SX2000 DIGITAL DIKTAFON SX-SERIEN

Komplette specifikationer og funktioner

ICD-SX2000

Vejl. Udsalgspris

kr 2.180,00

(VAT)

Generelle funktioner

Indbygget hukommelse
16 GB

Brugergrænseflade

Indgangs- og udgangsterminal
Eksternt input(stereo-mini-jackstik), Plugin Power-kompatibel Min. udgangsniveau (ca. 1,5 mV), Hovedtelefoner (stereo-mini-jackstik), USB-stik (Type-A), Kortstik (micro SD)

Farver

black

Funktioner

Billede af SX2000 Digital diktafon SX-serien

Lyd i høj opløsning giver lyd i kompromisløs kvalitet

Oplev digital musik i fuld udstrækning med lyd i høj opløsning. Lyd i høj opløsning giver en kompromisløs gengivelse af kunstnerens musik ved at optage musik ved en højere hastighed end CD, hvor både lydsampling pr. sekund og nøjagtigheden af bithastighed for hver sampling øges. Nyd hvert åndedrag og hver eneste lille bevægelse - og få en dyb følelsesmæssig oplevelse.

Billede af SX2000 Digital diktafon SX-serien

3-vejs retningsbestemt mikrofon finjusterer optagelser

Optag med nøjagtighed i en række omgivelser ved at justere de indbyggede retningsbestemte mikrofoner. Vælg mellem zoom til små grupper f.eks. til forretningsmøder eller undervisning i små hold, XY til musiksessioner eller Wide Stereo til udendørs begivenheder og konferencer.

Billede af SX2000 Digital diktafon SX-serien

REC Remote for nem styring via smartphone

REC Remote-app'en kan findes på Google Play til Android eller App Store til iOS-enheder, og med den kan du betjene din optager på afstand via Bluetooth™. Start og stop optagelse, juster optageniveau og -indstillinger, og tilføj spormærker, så du nemt kan finde indhold hurtigt. En enkel grænseflade på din telefon hjælper dig med at styre, kontrollere og organisere dine optagelser på afstand.

Billede af SX2000 Digital diktafon SX-serien

Lineær PCM-optagelse giver uforlignelig lyd

Denne diktafon understøtter Lineær PCM-optagelse ved samplingfrekvenser helt op til 96 kHz og bithastigheder op til 24-bit, så den kan indfange de fineste nuancer ved optagelse af live-optrædener og begivenheder. Den kan optage i en lydkvalitet, der er bedre end CD, hvilket gør den ideel for musikere, der vil lave en autentisk optagelse til dem selv og deres fans.

Flere musikformater for nem afspilning

ICD-SX2000 understøtter populære musikformater som f.eks. mp3, WAV og FLAC. Understøttelse af FLAC (Free Lossless Audio Codec) gør det muligt at lytte til komprimerede musiknumre uden forringelse af lydkvaliteten.

Billede af SX2000 Digital diktafon SX-serien

Digital S-Master HX-forstærker: Optimal lydmæssig renhed 

Nyd den bedste lyd i høj opløsning med S-Master HX-digitalforstærker. Vha. en forenklet og fuldt digital signalsti gengiver S-Master HX finesserne og det brede frekvensområde for formater i høj opløsning. I modsætning til traditionelle forstærkere opretholder den det digitale signal indtil lige før højttalerudgangen, hvilket eliminerer forvrængninger - for lyd i høj opløsning, netop som kunstneren har villet det.

Billede af SX2000 Digital diktafon SX-serien

Udvid din hukommelse med SD-kortmedier

Gem endnu flere optagelser med SD-kortstikket. Du kan udvide din hukommelse fra 4 GB til 32 GB vha. microSDHC-medier, og til 64 GB eller mere vha. microSDXC-medier. Det er ikke muligt at optage LPCM 96 kHz/24-bit lyd direkte på et micro SDHC- eller microSDXC-kort.

Billede af SX2000 Digital diktafon SX-serien

Direkte USB for nem tilslutning uden kabel

Spild ikke tid med at tilslutte med kabler. Med indbygget USB kan du slutte din diktafon direkte til en PC, så du nemt kan gemme og overføre optagelser.

Billede af SX2000 Digital diktafon SX-serien

16 GB indbygget hukommelse kan indeholde flere optagelser

Gem op til 636 timers optagelser i LP-tilstand (mp3, 48 kbps), nok til at indeholde flere bandsessioner, møder og interviews. Du kan også optage op til 6 timer og 35 minutter i høj kvalitet i LPCM 96 kHz/24-bit tilstand.

Billede af SX2000 Digital diktafon SX-serien

Integreret stativtilslutning for optagelser uden vibrationer

Det indbyggede stativstik sikrer nem tilslutning af et stativ ved optagelse af f.eks. bandøvelser, præsentationer eller interviews. Med et stativ tilsluttet kan du optage uden de vibrationer, der sommetider kan forekomme fra overflader som f.eks. et bord.