Verdens første TV med kognitiv intelligens

Komplet fordybelse i en spændende og bevægende oplevelse, der føles ligesom verden omkring dig. Det var målet, der drev udviklingen af BRAVIA XR™ TV'er – bygget op omkring den helt nye Cognitive Processor XR™, designet til at kopiere den måde, din hjerne tænker og reagerer på.

Med mere spænding og mange flere følelser gennem skærmen

Hvordan føles virkeligheden? Det er spørgsmålet, BRAVIA XR TV'er forsøger at besvare med "kognitiv intelligens". Den forstår det, dine øjne ser, og det, dine ører hører, og præsenterer et mere menneskeligt perspektiv på skærmen – så du får en mere medrivende oplevelse tættere på virkeligheden.

Hvad er kognitiv intelligens?

Vi opfatter verden baseret på information, der sendes til vores hjerne fra øjne og ører samtidigt. Konventionel AI kan kun registrere og analysere elementer som farve, kontrast og detalje hver for sig. Cognitive Processor XR kan krydsanalysere hvert element på samme tid, ligesom vores hjerne.

De analyserer hundredvis af oplysninger, på samme måde som vores hjerner gør

Cognitive Processor XR opdeler skærmen i hundredvis af zoner og genkender individuelle objekter i disse zoner bedre end nogensinde før for at skabe en virkelighedstro oplevelse. Desuden kan de krydsanalysere flere hundredetusind forskellige elementer, der udgør et billede på et sekund, på samme måde som vores hjerner fungerer.

Billeder, nøjagtigt som din øjne opfatter verden
Billede af opdelt skærm med en påfugl viser hvordan farver, kontrast, klarhed og bevægelse justeres for et billede i balance
Hvert element balanceres perfekt for at give et ægte billede

Når man betragter de forskellige elementer, der udgør TV-billedet, individuelt og alle elementerne er justeret til samme niveau, føles resultaterne kunstige. Med en krydsanalyse optimeres hvert element og bruges sammen med hinanden, så alt er i harmoni og føles fuldstændig naturligt.

Fokuserer på samme måde, som vores øjne gør

Når vi ser noget i virkeligheden, fokuserer vores øjne ikke på det hele på en gang, men kun på det, vi ønsker at se. BRAVIA XR TV fungerer på samme måde ved at registrere hovedfokuspunktet på skærmen, og ved at forstærke hver detalje i objektet, sikrer de, at det skiller sig ud med en naturlig dybdefølelse på samme måde som i virkeligheden.

Et billede af en kvinde i et tog, der fremhæver de fokuseringsforbedringer som BRAVIA XR giver
De skaber et mere realistisk, dybt lydbillede, ligesom i virkeligheden
TV, der viser en syngende kvinde med lydbølger, der kommer ud af mikrofonen på skærmen
Lyd positioneret til at bringe dig ind i handlingen

Vores ører er utrolig gode til at præcisere, hvor specifikke lyde kommer fra i et flerdimensionelt rum. Det er derfor, det nogle gange kan føles som om, lyden ikke passer med billedet på TV'er, der har højttalere på siden eller rundt om rammen. BRAVIA XR TV'er bruger avanceret lydbehandling, så lyden nøjagtigt matcher handlingen på skærmen. Resultatet er en følelse af at være lige der i hjertet af det, der foregår på skærmen.

En virtuel lydoplevelse med en ekstra dimension 

Mens almindelig TV-lyd sendes vandret ud i rummet, kan BRAVIA XR TV'et sende lyd ud i alle retninger – ligesom i den virkelige verden. Uanset hvad du ser, analyserer og opskalerer det lyden til 5.1.2-kanals surroundlyd og giver en ægte, flerdimensionel oplevelse. Nu positioneres lyden ikke kun vandret, men også lodret, og skaber et ægte 3D-lydbillede.

En kvinde sidder i en sofa i en stue og ser TV, hvor der kommer lydbølger fra virtuelle højttalere over, bag og foran hende
Hør mere om filosofien bag BRAVIA XR 

Hør, hvad ingeniørerne bag de nye BRAVIA XR TV'er har at sige om det, der fik dem til at udvikle en helt ny type TV-processor.

Opdag inspirationen bag BRAVIA XR-designet

Du kan høre, hvad det kreative team bag BRAVIA XR-designet har at sige om dets minimalistiske koncept med meget smalle kanter og et tavlelignende design, der leverer en virkelig fordybende oplevelse derhjemme.

Se præsentationen af det nye BRAVIA XR TV

Lær om filosofien bag BRAVIA XR med Cognitive Processor XR indeni, og hvordan det forbedrer billede og lyd for at give en hidtil uset realistisk oplevelse. Se interviews med vores partnere om BRAVIA CORE og Google TV og deres arbejde med disse funktioner.

Se en demonstration af BRAVIA XR

Opdag den avancerede teknologi bag BRAVIA XR, og lær om alle forbedringerne for billede, lyd og smarte funktioner, der gør disse TV'er til noget helt specielt.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.