Vejl. Udsalgspris

kr 6.700,00

(VAT)
45

4.6 baseret på 45 brugeranmeldelser

32
12
0
0
1
Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

45 brugeranmeldelser

2 Modeller

Modeller

0

Super kamera

Kun kabinettet 07-09-2019 af Colorbank

Høj kvalitet for et lille kamera er ideel at have med sig over alt.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

Gør det man forventer

Kun kabinettet 04-09-2019 af Buddhabike

Bedste billedkvalitet i kompaktkamera segmentet - BASTA !

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

god optik

Kun kabinettet 05-07-2019 af steen sejler

jeg købte fotoaperaet for 1 måned siden og er generelt glad for det. Synes det er noget besværligt med trådløs overførsel til mobil telefon

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Fantastisk lommekamera med utrolig billedkvalitet

Kun kabinettet 16-01-2019 af Jeg hedder Günther

Jeg købte kameraet i december 2014, altså for 4 år siden

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Alt virker perfekt

Kun kabinettet 13-10-2018

Har haft mit apparat i flere år. Alt virker perfekt på Auto programmerne.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fantatisk lommekamera med mega kvalitetsbilleder

Kun kabinettet 05-05-2018 af Valde7

Læste på Nettet alle de fine anmeldelser. Omtalen var ikke falsk, sikke dog et imponerende kamer?

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Super handy..!!

Kun kabinettet 17-04-2018 af flemkjaer

Forbløffende god billedkvalitet. Nem betjening. Overskuelige og brugervenlige menuer.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Let og kompakt og let at betjene

Kun kabinettet 15-10-2017 af hallwyl

Har de funktioner man umiddelbart har brug for samt en ret god videofunktion.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

rigtig god

DSC-RX100M3 / DSC-RX100M3G 24-06-2017 af taps79

det er alt god og ingen problem :-) og glad for det hjemmeside

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Fantastisk lille kamera

Kun kabinettet 03-06-2017 af jesdan

Efter at have læst diverse anmeldelser, faldt mit valg på Sony RX100 III. Jeg stod og skulle på ferie i Ægypten, så manglede et godt kamera. Jeg må sige, at det lever fuldt ud op til mine forventninger - og mere til. Det er nemt at betjene, og det tager knivskarpe billeder og rigtig god video

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fremragende camara

Kun kabinettet 01-12-2016 af olbr

Brugte kameraet til opt. i Cuba i forbindelse med en bog. Meget let at lave opt. "det skjulte". Høj opløsning.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Fantastisk kamera

Kun kabinettet 23-09-2016 af MCL3

Jeg købte det kort tide inden en tur til Rom og det har jeg ikke fortrudt. Det kan være i en lomme men det er lidt tungt så en lille kamerataske i bæltet er at foretrække. Jeg er ikke specielt erfaren fotograf men det var ikke noget problem. Video let og flot

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Kameraet man har med overalt

Kun kabinettet 03-06-2016 af buebak

Et lille kompakt kamera, som er så lille, at det virkelig kan være i en lomme. Der findes mindre og lettere kameraer, men så må man gå på kompromis med billedkvaliteten. RX100M3 valgte jeg til fotos - linsen er superskarp i hele zoomområdet - videonørder vil nok vælge RX100M4. Det er mit mindste kamera, det er aldrig en byrde, og billedkvaliteten er særdeles god - og i godt lys uden ekstreme kontraster, er det faktisk svært at se forskel på billeder fra dette kamera og billeder fra kameraer med langt større sensor. Jeg har ikke uploadet billedeksempler, da man kun kan uploade 5Mp billeder, men der er gode gallerier derude på nettet. Kameraet har de fleste af de indstillingsmuligheder, man finder på entusiastkameraer - faktisk overvældende mange - og selvom RX100III kan bruges som "point and shoot"- kamera, er det næsten synd ikke at udnytte de muligheder kameraet tilbyder. Hvis man ikke ønsker at eksperimentere selv, når man også langt ved at vælge optagelsestype i "SCN"-mode. Brugsanvisningen der følger med er ikke meget værd - den er meget kortfattet - hvis man skal hurtigt i gang med at få det optimale ud af kameraet, må man gå til en af de mange vejledninger på youtube eller downloade f.eks Alexander Whites: "Photographers Guide to Sony RX100 III". For folk med store hænder (læs: mandehænder) kan det måske være besværligt, at betjene de små knapper, men jeg synes at den kompakte størrelse er et kæmpe plus i mange situationer, hvor man ikke vil slæbe et stort kamera med. Kameraet har en byggekvalitet, som var det fræset ud af en enkelt aluminiumsblok - her er der ikke noget der knirker eller rasler (den optiske billedstabilisering kan godt høres lidt), men brug en håndledsrem, for kamerahuset er både glat og relativt tungt i forhold til størrelsen. Jeg har monteret et fingergreb (Franiec) men Sony laver også et til kameraet. Man kan godt montere et polariseringsfilter - jeg har valgt Magfilter, men Sony laver også en adapter. Husk et screenprotect til displayet - coatingen er lidt sart. Efter at RX100M4 er kommet frem er prisen på RX100M3 faldet, så det nu er et virkelig godt køb.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

0

0

0

Funktionelt lille kvamitetska era

Kun kabinettet 26-04-2016 af Jjjl

Handy kamera med høj billedkvalitet og bruger enlige programmer

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Super skarpe billeder

Kun kabinettet 01-04-2016 af epj46

Fine detaljer selv om man skulle forfalde til den "grønne knap"

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

fantastisk kamera

Kun kabinettet 07-03-2016

har købt det for 2 uger siden og er meget glad for det

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

0

0

0

Hans 26 Sony RX100 3

Kun kabinettet 10-12-2015

Lucia optog i Slots Akaderne i DK - 3400 Hillerød..

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Nemt at betjene og super god billedkvalitet

Kun kabinettet 24-10-2015 af Torben K

Efter den første måned med kameraet er jeg bare rigtig glad. Det er et ægte super kompakt kamera. Betjeningen er nem, på trods af de mange muligheder. F.eks. er det, når den udemærkede automatik er slået delvist fra, meget nemt at bruge lukke eller blænde prioritet. Desuden er det da også rigtig sejt at det tager få sekunder at få billederne over på mobiltelefonen. Det er bare et godt køb, intet mindre.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Lille smart kamera med mange funktioner

Kun kabinettet 21-10-2015 af Jiha

Kameraet har mange auto funktioner og mange manuelle indstillinger. Tager fremragende billeder selv under vanskelige lysforhold. Men overførsel af billeder trådløs, kan jeg ikke få til at virke.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

0

0

0

Prof pocket

Kun kabinettet 09-10-2015 af Thorborg

Købte kameraet for ca. 1 md. siden inden tur til Spanien. Afprøvede det først i haven med close up af blomster og insekter. FANTASTISK. Sikke en skarphed - og bare med alt på auto. Vanddråber på blade, insektøjne og vinger, dybde i blomster. Herefter Spanien og 600 fotos af ALT - både dag og nat. Det kamera kommer til at følge mig overalt.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

3

2

0

Godt kompaktkamera, med mange muligheder

Kun kabinettet 11-09-2015 af BrianDK

Jeg købte kameraet før ferien til Italien, og havde fokus på at det skulle være bedre end mine tidligere kamera. Sony RX100 III levede fuldt op til dette, og mange af billederne bliver ligeså gode som var de taget med et spejlreflekskamera. Kameraet kan være lidt lille at holde ved, men man vender sig hurtigt til det.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

Super lille kamera

Kun kabinettet 11-09-2015

Jeg købte dette kamera for et par måneder siden for at få et kamera, der kunne lave gode billeder i raw, som jeg kunne have med mig, når det ikke lige passede at have et spejlrefleks med.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

1

0

0

Supergodt kamera

Kun kabinettet 11-09-2015 af gudni

Svarer fuldstændigt til de gode anmeldelser jeg havde læst

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

1

0

0

Flotte billeder

Kun kabinettet 07-09-2015 af Fannysona

Er glad for at jeg tog det med på tur. Lidt langsom til at overføre billeder til telefonen via Wi-fi, men ellers,

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

1

0

0

Kompakt og komplet!

Kun kabinettet 30-06-2015 af Paljo41

Dette er et kamera, som man altid kan have på sig. Kompakt og lige at gå til. En masse fine funktioner, hurtigt, auto eller fuld manuel mulighed - og super klare optagelser, som man sædvanligvis kun får med et større kamera.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Suverænt

Kun kabinettet 15-06-2015 af SWA48

Tager fantastiske billeder, nemt at betjene, fylder ikke ret meget.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

1

0

0

Lille og avanceret kamera!

Kun kabinettet 11-06-2015 af Svend B

Mit hidtil bedste rejsekamera - utrolig lille og kababelt!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

1

0

0

Småt der kan noget stort

Kun kabinettet 08-06-2015 af foodlife

Har haft kameraet i en lille måned og er lidt overasket over hvor godt det er !

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

Super godt kamera...

Kun kabinettet 26-05-2015 af Thykier

Stod og manglede et alternativt til mit Canon 5d mark iii, da det er lidt for stort til min kone. Havde fået anbefalet et RX100 mark ii men valgt at gå efter mark iii da den havde et mere lyststærkt optik. jeg var lidt usikker på om jeg ville komme til at mangle det sidste zoom, men har på ingen måde fortrudt mit køb. Dog mangle den et bedre greb, som dog kan løses ved et tilkøb, hvilket undre mig at sony ikke har lavet det som et standart grib... det giver en meget bedre håndtering af kameraet.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Det bedste kamera er det du har med.

Kun kabinettet 21-05-2015 af Jens Jakob

og dette kamera kan du altid have med. Super godt.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

1

0

0

Godt

Kun kabinettet 20-05-2015 af Benthe

Jeg købte dette kamera, og er meget tilfreds, jeg havde et Leika før, men det tog ikke så gode billeder om aftenen

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

0

0

0

Godt velbygget kamera

Kun kabinettet 11-04-2015 af Eagle2

Jeg kameraet i forbindelse med en rejse til Antarktis. Generelt oplevede jeg kameraet som et godt funktionelt kamera, som var rimeligt enkelt at betjene. Selvom jeg primært skød i manuel mode, var det rimeligt simpelt at indstille blænde og lukketid, omend det når det skulle gå hurtigt var knap så let. Ved de høje ISO synes jeg ikke kameraet fungerer helt så godt som det kunne - men det er dog en hel del bedre en andre kameraer i den størrelse jeg har set på. Videodelen var jeg meget imponeret af. Den tager gode skarpe videoer. Det tager dog en gang imellem lidt for lang tid for den at fokusere - men det er måske også for meget forlangt at kunne gøre det hurtigt, når man om aftenen filmer ud af et vindue på en kørende bil. Jeg har ikke kunne finde ud af om der er mulighed for manuel fokus når man filmer, men det ville i det tilfælde være anvendeligt. Den største anke i kameraet er dets blitz. Ved nogle positioner af objektivet, så kaster det en dum skygge på billederne når den affyres - det må kunne gøres bedre. Jeg var også lidt ked af at der ikke findes en panorama/stitch funktion i RAW, samt en HDR funktion i RAW

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

1

0

0

Fantastiske billeder

Kun kabinettet 07-04-2015

Tager fantastiske billeder! Kan klart anbefales, eneste lille minus er at det måske vejer lidt for meget og at det ikke ligger så godt i hånden.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

0

1

0

Small outside, - big inside

Kun kabinettet 30-03-2015 af Snebær

Skønt, at man kan købe et kamera med så høje kvaliteter uden at skulle slæbe flere kilo udstyr med på ferierejsen

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

Avanceret kompaktkamera

Kun kabinettet 11-03-2015 af Krister

Efter grundige undersøgelser og gennemgang af mange tests og udtalelser over Sony R100 m3 blev dette vidunder af kompaktkamera valgt. Der var andre kompaktkameraer der var næsten lige gode men udslagsgivende var udover kameraets størrelse at billederne var mere "Crispy" end konkurrenternes. Billedernes høje kvalitet er et must for mig.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

0

0

0

Erstatter to spejlreflekskameaer

Kun kabinettet 05-03-2015 af Odsherred

Købte RX100 M2 for to år siden og M3 for ni måneder siden. M3 har erstattet Nikon D80 og D90, tre optikker og en ekstern flash. Det er lækkert med flipskærmen, flashen der kan vippes og kameraets evne til at tage gode billeder er fantastisk sammenholdt med høj lysstyrke på optikken. At det er så lille gør, at det er nemt at tage med, og man er sikker på at komme hjem med gode billeder uden at skulle slæbe det store spejlrefleks med. (Og det har jeg jo for resten også solgt, da jeg fandt ud af, hvor god det lille Sony er). Ville dog gerne at der kunne sættes en vidvinkelforsats på.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

0

1

0

Fuldhus for Mark III

Kun kabinettet 20-02-2015

Lever op til alle forventning. Fantastisk lysstærk optik, klarer svag belyste motiver fantastik. Kniv skarpe billeder og flot baggrundssløring ved f.eks. portræter. Reagere hurtigt, klarer macro, eye view finder fungere overraskende godt og dejligt at have flipskærmen inkluderet. Alle de nødvendige funktioner til M, P. A, S programmere med super dreje hjul for manuel focus, zoom, valg af indstillinger. Det er som spejlrefleks i lomme format og dermed let at have med overalt, hvor man måske ellers ville lavet spejlreflekskamerat blive der hjemme. Måske lidt dyrt ja, men alligevel alle pengene værd

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

1

0

0

Meget vellykket kamera

Kun kabinettet 02-02-2015 af jcdalum

Har lige haft det med på ferie i en uge. Fylder og vejer ikke meget, nemt at betjene, både automatik og den manuelle del. Fokuserer lynhurtigt og lysmåling er meget fin, også i indendørs situationer. Netværksfunktion meget nyttig.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

2

0

0

Fantastisk kamera ...

Kun kabinettet 07-12-2014

Jeg har ikke haft min RX100 III så længe endnu (ca. 14 dage), men det, jeg har prøvet, har imponeret mig. For det første er der størrelsen. Kameraet er ikke større end at det kan komme med overalt. Så er der objektivet. det er bare skarpttegnende og vel den egentlige grund til, at jeg købte kameraet. Betjeningen er let og logisk.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Det fongere bare når man skal bruge det

Kun kabinettet 05-12-2014 af Orla1943

jeg har ikke nogle billeder at tilføje,men jeg kan sige det tager simpelthen så gode billeder og der behøves ikke altid at blive brugt blitz

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Bedste kamera du kan komme i lommen.

Kun kabinettet 01-09-2014 af Mons

Det er nok det bedste kamera jeg nogensinde har haft, tager billeder der ligner noget som er taget med professionelt udstyr. Og så kan det være i lommen.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

1

0

0

Fantastisk kamera

Kun kabinettet 29-08-2014 af Jemcph

Fantastisk lille kamera der tager super billeder og er fyldt med avancerede funktioner.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

1

0

0

Fantastiske billeder

Kun kabinettet 28-08-2014

Som erstatning for mit spejlreflekskamera - det tager fantastiske billeder.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Mindre god

1

0

0

Funktionalitet og billedekvalitet helt i top

Kun kabinettet 02-08-2014 af SteenMS

SONY har med den opgraderede opgave af RX110, der nu har fået tilføjet III, skabt et kamera, der leverer en billedkvalitet, som ikke findes i andre små kompaktkameraer. Nu går brændvidden ned til 24 mm med en lysstyrke på 1,8, så du kan fange stemningsfulde oplevelser i et fantastisk perspektiv med et super objektiv fra Carl Zeiss. Det, at tage udendørs billeder i den dejlige danske sommer, er ofte svært, hvis man kun har skærmen bag på kameraet som søger. Dette har SONY løst ved at integrere en rigtig søger, som skydes op, når man har solen i ryggen. Ikke nok med det, men den viser også en lang række informationer, og så kan du justere dioptrien, genialt. Jeg bør nok lige nævne, at skærmen kan vippes helt op til 180 grd. så du kan tage selfies, der er blevet så populært. Frem for alt, er den store billede censor på 1" i stand til at tage fantastiske billeder ved et absolut minimum af lys uden at bruge flash. Hvis du trods alt vil tage flash billeder, f. eks., for at lysne ansigterne op ved modlysoptagelser, har du også en sådan indbygget i kameraet. Når jeg så kraftigt går ind for at undlade brug af flash, skyldes det ikke mindst fraværd af digital støj i billederne selv ved meget høje iso-værdier helt op til 25.600. Sagt på en anden måde, kan du fange stemningen ved aftenfotos inde som ude, uden at forstyrre optagelserne med et dumt flash lys. Hvis du er til video optagelser, er du også her sikret optagelser i fremragende HD kvalitet. Og så er der vægten, 350 g, som du aldrig bliver træt af at bære.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

4

5

0

Oversharpenet billeder og video

Kun kabinettet 29-07-2014 af Valde

Jeg er skuffet over mulighederne for at afspille vide og billeder i en ordentlig kvalitet via fjernsynet. Billeder og video er jo betydeligt oversharpenet, nærmest "crisper". Hæsligt, kan ikke være meningen med sådan et dyrt kamera. Jeg er kort og godt dybt skuffet over den billedkvalitet der kommer "out of the box". Det er ikke opløsningen der fejler noget, men den efterbehandling kameraet foretager, og jeg har tilsyneladende ikke mulighed for at ændre det. Det kan godt være en begynder finder det flot, jeg foretrækker at lave min efterbehandling selv. Havde jeg vidst det havde jeg ikke købt kameraet (tænkt som et ekstra lommekamera). Nu må jeg nøjes med at ærgre mig.

Billedkvalitet

Dårlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

2

8