BRAVIA-forskellen

Den revolutionerende opskaleringsteknologi på vores nyeste TV gør alt, hvad du ser, levende i vores fantastiske 4K-kvalitet. Opdag en verden af apps, film og musik med perfekt brugervenlighed via Android TV fra Sony, og nyd det hele på vores tyndeste modeller nogensinde.

Udforsk 4K TV-udvalget

Billede

Føl mere, og se alt blive levende

4K Processor X1 - Én chip ændrer alt

Vores nye 4K-processor X1 forbedrer kontrast, farve og skarphed til det højeste niveau. Skarpheden forbedres med intelligent opskalering og støjreduktion, farverne forbedres individuelt, og det dynamiske kontrastområde optimeres billede for billede.

Stræben efter skønhed

Tag et kig på TV-nyskabelser fra Sony i både fortid og nutid. Opdag 4K processor X1, og se forskellen sammenlignet med HD.

Precision Detail Enhancer

Klarhed

Precision Detail Enhancer reducerer støj og forbedrer detaljerne i alt, hvad du ser, uanset kilden, så du får et skarpere og tydeligere billede.

Precision Colour Mapping

Farve

Precision Colour Mapping analyserer uafhængigt hver enkelt scene og hver pixel, så den perfekte nuance anvendes, og du får vist fyldige, naturlige farver.

Dynamic Contrast Enhancer

Kontrast

Dynamisk kontrastforbedring gør de lyse dele af skærmen lysere og de mørke dele en mere ægte, dybere sort.

Klarhed

Se hver eneste detalje blive levende

En spændende verden af ekstraordinær klarhed.

4K X-Reality PRO med kraften fra 4K Processor X1

Med 4K X-Reality PRO og kraften fra 4K Processor X1 opskaleres hver pixel smukt. Enkelte dele af hver scene analyseres i realtid, renses, og sendes gennem vores stadigt udviklende billeddatabase - og giver ekstremt naturtro detaljer, uanset hvad du ser.

4K X-Reality PRO
Traditionelt TV
4K X-Reality PRO
Sony 4K-TV med 4K Processor X1

Forbedr og opskaler alt, hvad du ser

Super Resolution-algoritmen i 4K Processor X1 udnytter vores konstant udviklende database til at forfine Full HD- og 4K-indhold adaptivt og gøre dine film, TV-udsendelser eller digitale medier klarere, i naturtro 4K-opløsning.

4K Processor X1 - et skarpere, klarere billede

4K Processor X1 arbejder med 4K X-Reality PRO på at gøre billederne skarpere i realtid - med avanceret støjreduktion og detaljeforstærkning.

 • 4K-processor X1
 • Self-Similarity
 • Registrering af flade områder
 • Digital støjreduktion
 • Noise Crusher

Se TV med 4K X-Reality PRO

Farve

Alle de farver, du har drømt om

Alle farver bliver levende

TRILUMINOS™-skærm med kraften fra 4K Processor X1™

Med kraftfuld billedbehandling og dynamisk farvestyring bringer TRILUMINOS-skærmen og 4K Processor X1 følelserne frem i hver eneste scene med fyldige, levende røde, grønne og blå farver.

Med TRILUMINOS
Uden TRILUMINOS
Bredere farveskala

Bredere farveskala

Jo flere blyanter du bruger til at tegne et billede, jo mere levende og naturtro bliver det. En TRILUMINOS-skærm er ligesom, hvis du bruger flere farveblyanter end på en traditionel LED-skærm.

Bredere farveområde

Mere af hver farve

Det er de vanskeligt gengivelige farver, der gør TRILUMINOS til noget specielt. Se fine skygger og nuancer af grøn, rød og blå.

 • X1
 • Almindelig

Precision Colour Mapping – 4K Processor X1

Precision Colour Mapping i 4K Processor X1 forbedrer og optimerer farverne individuelt og fint i realtid. Den styrer alle farver passer perfekt og giver fyldige og naturtro resultater - selv på TV uden TRILUMINOS-skærm.

Se 4K TV med TRILUMINOS-skærm

Kontrast

Fang alle lysets nuancer

Strålende baggrundsbelysning

X-tended Dynamic Range PRO med kraften fra 4K Processor X1

X-tended Dynamic Range PRO giver et langt større lysstyrkeområde end et traditionelt LED-TV og levendegør hver eneste scene med lysere lyse punkter og dybere sorte nuancer.

Sådan virker X-tended Dynamic Range PRO

Ved hjælp af en entydig algoritme nedtones baggrundsbelysningen i mørke områder for at øge den maksimale lysstyrke af objekter på skærmen, hvilket giver et meget større lysstyrkeområde.

Traditionelt TV

Konstant lysstyrke over hele skærmen.

TV med X-tended Dynamic Range PRO

En variabel lysstyrke over hele skærmen giver fantastisk kontrast, detaljer og farveudtryk.

Dynamisk kontrastforbedring – 4K Processor X1

Med Dynamisk kontrastforbedring i 4K Processor X1 bliver lysstyrkeområdet hele tiden optimeret billede for billede. Niveauet justeres alt efter, hvad der sker på skærmen - selv på TV uden X-tended Dynamic Range.

TRADITIONELT TV
TV MED 4K PROCESSOR X1

Se 4K TV med X-tended Dynamic Range

High Dynamic Range med mere

Et HDR-signal (High Dynamic Range) overfører mere information end den nuværende standard for TV og film – det viser større kontrast, detaljer og bringer farver til live.

Alt sammen i 4K

Prøv selv at opleve suset fra 4K

En verden af 4K-indhold venter

Efterhånden som flere og flere udsendelser og film bliver streamet i fantastisk 4K Ultra HD, venter vores nyeste TV på at give dig det hele i en fantastisk klarhed.

Design

Kan du lide det, du ser, selv når der ikke er noget på skærmen

Svævende stil

X90C-serien - vores tyndeste 4K-TV med svævende stil

Med en tykkelse på blot 4,9 mm - det er mindre end en smartphone på X90C-serien - og en plan skærm uden kanter vil du opleve medrivende billeder, som synes at svæve foran øjnene, når skærmbilledet forsvinder.

Geometri i designet

Mød Hirotaka Tako, designeren bag BRAVIA X90C-serien. Han taler om betydningen af design i det moderne liv, og om hvordan geometri har påvirket hans seneste arbejde.

Wedge

X93C/X94C-serie Wedge - Ethvert formål har den perfekte form

TV i Wedge-form, der kombinerer æstetik med funktionel skønhed, sparer plads og er designet til at indeholde større højttalere og således give en mere imponerende lyd.

BRAVIA møder Android TV™

Dit Smart TV er netop blevet smartere. Tænk på de oplevelser, du synes bedst om på din smartphone eller tablet. Nu kan du nyde dem endnu mere og endnu bedre end nogensinde før på BRAVIA.

 • Livsstil
 • Funktioner
 • Apps
 • Tilbehør

Se 4K BRAVIA-modeller med Android TV

Lyd

Oplev hver eneste følelse med lyd, der bevæger dig

Lyd i høj opløsning

Lyd i høj opløsning - som kunstnerne havde tænkt sig det

I studiet og ved livekoncerter indfanges masteroptagelser bedre end i CD-kvalitet. Med lyd i høj opløsning kan du fornemme den fyldige lyd, som hvis kunstneren optrådte lige foran dig.

Hvad er lyd i høj opløsning?

Lyd i høj opløsning på TV fra X93/X94-serierne bevarer langt flere detaljer i analog-til-digital konvertering, med en langt højere bit-hastighed og opløsning end selv CD. Resultatet: Mere autentisk lyd, der er tættere på den måde, som kunstneren havde ønsket det.

Traditionel lyd
Lyd i høj opløsning
DSEE HX

DSEE HX

Nyd flere detaljer i alt, hvad du lytter til. X93- og X94-modellerne er udstyret med DSEE HX, der analyserer lydkilder og udvider de høje frekvenser, så det nærmer sig lydkvalitet i høj opløsning.

Lyd, perfektioneret af ClearAudio+

ClearAudio+ finjusterer TV-lyd for en medrivende, følelsesmæssigt berigende oplevelse.

Digital Sound Enhancement Engine

DSEE-teknologi gendanner de tabte frekvenser i musikken (især de høje frekvenser) og giver en naturlig lyd med en mere rumlig fornemmelse.

DSEE
Uden Clear Phase-lyd
Almindeligt TV
Clear Phase-lyd
TV med Clear Phase 

Clear Phase-lyd

Clear Phase-lyd analyserer og sampler højttalerens frekvensområde og anvender disse oplysninger til at udjævne toppe og dyk i højttalerens naturlige respons - hvilket resulterer i en ren, naturlig lyd.

S-Force PRO-surroundlyd

Mens nogle lydforbedringssystemer kun kører med en enkelt kanal, anvender S-Force PRO-surroundlyd direkte flerkanalsbehandling for at give en mere realistisk og kraftfuld surroundlyd.

 • S-Force PRO
 • Normal

Se 4K TV med ClearAudio+

Se TV-instruktionsvideoer

Se TV-instruktionsvideoer

Har du spørgsmål til, hvordan du opsætter og bruger dit TV? Eller hvordan du slutter det til andet udstyr? Vores videoguider viser dig det trin for trin.