16 GB

ICD-SX2000

Vejl. Udsalgspris

kr 2.180,00

(VAT)
Billeder af SX2000 Digital diktafon SX-serien
Billeder af SX2000 Digital diktafon SX-serien
Billeder af SX2000 Digital diktafon SX-serien
Billeder af SX2000 Digital diktafon SX-serien
Billeder af SX2000 Digital diktafon SX-serien
Billeder af SX2000 Digital diktafon SX-serien
Perfekt til musik og møder

Autentiske optagelser med 3-vejs mikrofon

Optag bandsessioner i nøjagtig lyd i høj opløsning. Optag krystalklare samtaler og forretningsmøder. Med justerbare mikrofoner gengiver denne digitale optager hver detalje nøjagtigt.

Lyd i høj opløsning
Som kunstnerne havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Suveræn lyd, flotte optagelser

Optag og afspil med absolut præcision. Optag sange og sessioner i lydkvalitet, der er bedre end CD, og nyd alt, hvad du har optaget, i lyd i høj opløsning. 

Lineær PCM-optagelse
Lineær PCM-optagelse 

Optag lyd ved op til 96 KHz/24-bit, et stort skridt videre fra CD-formatets 44,1 KHz frekvens og 16-bit hastighed.

FLAC
FLAC (Free Lossless Audio Codec) 

Nyd tabsfri lyd med den klarhed og dynamik, som kunstneren havde ønsket, med understøttelse af FLAC-afspilning.

S-Master HX
Autentisk forstærkning 

Den digitale S-Master™ HX-forstærker reducerer forvrængningen og støjen hen over et bredt frekvensområde.

Nyd en imponerende lydkvalitet

Som ved springet fra standardopløsning til HD-video har lyd i høj opløsning en langt højere kvalitet end mp3'er og CD'er, så du kan høre hvert åndedrag, hvert trommeslag og hver tone. Desuden reducerer den digitale S-Master HX™-forstærker risikoen for forvrængning, så du altid får den fulde lydoplevelse, som den blev optaget i studiet.

Lyd i høj opløsning

3,2x mere data overføres

Optimerede lydoptagelser

Finjuster optagelser med en justerbar 3-vejs mikrofon

Uanset om du optager et forretningsmøde, en bandøver eller en udendørs optræden, så er lyden altid optimeret. Den justerbare mikrofon kan vinkles på tre forskellige måder, så det passer til dine omgivelser og optager musik eller tale perfekt, og den kan endda optage med lyd i høj opløsning. 

Zoomindstilling
Zoom til forretningsmøder

Til små grupper af mennesker, f.eks. til et forretningsmøde eller undervisning for små hold, indfanger zoomindstillingen samtaler med optimal klarhed, så du ikke går glip af noget. 

XY-indstillinger
XY til musik

Til solooptrædener eller små bandsessioner kan du vælge XY-indstillingen og placere mikrofonen tæt på de optrædende for naturlig lyd og dybde. 

Wide Stereo
Wide Stereo til udendørs brug

Til store rum, udendørs begivenheder og konferencer indfanger Wide Stereo-indstillingen en række forskellige lyde, så du får en fornemmelse af realisme og rummelighed.

Kontroller optagelser trådløst 

Nem smartphone-kontrol med REC Remote

Start og stop optagelser, juster niveauer og indstillinger og tilføj spormærker, alt sammen med din smartphone. REC Remote-app'en, som findes i Google Play til Android eller App Store til iOS-enheder, gør det muligt at betjene din optager på afstand med Bluetooth®.

Hent app'en
Få mere lagerplads

Med 16 GB indbygget hukommelse kan du optage op til 636 timers mp3 i LP-tilstand. Hvis du har brug for mere plads, kan du tilføje et Micro SDHC- eller MicroSDXC-kort ved hjælp af MicroSD-stikket. 

Nem betjening og tilslutning
Nem betjening og tilslutning
Plug and play

Undgå at spilde tid med kabler. Med direkte USB kan du slutte din diktafon direkte til en PC mhp. nem overførsel og opbevaring af dine optagelser.

Specifikationer og funktioner

Optag i fremragende lydkvalitet med høj opløsning, uanset hvor du befinder dig. Denne 16 GB digitale diktafon har justerbare mikrofoner, der kan vinkles til perfekt modtagelse af musik og stemmer. Du kan endda styre optagelsen fra din smartphone med app'en til REC-fjernstyring.
  • Justerbare mikrofoner opfanger mere lyd

  • 16 GB hukommelse giver dig 636 timers optagelsestid

  • Betjen enheden fra din Bluetooth®-kompatible smartphone med app'en til REC-fjernstyring

  • Opnå en fremragende lydkvalitet i høj opløsning

  • Tilføj ekstra hukommelse med Micro SD-kortstikket

Indbygget hukommelse
16 GB
Indgangs- og udgangsterminal
Eksternt input(stereo-mini-jackstik), Plugin Power-kompatibel Min. udgangsniveau (ca. 1,5 mV), Hovedtelefoner (stereo-mini-jackstik), USB-stik (Type-A), Kortstik (micro SD)
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger