Verdens første TV'er med kognitiv intelligens – en ny dimension for billede og lyd

Hvad er kognitiv intelligens?

Vi opfatter verden baseret på information, der sendes til vores hjerne fra øjne og ører samtidigt. Konventionel AI kan kun registrere og analysere elementer som farve, kontrast og detalje hver for sig. Cognitive Processor XR kan krydsanalysere hvert element på samme tid, ligesom vores hjerne.

De analyserer hundredvis af oplysninger, på samme måde som vores hjerner gør

Cognitive Processor XR opdeler skærmen i hundredvis af zoner og genkender individuelle objekter i disse zoner bedre end nogensinde før for at skabe en virkelighedstro oplevelse. Desuden kan de krydsanalysere flere hundredetusind forskellige elementer, der udgør et billede på et sekund, på samme måde som vores hjerner fungerer.

Billeder, nøjagtigt som din øjne opfatter verden 
Billede af opdelt skærm med en påfugl viser hvordan farver, kontrast, klarhed og bevægelse justeres for et billede i balance
Hvert element balanceres perfekt for at give et ægte billede

I modsætning til et traditionelt TV, hvor alle billedelementer er justeret til samme niveau, optimerer BRAVIA XR TV med krydsanalyse hvert element og bruger dem sammen med hinanden, så alt er i harmoni og føles fuldstændig naturligt.

Et billede af en kvinde i et tog, der fremhæver de fokuseringsforbedringer som BRAVIA XR giver
Fokuserer på samme måde, som vores øjne gør

BRAVIA XR TV fungerer på samme måde som dine øjne ved at registrere hovedfokuspunktet i en scene og ved at forstærke hver detalje i et objekt, så det skiller sig ud med en naturlig dybdefølelse ligesom i virkeligheden. 

De skaber et mere realistisk, dybt lydbillede, ligesom i virkeligheden
TV, der viser en syngende kvinde med lydbølger, der kommer ud af mikrofonen på skærmen
Lyd positioneret til at bringe dig ind i handlingen

Ved hjælp af avanceret lydbehandling, der efterligner et menneskes øre ved at præcisere, hvor lyden kommer fra, og anbringe den på det rigtige sted på skærmen, placerer BRAVIA XR TV dig midt i handlingen.

En kvinde sidder i en sofa i en stue og ser TV, hvor der kommer lydbølger fra virtuelle højttalere over, bag og foran hende
En virtuel lydoplevelse med en ekstra dimension 

BRAVIA XR TV leverer lyd i vandrette og lodrette retninger, hvilket giver en rigtig flerdimensionel oplevelse. De analyserer og konverterer lyd til 5.1.2-kanals surroundlyd for at skabe et ægte 3D-lydbillede. 

Med mere spænding og mange flere følelser gennem skærmen

Hvordan føles virkeligheden? Det er spørgsmålet, BRAVIA XR TV'er forsøger at besvare med "kognitiv intelligens". Den forstår det, dine øjne ser, og det, dine ører hører, og præsenterer et mere menneskeligt perspektiv på skærmen – så du får en mere medrivende oplevelse tættere på virkeligheden.

Hør mere om filosofien bag BRAVIA XR 

Hør, hvad ingeniørerne bag de nye BRAVIA XR TV'er har at sige om det, der fik dem til at udvikle en helt ny type TV-processor.

Opdag inspirationen bag BRAVIA XR-designet

Du kan høre, hvad det kreative team bag BRAVIA XR-designet har at sige om dets minimalistiske koncept med meget smalle kanter og et tavlelignende design, der leverer en virkelig fordybende oplevelse derhjemme.

Se præsentationen af det nye BRAVIA XR TV

Lær om filosofien bag BRAVIA XR med Cognitive Processor XR indeni, og hvordan det forbedrer billede og lyd for at give en hidtil uset realistisk oplevelse. Se interviews med vores partnere om BRAVIA CORE og Google TV og deres arbejde med disse funktioner.

Se en demonstration af BRAVIA XR

Opdag den avancerede teknologi bag BRAVIA XR, og lær om alle forbedringerne for billede, lyd og smarte funktioner, der gør disse TV'er til noget helt specielt.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.