Gå til indhold
KOMPAKTKAMERAER

DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom

DSC-QX30

Billede af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom

Vejl. Udsalgspris

kr 2.350,00

(VAT)
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom
Billeder af DSC-QX30 Lens-style-kamera med 30x optisk zoom

Funktioner

30x optisk zoom/ 60x zoom med skarp billedkvalitet til perfekte nærbilleder

Indfang alt fra vidtstrakte landskaber til motiver, der er langt væk, takket være det kraftfulde 24 mm* til 720 mm zoomområde. Kameraets 60x zoom med skarp billedkvalitet fordobler forstørrelsen af kameraets optiske linse digitalt uden at mindske pixeltallet, så du kan optage jævne og detaljerede billeder på alle afstande.

Autofokus med fastlåsningsfunktion og kontinuerlig optagelse

Få krystalklare billeder, som altid er i fokus. Autofokus (AF) med fastlåsningsfunktion tilpasser sig automatisk målets rammestørrelse på baggrund af motivets egenskaber - så du får en optagelse i fokus, uanset hvad der sker. Lens-Style-kameraet leverer også kontinuerlig optagelse ved høj hastighed på op til 10 fps, og detaljerede billeder på 20 MP, selv når handlingen går hurtigt.

Optisk SteadyShot-billedstabilisering

Indbygget optisk SteadyShot-teknologi holder dit billede roligt, selv når dine hænder ikke er det. Ved at kompensere for små håndbevægelser, der kan forårsage sløring og forvrængning, sikrer SteadyShot fantastiske fotografiske resultater - selv ved svag belysning. Skift over til SteadyShot Active-tilstand for at opnå en skarp, sløringsfri filmoptagelse.

Full HD 60p skønhed i bevægelse

Hold dine optagelser jævne og skarpe - selv når du panorerer og optager motiver i bevægelse - og optag 60p film i kameraets fulde opløsning.

20,4 MP Exmor R® CMOS-sensor giver detaljerede billeder

Få detaljerne frem i dine billeder - selv ved fotografering i svagt lys. En baggrundsbelyst Exmor R® CMOS-sensor har et bredt receptivt felt, der lukker mere lys ind og giver flere detaljer i hvert eneste billede. Optag en scene med detaljer i 20,4 megapixel høj opløsning, og få smukke billeder hver gang.

BIONZ X™ for enestående detaljer og struktur

Sonys billedgenerator gengiver troværdigt strukturer og detaljer, som de ses med det blotte øje, via en ekstra høj behandlingshastighed. Sammen med front-LSI (Large Scale Integration), der accelererer behandlingen, giver BIONZ-X mere naturlige detaljer, mere realistiske billeder, fyldigere toneovergange og lavere støj, uanset om du optager billeder eller film.

Sony G Lens for et raffineret ydelsesniveau

Sony G Lens er optimeret til at passe perfekt til de avancerede billedsensorer og behandlingsteknologien på dette lens-style-kamera. Du får kraften og styringen til at opnå overlegen fokuseret billedkvalitet og smukke baggrunde ude af fokus (bokeh).

Wi-Fi giver dig trådløs frihed

Overfør nemt film og meget mere fra dit kamera til din Android- eller iOS-smartphone eller tablet ved blot at tilslutte til Wi-Fi. Derefter kan du hurtigt uploade dine videoer til dine foretrukne websteder og sociale netværk, så venner og familie kan se handlingen.

Intuitiv betjening med PlayMemories™ Mobile

Gør din smartphone eller tablet til fjernbetjening, og nyd den nemme kamerastyring takket være PlayMemories™ Mobile. En ren brugerflade giver dig en enkel enhåndsbetjening af alle dine kameraindstillinger - herunder eksponering, lukkerudløsning og zoom - hvilket gør den ideel til gruppebilleder.

Få en anden synsvinkel med alsidig objektivplacering

Glæd dig over at tage billeder fra forskellige vinkler. Placer dit Lens-Style-kamera på steder, der før var svære at nå, og overtag så styringen - over zoom, indramning og optagelse – med din mobilenhed. Hold altid godt fast for alsidig optagelse ved hjælp af tilbehørssættet til optagelse fra alle vinkler (ADP-FSK1).

Monter kameraet på din smartphone/tablet

At forvandle din smartphone eller tablet til et højtydende kamera er nemt: Du skal blot montere lens-style-kameraet på din mobilenhed og starte optagelsen. Når det er monteret, er din enhed blevet kamerahuset: Brug den berøringsfølsomme skærm til at tage billeder, retouchere billeder og endda dele fotos med familie og venner på Facebook® og Twitter™.

Nem opbevaring, overførsel og deling

Vær aldrig bekymret for at miste dine snapshots - dine billeder gemmes automatisk på både lens-style-kameraet og din smartphone eller tablet, når du tager dem. Du skal bare installere PlayMemories™ Mobile-app'en for at eksportere fotos fra dit kamera til din smartphone eller tablet via Wi-Fi. Derfra kan du frit vælge at organisere, redigere og dele med familie og venner, eller du kan uploade til dit foretrukne sociale netværk og dele med verden.

Uovertruffen Auto-tilstand ved, hvad du optager

Der er ingen optagelse, der er for udfordrende. Uovertruffen Auto-tilstanden genkender automatisk forskellige typer miljøer og justerer kameraindstillingerne i overensstemmelse hermed for at optimere hver optagelse. Dit kamera vil aktivere funktioner som f.eks. kontinuerlig optagelse og Auto HDR, når forholdene er udfordrende, så du nemt kan tage et billede.

Monteres på et stativ for fleksibel optagelse

Optag lange eksponeringer og imponerende landskaber med fuld tillid. Du skal blot montere lens-style-kameraet på et stativ, så du opnår større stabilitet end ved håndholdte optagelser. Besværligt terræn, fotografering ved svag belysning og gruppebilleder bliver alt sammen nemmere, når du sætter lens-style-kameraet på et stativ.

Se dine fotos i TRILUMINOS™ farve

Se dine fotos og videoer med fyldige, naturlige farve, når du deler dem på den store skærm. Dette lens-style-kamera understøtter Sonys TRILUMINOS farveteknologi - se dine foretrukne billeder i realistiske farver, når du ser dem på et TV med et TRILUMINOS-skærm. En udvidet farveskala betyder at røde, akvamarinblå og smaragdgrønne farver vises smukt for mere levende landskaber. Ansigter ser bedre ud takket være den naturlige gengivelse af hudtoner.

Live-View-fjernbetjening 2-tilbehør til styring af flere kameraer

Håndter op til fem kameraer ved hjælp af den valgfrie Live View-fjernbetjeningen. Kast et blik på visningsvinklerne på den håndledsmonterede farveskærm, start og stop optagelse på alle fem kameraer på én gang, og skift indstillinger samtidig på alle enhederne. Ingen kabler takket være indbygget Wi-Fi.

Multiformater for fleksibel optagelse

Tag billeder, som skiller sig ud fra mængden, med et udvalg af forskellige billedformater. Vælg mellem konventionelle digitale billedformer som 3:2 og 4:3, samt 16:9 widescreen eller kvadratisk til stillbilleder, lige som du vil have dem.

Specifikationer
Tag smukke billeder, uanset afstanden, med DSC-QX30, der har 30x optisk zoom, optisk SteadyShot og AF med fastlåsningsfunktion. Nu kan du tage billeder af motiver, som er i bevægelse eller langt væk, på en måde, der ikke var mulig tidligere, med din smartphone eller tablet.
  • 20,4 MP Exmor R™ CMOS-sensor

  • BIONZ X-billedgenerator fremragende detaljer og støjreduktion

  • Sony G Lens med 30x optisk zoom (60x med zoom med skarp billedkvalitet)

  • PlayMemories™-kamera-apps øger kreativiteten

  • Optag og del billeder i høj kvalitet fra din iOS- og Android-enhed

Sensortype
1/2,3"-type (7,82 mm) Exmor R® CMOS-sensor
Antal pixel (effektive)
20,4 MP
ISO-følsomhed (stillbillede)(Recommended Exposure Index)
ISO 80-12800

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke NP-BN, Mikro-USB-kabel, Håndledsrem, Smartphone-montering, Quick Start Guide, Brugervejledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger