Tag biografoplevelsen med hjem, og nyd film, der følger med BRAVIA XR™

Der ligger masser af film klar, der kun venter på dig. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced bliver alt, hvad du ser, leveret med flotte billeder og imponerende lydkvalitet.
BRAVIA CORE er tilgængelig på alle BRAVIA XR-modellerne Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

Vælg mellem hundredvis af de nyeste film og klassiske blockbustere at se igen

Der er nye og klassiske blockbustere. Brug dine BRAVIA CORE-kreditter til at vælge, hvad du vil se, i op til 4K HDR-kvalitet.
 

Ubegrænset streaming af de bedste film

Med BRAVIA CORE har du abonnement på et fantastisk udvalg af film, du kan streame når som helst, og så mange gange du vil, i op til 4K HDR-kvalitet.

Se i Pure Stream™, den højeste billedkvalitet inden for streaming

BRAVIA CORE har Pure Stream™, der streamer ved op til 80 Mbps, og som leverer tabsfri 4K UHD-billedkvalitet på en lang række indhold. Det er nemt og enkelt at aktivere denne funktionalitet på BRAVIA CORE fra indstillingerne – når det er slået til, er det altid slået til med adaptiv streamingfunktionalitet.

Billede af Spider-Man: Far From Home-film på BRAVIA-skærm med IMAX ENHANCED-logo
Slip kraften fra IMAX® løs derhjemme med IMAX® Enhanced

Få adgang til den største IMAX® Enhanced-samling, og få en helt sublim filmoplevelse derhjemme. Den er optimeret til BRAVIA XR og leverer remastered IMAX®-billeder og medrivende lyd fra DTS.

Dyk dybere ned i, hvordan dine yndlingsfilm bliver til, med Studio Access

Vil du have insiderviden om, hvad der skete bag kulisserne i dine yndlingsfilm? BRAVIA CORE giver dig flere ekstraoptagelser, interviews og meget mere.

Reklameplakat for Jumanji: The Next Level på en BRAVIA-skærm
Hør de førende inden for underholdning fortælle om inspirationen bag BRAVIA CORE

Få mere at vide om, hvorfor BRAVIA XR TV'er kan levere en exceptionel underholdningsoplevelse med BRAVIA CORE.

Vilkår og betingelser

Denne kampagne begynder den 24. februar 2021 og slutter den 31. december 2023. Denne kampagne kan afbrydes eller forlænges når som helst af Sony. Denne kampagne er tilgængelig i Europa* på Sonys smart-TV'er, der ligger i målgruppen for denne kampagne. Sonys smart-TV-modeller i målgruppen ("Kompatible TV'er") er Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J og X94J.
Køb et kompatibelt TV, og tilmeld dig BRAVIA CORE™ senest den 23. februar 2024 for at være berettiget til kampagnens tilbud. Denne kampagne giver dig retten til at få (underlagt disse vilkår og betingelser): i) 10 filmkreditter til Z9J og A90J eller fem filmkreditter til resten af de kompatible TV'ers filmkreditter (en filmkredit svarer til indløsning af en film), som kan bruges til et udvalg bestående af mindst 300 film. Filmkreditterne vil udløbe 12 måneder efter tilføjelse til din BRAVIA CORE-konto, men du kan stadig se de kreditindløste film via streamingadgang indtil den 23. februar 2026 underlagt BRAVIA CORE Servicevilkår; og ii) 24 måneders BRAVIA CORE-abonnement video-on-demand for Z9J og A90J eller 12 måneder for resten af de kompatible TV'er. Abonnementsperioden begynder fra det tidspunkt, du opretter din BRAVIA CORE-konto. Ved slutningen af abonnementsperioden vil din adgang til video-on-demand-indhold ophøre.
Du skal tilmelde dig og oprette en BRAVIA CORE-konto på dit kompatible TV senest den 23. februar 2024 for at få adgang til denne kampagne. Når du har registreret dig vil du modtage en e-mail med kontobekræftelsen og de BRAVIA CORE-filmkreditter og det video-on-demand-abonnement, der er beskrevet i andet afsnit, vil automatisk blive tilføjet til din konto. For at oprette en BRAVIA CORE-konto skal du være mindst 18 år gammel og acceptere vilkår og betingelser for kampagnen, BRAVIA COREs brugsvilkår, servicevilkår og fortrolighedspolitik. Indløsning af denne kampagne kræver en opdateret version af BRAVIA CORE-appen på dit kompatible TV. Den seneste version af BRAVIA CORE-appen er tilgængelig i Google Play Butik.
Betalinger i BRAVIA CORE kræver kreditter i appen. Det er ikke muligt at fortage finansielle transaktioner i BRAVIA CORE eller købe flere kreditter. De filmtitler, der er tilgængelige, kan ændres uden varsel. Alle titler tilbydes i det højest tilgængelige format som Standardopløsning, High Definition, 4K, 4K HDR eller 4K IMAX ® Enhanced. Tilgængelighed varierer fra marked til marked og titel til titel. IMAX® Enhanced-indhold muliggør den fulde IMAX® Enhanced-oplevelse – IMAX® Enhanced-titler er kun tilgængelige på IMAX® Enhanced-certificerede TV'er.
Du kan streame på op til fire kompatible TV'er pr. BRAVIA CORE-konto ad gangen. BRAVIA CORE er ikke tilgængelig eller understøttes muligvis ikke i alle lande og på alle sprog. Sony forbeholder sig retten til at foretage ændringer, suspendere adgang, og/eller afbryde BRAVIA CORE-platformen til enhver tid. BRAVIA CORE har Pure Stream™ som tilbyder streaming mellem 30 MB/s og 80 MB/s. For at få adgang til Pure Stream™ på 30 MB/s skal du have en internethastighed på mindst 43 MB/s. For at få adgang til den højest tilgængelige kvalitet af Pure Stream™ på 80 MB/s skal du have en internethastighed på mindst 115 MB/s. BRAVIA CORE er ikke ansvarlig for netværksrestriktioner eller tilgængelig båndbredde. Restriktioner for netværksudbydere og betingelser kan være gældende.
Denne kampagnes tilbud herunder filmkreditter kan ikke indløses som kontanter, kan ikke overføres og kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter. Filmkreditter har ingen kontant- eller refunderingsværdi og kan ikke sælges eller videresælges. Denne kampagnes tilbud kan ændres uden varsel.
Arrangør: Sony Europe B.V. 

"SONY" er et registreret varemærke tilhørende Sony Corporation. "BRAVIA" og "BRAVIA CORE" er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sony Corporation. Google TV og relaterede logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Google Play Store er et varemærke tilhørende Google LLC. IMAX ® er et registreret varemærke tilhørende IMAX Corporation. Andre produkt- og virksomhedsnavne nævnt heri kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere. Ikoner og billeder er simulerede og er udelukkende til illustrationsformål. Rettigheder, der ikke er udtrykkeligt givet heri, forbeholdes. Alle vilkår er underlagt ændring uden forudgående varsel.
*Denne kampagne er tilgængelig i de følgende europæiske lande: Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien-Herzegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Holland, Irland, Island, Israel, Italien, Kosovo, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.