RX10 II

Professionel. Lynhurtig.

Det nye professionelle RX10 II-zoomkamera med en hukommelsestilknyttet, stablet CMOS-sensor af 1.0-typen indfanger fantasien. Nu kan du udforske superrealistiske 4K-film og stillbilleder.

Vejl. Udsalgspris

kr 10.800,00

(VAT)
Ny software er nu tilgængelig.

Opdater dit kamera, og få endnu nemmere optagelser.

Zoom ind på ukendte verdener.

Giv fantasien et nyt fokus med superrealisme i 4K .

Det anerkendte RX10 II-kamera med bredt zoom fra Sony indeholder et bemærkelsesværdigt fremskridt inden for foto og film - verdens første hukommelsestilknyttede, stablede CMOS-billedsensor af 1.0-typen. Brug den til at skabe fantastiske 4K-film, op til 40x super-slowmotion, spektakulære stillbilleder og meget mere. En ny verden af superrealistisk fotografering åbner sig. Zoom ind.

En verden af superhurtig optagelse

Velkommen til en fantastisk ny verden med superhurtig optagelse. Super-slowmotion - hidtil primært en funktion på professionelle kameraer. Nervepirrende actionbilleder uden forvrængning. En hidtil uset frihed til at optage i stærkt belyste omgivelser. Træd ind i det skjulte rige med en fantasi på 1/32000 sekund. Magien venter på dig.

Sony l Fotogalleri
Se flere fotoeksempler
Stablet CMOS-sensor af 1.0-typen med DRAM-chip
Optagelse i 4K med høj præcision

Imponer dine seere, overrask dig selv.

Nyd 4K med høj præcision og minimal billedforvrængning til superrealistiske film. Det professionelle XAVC S-codec sikrer flotte optagelser med høj bithastighed, og fuld pixeludlæsning uden pixel binning opnår resultater med høj opløsning. Du kan indfange forbløffende superrealistiske film med filmiske detaljer og klarhed.

Superhurtig optagelse
Superhurtig optagelse

En mageløs verden optaget ved 1/32000 sek.

Den superhurtige lukker på op til 1/32000 sek. uden forvrængning gør det muligt at indfange utroligt hurtige bevægelser uden den billedforvrængning, som kan forårsages af en rullende lukker.

Optag frit i stærkt belyste omgivelser.

Superhurtig lukker på 1/32000 sek.

Den superhurtige lukker uden forvrængning opnår en bred optagelsesdækning på op til EV 19. Du kan optage billeder i stærkt belyste omgivelser, endda med sløret baggrund.

Optag frit i stærkt belyste omgivelser.
1/2000 sek.
Optag frit i stærkt belyste omgivelser.
1/32000 sek.
Hurtig intelligent AF på op til 0,09 sek.
Hurtig intelligent AF på op til 0,09 sek.

Hurtig og præcis reaktionsevne for at indfange afgørende øjeblikke

RX10 II integrerer hurtig intelligent AF med hurtig og præcis kontrastregistrering. Optimeret effektiv matchning mellem objektivet og dets controller giver en hurtigere reaktionsevne.

Overlegen fantasi

Stærke muligheder for at udtrykke dig.

I enhver scene og enhver optagelse kan du nyde skarpe resultater hver gang med et kraftigt ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv med en konstant blænde på F2,8 i hele zoomområdet. Objektivets enestående klarhed forvandler dine billeder til kunstværker.

Lys, klar og mere præcis
Lys, klar og mere præcis

Uundværlig funktion for seriøse fotografer

OLED Tru-Finder™ med høj kontrast har en imponerende høj opløsning, der svarer til 2359k punkter. Den lysstærke synlighed fra hjørne til hjørne gør det nemt at koncentrere sig om at optage motiver.

Konventionel, men sofistikeret.

Designet til at glæde professionelle og inspirere amatører.

Du kan regne med en traditionel professionel betjening som f.eks. en manuelt betjent blændering. Opdag kamerahusets opfindsomhed, herunder et gennemtænkt design med modstandsdygtighed over for støv og fugt. RX10 II forener forventede og enestående funktioner for at overgå dine forventninger.

Opgraderinger kan downloades

PlayMemories kamera-apps gør dit kamera smartere.

Gør kameraet mere brugbart med apps som f.eks. Smart Remote Control (mulighed for fjernudløsning af lukkeren), redigerings- og effekt-apps, og samarbejd via en Wi-Fi®-/NFC™-tilslutning.

*Bemærk: Tilgængeligheden af tjenester afhænger af region.

Opgraderinger kan downloades
Imaging Edge™ Remote, Viewer og Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer og Edit

Løft din fotografering med Imaging Edge-programmer til pc. Brug "Fjernadgang" til at fjernstyre optagelser, "Fremviser" til hurtigt at gennemse, klassificere og udvælge fotos og "Rediger" til at fremkalde RAW-data til fotos i høj kvalitet til levering. Få det bedste ud af RAW-filer fra Sony, og administrer dine produktioner mere effektivt.

Capture One (til Sony)
Capture One til Sony

Capture One Express (for Sony) er et prisbelønnet billedredigeringssoftware uden ekstra omkostninger, som tilbyder high-end billedredigeringsmuligheder for RAW-filer, nem filhåndtering og stærke redigeringsværktøjer. Capture One Pro (for Sony) kan tilkøbes, for flere avancerede værktøjer og direkte lagring på en tilsluttet computer.

Illustration
Imaging Edge™-webcam

Imaging Edge-webcamprogrammet gør det nemt at bruge dit Sony-kamera som et webcam i høj kvalitet med stor kompatibilitet til imponerende live-streaming og -møder.

iMovie
Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produkt er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Specifikationer og funktioner

Takket være den nye hukommelsesknyttede stablede CMOS-sensor, der leverer banebrydende 4K, 1/32000 superhøj lukkerhastighed, super-slowmotion og andet er RX10 II udformet til seriøse fotografer på farten. Et objektiv med stor blænde, ekspansiv zoom og andre nyttige funktioner stammer fra RX10.
  • 20,2 MP stablet CMOS-billedsensor af type 1.0 med DRAM-chip

  • ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-200 mm objektiv med 2,8 blænde

  • BIONZ X-billedgenerator fremragende detaljer og støjreduktion

  • 4K , Ultra HD indeholder fire gange så mange detaljer som Full HD

  • Op til 40x super-slowmotion

Sensortype
1.0-type (13,2 mm x 8,8 mm) Exmor® RS CMOS-sensor
Antal pixel (effektive)
20,2 MP
ISO-følsomhed (stillbillede)(Recommended Exposure Index)
Auto: (ISO 100-12800, valgbar med øvre/nedre grænse), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800 (kan udvides til ISO64/80); Multi-frame støjreduktion: Auto (ISO 100-12800), 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke NP-FW50, AC-adapter (AC-UB10C/UB10D), Mikro-USB-kabel, Skulderrem,Objektivdæksel, Dæksel, Objektivdæksel, Okulardæksel, Brugervejledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger