indhold direkte fra USB-stick og se film, høre musik og se fotos og diasshow.

  • Afspil mange forskellige formaterOmfatter CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (herunder 8 cm DVD), JPEG, mp3, MPEG-4, WMA, AAC og Lineær PCM.

  • Vælg hurtig eller langsom afspilning med lydAfspil film med lyd samt billede ved ca. 1,5 x normal hastighed. Eller sæt hastigheden ned for at se en sportsoptagelse.

  • Husk hvor du er nået til i op til seks DVD-diskeSe videre fra lige præcis det sted, hvor du slap - denne afspiller kan huske resume-punkter på op til seks tidligere afspillede diske.

  • Lav dit eget diasshow med lydsporSe dine billeder i et diasshow med baggrundsmusik efter eget valg.

  • Betjen din afspiller og dit TV med en fjernbetjeningDu kan afspille eller justere indstillingerne på din afspiller og på dit TV - herunder tænd/sluk, kanal og lydstyrke - med din DVD-fjernbetjening.

  • Pladsbesparende og kompakt designSelvom afspilleren kun er 270 mm tyk, har den mange funktioner i en kompakt og stilfuld pakke.

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger