16 GB

ICD-TX800

Vejl. Udsalgspris

kr 1.900,00

(VAT)
Billeder af TX800 digital diktafon TX-serien
Billeder af TX800 digital diktafon TX-serien
Billeder af TX800 digital diktafon TX-serien
Billeder af TX800 digital diktafon TX-serien
Billeder af TX800 digital diktafon TX-serien

Funktioner

Kompakt og bærbar med nem påsætning med clips

Et kompakt, let design gør det muligt at tage ICD-TX800 med overalt. Brug clipsen til at sætte enheden fast på tasker eller lommer for hurtig adgang.

Fjernbetjeningen gør det muligt at optage fra den anden ende af lokalet 

Anbring din ICD-TX800 der, hvor du får den bedst mulige lydoptagelse. Den medfølgende fjernbetjening giver dig fuld kontrol, uanset hvor du er i lokalet.

Kontrollér optagelsen på afstand med REC Remote til Android

REC Remote-appen fås på Google Play til Android og gør det muligt at betjene diktafonen på afstand ved brug af BLUETOOTH®-teknologi. Start og stop optagelsen, juster optageniveau og -indstillinger, og tilføj endda spormærker, så du nemt og hurtigt kan finde indhold. En enkel grænseflade på din telefon hjælper dig med at styre, overvåge og organisere dine optagelser fra en afstand på op til 10 meter.

Download fra Google Play

REC Remote til iOS kontrollerer optagelsen via fjernbetjening

Download REC Remote-appen til iOS for at kontrollere optagelser fra en afstand på op til 10 meter via din smartphone. Ud over at stoppe og starte optagelser kan du også justere andre indstillinger som f.eks. optageniveauer og -formater. Du kan også tilføje spormarkører, der gør det nemt at søge i indholdet senere. 

Download fra App Store

16 GB indbygget hukommelse giver længere optagetid

ICD-TX800 har 16 GB indbygget hukommelse, så du har masser af lagerplads til dine lydoptagelser. Optag op til 636 timer i ét stræk, eller gem op til 5000 separate filer.

Optagelse med ét tryk betyder, at du ikke går glip af noget

Tryk på REC-knappen for at optage med det samme, også selvom enheden er slukket - så du kan indfange lyden i øjeblikket.

Indbygget mikro-USB-stik gør det nemt at overføre filer

Brug det medfølgende USB-kabel til nem afspilning af dine optagelser eller til at overføre filer.

Optag i lineær PCM- eller mp3-format

Vælg mellem to populære filformater, når du optager. Lineære PCM-filer er større men indfanger flere detaljer – ideelt til optagelse af musik. Mp3-filer er komprimerede men kræver mindre hukommelse, hvilket gør dem bedre til at optage lange foredrag eller møder.

Specifikationer

Det er nemt at optage møder, samtaler og stemmenotater med den digitale diktafon ICD-TX800. Den er kompakt og bærbar, har 16 GB indbygget hukommelse og skifter tilstand fra "slukket" til "optager" med blot en enkelt berøring. Den kan endda betjenes fra den anden ende af lokalet med smartphone-appen REC Remote eller den medfølgende fjernbetjening.
  • Kompakt, bærbart design med praktisk lommeclips

  • Gem maks. 5000 filer med 16 GB indbygget hukommelse

  • Tydelige optagelser fra den indbyggede mikrofon

  • Indbygget mikro-USB-stik - kabel medfølger

  • Intelligent, støjreduceret afspilning

Indbygget hukommelse
16 GB
Indgangs- og udgangsterminal
Højhastigheds-USB
Vægt
Ca. 22 g

Hvad er der i kassen

Fjernbetjening, Stereohovedtelefoner, Dedikeret hovedtelefonkabel, USB-kabel, Programsoftware, Sound Organizer 2 (installationsfil, som er gemt i den indbyggede hukommelse), Bæretaske

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger