KAMERABETJENINGSBOKS

Komplette specifikationer og funktioner

CCB-WD1

Størrelse og vægt

Mål (b x h x d)
Ca. B 59,0 mm x H 40,5 mm x D 29,8 mm
Vægt
Ca. 90 g (kun hovedenhed)

Strøm

Strømkilde
DC 5,0 V, 1500 mA (medfølgende AC-adapter)

Brugergrænseflade

Indgang / udgang
Multi-/mikro-USB-terminal, højhastigheds-USB (USB 2.0), LAN-terminal

Andet

Driftstemperatur
0℃ til +40℃

Hvad er der i kassen

  • AC-adapter AC-UUE12 (1)
  • Mikro-USB-kabel (1)
  • Kabelbeskytter (1)
  • Multiterminal-forbindelseskabel (2) (0,4 m / 2,0 m)
Placeholder

Funktioner

Åbn op for nye kreative muligheder for optagelse med flere kameraer

Tilslut hver enkelt kamerabetjeningsboks og kamera - og flere par med kamera- og boks-enheder - til din PC via en Ethernet-omskifterhub for effektiv kontrol over flere kameraer. Derefter kan du kontrollere liveforhåndsvisning og hurtig filoverførsel til PC, justere kameraindstillinger og optagetilstande og få optagelseskontrol over både stillbilleder og film. Vælg betjening af enkelte eller flere kameraer for at ændre indstillinger.

IP-netværksudnyttelse for systemfleksibilitet

Da der kan tildeles en IP-adresse til hver kamerabetjeningsboksenhed, kan du styre kameraer på fjerne placeringer. Den kabelbaserede LAN-forbindelse giver mulighed for ubesværet overførsel af billedfiler til din PC, så du kan se og administrere dem efter behov. Dette giver en markant forbedring af fleksibiliteten og præcisionen i optagelse med flere kameraer og billedhåndtering.

Understøttelse af præcis videosynkronisering

Videosynkronisering med præcision billede for billede er tilgængelig til filmoptagelse med flere kameraer. Denne funktion er især praktisk ved avanceret filmproduktion - f.eks. ved at sammenføje videooptagelser fra flere kameraer til en 360° film.

Effektiv centraliseret administration af billeddata

Den hurtige kameragrænseflade gør det muligt at overføre billeder direkte fra kameraets hukommelseskort til din PC, straks efter optagelsen. Tilpasning af kamera- og filnavne gør dataadministrationen nem, selv ved optagelse med flere kameraer, så du undgår utilsigtet overskrivning.

Diskret, men uundværlig

Kamerabetjeningsboksen er designet til at være kompakt - lige så kompakt som RX0-kabinettet. Det diskrete udseende og den kompakte størrelse er nærmest usynligt i mange optagelsesopsætninger, hvilket gør den ideel til situationer, hvor et omfangsrigt kamerasystem kan være forstyrrende.

Kabelforbind hvert enkelt par med kamera og boks for at få strømforsyning, forhåndsvisning og betjening

Tilslut det enkelte USB MULTI mellem kamerabetjeningsboksen og kameraet for PC-betjening, forhåndsvisning og dataoverførsel. Du kan også bruge den medfølgende AC-adapter eller et mobilt USB-batteri til praktisk strømforsyning til en boks og et tilsluttet kamera via samme USB MULTI-forbindelse.

Medfølgende kabelbeskytter

Brug den medfølgende kabelbeskytter til sikker tilslutning af de tre påkrævede kabler - USB MULTI-kameratilslutning, mikro-USB-strømforsyning og Ethernet-stik. Dette forbedrer pålideligheden for hele dit optagelsessystem med flere kameraer.