Gå til indhold
Kameraer

DSLR-lignende kameraer

Tag bedre billeder hver gang med vores DSLR-lignende kameraer. Opdag, hvordan vores kameraer bringer det bedste frem i hvert enkelt billede, og vælg derefter den model, der passer perfekt til dig.

Få mere ud af hvert eneste billede

Nyd uovertruffen ydeevne med et DSLR-lignende kamera fra Sony. Vores modeller har store Exmor-sensorer og ultrahurtige BIONZ- X-billedprocessorer, som leverer klare, skarpe billeder. De er kompatible med en lang række ZEISS- og Sony G-objektiver.

Design af DSLR-lignende kamera fra Sony
Billede taget med det bedste DSLR-lignende kamera fra Sony

Opdag nye detaljer

Køb et af de bedste DSLR-lignende kameraer fra Sony, og udvid din kreative horisont. Med forbedret dynamisk område, reducerede støjniveauer og overlegen ydeevne i svag belysning vil dine billeder bevare deres klarhed og skarphed.

Klare billeder hver gang

Gør dine fotos levende med vores bedste DSLR-lignende kameraer. Vores baggrundsbelyste Exmor® CMOS-sensorer indfanger flere detaljer, så du kan zoome, beskære og forstørre billeder uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Processor i digitalt SLR-lignende kamera fra Sony
Objektiver til DSLR-lignende kameraer fra Sony

Tag styringen over dit kamera

Tilpas dig til ethvert miljø med fleksibiliteten i vores DSLR-lignende kameraer. Med det tilgængelige udvalg af A-mount- og E-mount-objektiver kan du altid finde en opsætning, som passer perfekt til dine optageforhold.

Nem fotografering

Selv de bedste fotografer har brug for lidt hjælp. Vores DSLR-lignende kameraer har indbyggede funktioner som f.eks. autofokus, ansigtsregistrering og automatisk motivindramning, så dine film og stillbilleder forbliver tydelige og klare.

Billede taget med det bedste DSLR-lignende kamera fra Sony
Digitalt SLR-lignende kamera fra Sony med NFC- og Wi-Fi-tilslutning

Tilslut og del på et øjeblik

Vælg DSLR-lignende kameraer fra Sony, som har indbygget NFC- og Wi-Fi-tilslutning - så bliver det nemmere end nogensinde at dele dine fotos og film med venner og familie.