Billeder af CD-modtager med USB
Billeder af CD-modtager med USB
Billeder af CD-modtager med USB

Funktioner

EXTRA BASS™ sætter skub i enhver basgang

Tryk på EXTRA BASS™-knappen for at tilføje en seriøs baseffekt til din musik. Det fungerer ved at forstærke basgangene og skabe en dyb og kraftfuld bas. Bare tryk på knappen for at aktivere tilstanden, og nyd den dynamiske lyd.

Tilpas din lyd med 10-bånds-equalizeren

Skræddersy lyden til din smag med en 10-bånds equalizer. Flyt skydeknapperne rundt for at skabe dit helt eget lydbillede, eller vælg mellem 10 forudindstillinger. Den nye karaoke-tilstand skruer ned for stemmelyden, så du kan nyde at synge med i bilen.

Digitale filtre optimerer lyden til dine højttalere

Højttalerne fungerer bedst, når de modtager de bedst tilpassede frekvenser. Højpasfilteret sender høje frekvenser og mellemtonefrekvenser til dine højttalere med fuldt frekvensområde, mens lavpasfilteret kun dirigerer basfrekvenser til din subwoofer.  

Tilslut din håndholdte enhed med USB

Tilslut din mp3-afspiller til USB-porten på forsiden for at få adgang til dit mobile musikbibliotek.

Indbygget CD-afspiller giver dig flere afspilningsmuligheder

Sæt en CD i for at høre musik fra din egen samling.

Lodret justerbar LCD-skærm sikrer nem læsning

Med en bredere betragtningsvinkel og op til 5 gange højere kontrast end konventionelle skærme, er den lodret justerbare skærm altid let at læse.

Match med højttalere fra Sony for endnu bedre lyd

Vil du udvide dit system? Du finder det bedst mulige match i Sony FB-serien af højttalere med fuldt frekvensområde. De komplementerer EXTRA BASS™-kredsløbet i receiveren og giver fyldig og kraftfuld lyd.

Lyt til FLAC-filer i høj kvalitet

FLAC er et filformat, som i modsætning til mp3 komprimerer lydsignalet uden tab af lydkvalitet. Slut til USB-porten på forsiden for at afspille FLAC-filer med flot lyd.

Konfigurerbar fjernbetjening til rattet 

Vil du bruge ratkontrolfunktioner i stedet for at trykke på knapper på modtageren? Installationen er nem i kompatible køretøjer, takket være den konfigurerbare fjernbetjening til rattet.

4 x 55 W forstærkning giver klar, kraftfuld lyd

Den indbyggede forstærker leverer 55 W x 4 (maks. ved 4 ohm) / 20 W x 4 (RMS ved 4 ohm) og giver dig dermed al den lydstyrke, du har brug for.

Lydsynkroniseret lys giver ekstra underholdning

Se musikken i bevægelse med lys, der skifter og pulserer i takt med nummerets dynamik.   

Specifikationer

Nyd kraftfuld lyd på vejen. EXTRA BASS™ gør din musik endnu bedre, mens 4 x 55 W forstærkning giver dig al den lydstyrke, du har brug for.
  • 4 x 55 W

  • Tænd for EXTRA BASS™ for en dynamisk forstærkning af bassen

  • Justerbar 10-bånds equalizer med karaoke-tilstand

  • USB-port på forsiden giver forbindelse til musikbiblioteket på din smartphone eller mp3-afspiller

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet