Lyd og billede 
i perfekt harmoni

Komplet fordybelse

I modsætning til tidligere TV-oplevelser leverer BRAVIA lyd og billede i perfekt harmoni. Udover at fordybe dig i fantastisk billedkvalitet kan du nu også nyde kraftfuld og klar lyd, der kommer fra det sted, det skal – alt sammen helt enkelt med stemmestyring og smukt design.

Ultimativ realisme med A8 Series

Få den mest biograflignende oplevelse nogensinde, fordyb dig i handlingen med fantastisk klarhed, farve og kontrast.
 

Optimal kontrast med XH95 Series

Dybere sorte farver og lysere områder giver fantastisk kontrast fra alle vinkler på Sonys bedste 4K LCD.
 

Billede, der viser gengivelse af lyd på BRAVIA TV
Den fuldendte lydoplevelse

Højttalere bag skærmen på vores A8 Series udsender kraftfuld og klar lyd fra det sted, hvor handlingen foregår. I vores XH95 Series kontrollerer diskantenheder til lydpositionering rundt om skærmen præcist lydplaceringen, og optimerer konstant outputtet, så du kan høre lyd i høj kvalitet på den rigtige del af skærmen.

Oplev en mere underholdende verden

Lad dig rive med af vores nye Sony BRAVIA-serie – det er nemmere, hurtigere og mere enkelt end nogensinde før med stemmeaktiveret betjening og øjeblikkelig adgang til over 5000 apps. Vores TV synkroniserer også nemt med assistant-enheder i hjemmet.

Billede, der viser apps på et BRAVIA TV
Dit hjem og BRAVIA i perfekt harmoni

En glat kant, One Slate-design og støjfri fod. Det er en tilgang, der gør det muligt at fordybe dig i det, du ser, og ikke selve TV'et. Den lækre tovejsfod giver dig endda frihed til at hæve TV'et for at give plads til en soundbar.