KOMPAKTKAMERAER

HX350 kompakt kamera med 50x optisk zoom

DSC-HX350
Billede af HX350 kompakt kamera med 50x optisk zoom

Vejl. Udsalgspris

kr 3.500,00

(VAT)
Billeder af HX350 kompakt kamera med 50x optisk zoom
Billeder af HX350 kompakt kamera med 50x optisk zoom
Billeder af HX350 kompakt kamera med 50x optisk zoom
Billeder af HX350 kompakt kamera med 50x optisk zoom
Billeder af HX350 kompakt kamera med 50x optisk zoom
Billeder af HX350 kompakt kamera med 50x optisk zoom
Billeder af HX350 kompakt kamera med 50x optisk zoom
Zoom løs

Træk scenen så tæt på, som du ønsker, med et 50x optisk zoom (100x zoom med høj billedkvalitet) kompaktkamera, der betjenes og fungerer som et DSLR-kamera. Uanset om dit motiv befinder sig tæt på eller langt væk, fungerer 20,4 MP Exmor R™ CMOS-sensoren og BIONZ X™-billedgeneratoren fantastisk sammen og giver dig billeder med utrolige detaljer.

Exmor R® CMOS-sensor
20,4 MP Exmor R™ CMOS-sensor

Gør detaljerne tydelige, selv ved svag belysning. En baggrundsbelyst Exmor R™ CMOS-sensor med 20,4 megapixel har brede receptive felter, der lukker mere lys ind og giver flere detaljer i hvert eneste billede.

IONZ X™-billedprocessor
BIONZ X™-billedprocessor

Forvent en mere realistisk farvegengivelse, bedre støjreduktion og hurtigere burst-optagelse med BIONZ X™-billedprocessoren – den er 3x stærkere end vores forrige BIONZ-processor og giver billeder af højeste kvalitet.

ZEISS®-objektiv
ZEISS®-objektiv

Førsteklasses 50x optisk zoom. ZEISS®-kvaliteten sikrer fremragende billeder med rige detaljer og kontrast. Stabiliseret med optisk SteadyShot™.

Klar zoom
50x optisk zoom
50x optisk zoom

Afstand er intet problem. Træk alting tættere på med et enormt 50x optisk zoom – for knivskarp klarhed i hvert billede. Optisk SteadyShot-billedstabilisering bidrager til at forhindre kamerarystelser, selv når der zoomes på højeste indstilling.

Følg med begivenhederne
Følg med begivenhederne

Tab aldrig det perfekte billede af syne. Den fastlåste autofokus justerer automatisk billedstørrelsen baseret på motivets egenskaber og giver klare og velfokuserede resultater.

Professionel betjening

Få følelsen og udseendet fra et DLSR med brugervenlige kontroller og et ergonomisk greb. Knapperne og funktionerne er omhyggeligt placeret og nemme at nå ligesom på et professionelt kamera.

Funktionshjul
Funktionshjul

Med funktionshjulet kan du vælge blænde- eller lukkerprioritet. Et praktisk kontrolhjul til tommelfingeren giver dig hurtig og enkel kontrol over den tilstand, du har valgt.

LCD-skærm
LCD-skærm

Se billederne klart og tydeligt på en 7,5 cm (3") Xtra Fine LCD WhiteMagic™-skærm med 921k punkter.

Elektronisk søger
Elektronisk søger

Slip for at gætte, når du skal komponere billeder, og få det ønskede resultat. En elektronisk søger med 201k-punkts opløsning giver klar visning i realtid med 100 % synsfeltdækning – ideel til komposition, fokusering og gennemsyn af optagelser via diverse indstillinger.

Slip din indre instruktør fri

Giv dine bevægende øjeblikke en biografbehandling. Du skal blot trykke på den dedikerede filmknap for at begynde at optage skarpe og klare Full HD-film. Den optiske SteadyShot Intelligent Active-tilstand sørger for, at dine videoer er stabile og uden rystelser, også selvom du går eller zoomer.

Full HD
Full HD

Optag klare og jævne Full HD-videoer i din ønskede billedhastighed – selv ved 24p (24 fps) – for en biograflignende effekt.

AVCHD
AVCHD

Hvis du gerne vil lave mere seriøse optagelser, kan du prøve det progressive AVCHD-format, som giver skarpe optagelser med et professionelt udseende.

Se hvert eneste trick og alle overgange

En smart effekt til at fremvise hop, baner og meget mere med Motion Shot-Video. Optagelsen af motivet i bevægelse vises som en række sammenføjede billeder på én baggrund.

Se hvert eneste trick og alle overgange
Hold slørede billeder på afstand
Hold slørede billeder på afstand

Intelligente Active-tilstand med billedstabilisering over fem akser og avanceret indramningsanalyse kompenserer for kamerarystelser under filmoptagelse med henblik på at den minimerer sløring, der ofte kendetegner håndholdte optagelser.

Billedeffekt

Giv et billede nyt liv ved at bruge den indbyggede billedeffektteknologi. Du kan vælge mellem en række tilstande – du behøver ikke engang at downloade software til billedbehandling.

Billedeffekt
Se dine billeder med 4K-detaljer

Tilslut kameraet til et 4K Ultra HD-TV for at se dine fotos med blændende klarhed på en stor skærm. Alle farvenuancer vil fremstå levende og virkelighedstro takket være TRILUMINOS™-farver.

iMovie
Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produkt er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Specifikationer og funktioner

  • 20,4 MP Exmor R® CMOS-sensor

  • BIONZ X-billedgenerator fremragende detaljer og støjreduktion

  • ZEISS® Vario-Sonnar T* 50x optisk zoomobjektiv

  • Full HD-videofunktionalitet, der gengiver videoer i en flot kvalitet

  • Optisk SteadyShot og optisk SteadyShot med Intelligent Active-tilstand

Sensortype
1/2,3-type (7,82 mm) Exmor R® CMOS-sensor
Antal pixel (effektive)
Ca. 20,4 megapixel
ISO-følsomhed (stillbillede)(Recommended Exposure Index)
Auto (ISO80-3200, valgbar med øvre/nedre grænse), 80/100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200, Multi-Frame NR: Auto (ISO80-3200),100/200/400/800/1600/3200/6400/12800

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke NP-BX1, AC-adapter AC-UUD12, Mikro-USB-kabel, Skulderrem, Tilbehørssko, Objektivdæksel, Brugervejledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger