Gå til indhold
Hovedtelefoner

Bluetooth-hovedtelefoner

Det er nemt at lytte til musik, der er gemt på din mp3-afspiller eller smartphone, med vores Bluetooth-hovedtelefoner. Læs videre for at få mere at vide, og find det par, der passer perfekt til dig.

Træd ind i en verden uden ledninger

Vores Bluetooth-hovedtelefoner er designet med frihed og komfort for øje. Med en lang række indbyggede funktioner - bl.a. store drivere, ultrabrede frekvenser og førende lydforbedringsteknologi - vil hvert nummer være sprængfyldt med kvalitet.

Mand med Bluetooth-hovedtelefoner på løbetur
Mand, der er på farten med de bedste Bluetooth-hovedtelefoner fra Sony

Opret forbindelse

Gør din lytteoplevelse bedre med vores bedste Bluetooth-hovedtelefoner. Du kan slutte dine hovedtelefoner til din smartphone, tablet eller mp3-afspiller og nyde alle numre uden besvær. Er du på farten? Prøv et par ultrabærbare Bluetooth-ørepuder.

Oplev lyd i høj opløsning

Få det bedste ud af hver eneste sang med lyd i høj opløsning på udvalgte Bluetooth-hovedtelefoner. Lyd i høj opløsning forener alle komponenter, lige fra signal til højttaler, og overgår CD-kvalitet ved at fremhæve de fineste detaljer i musikken.

De bedste Bluetooth-hovedtelefoner fra Sony med lyd i høj opløsning
Sorte Bluetooth-øretelefoner fra Sony

Kvalitetskomponenter

Åbn op for en imponerende lydkvalitet med vores Bluetooth-øretelefoner. De højteknologiske drivere sørger for, at musikken er ren og præcis. Det brede frekvensområde i vores Bluetooth-serie håndterer både lave og høje frekvenser i alle lydstyrker.

De lave frekvenser når nye højder

Få en ny oplevelse med vores bedste Bluetooth-hovedtelefoner, og oplev intens baslyd. Styringen af rytmerespons bruger særligt formede ventilationshuller til at bekæmpe forvrængning og forbedre luftgennemstrømning, hvilket optimerer lave frekvenser.

Mand, der lytter med Bluetooth-øretelefoner
Sorte Bluetooth-hovedtelefoner med telefon fra Sony 

Ubesværet og praktisk

Lad et par Bluetooth-hovedtelefoner gøre livet lidt nemmere. Med den trådløse teknologi er det slut med sammenfiltrede ledninger, og den sikrer, at du hurtigt og nemt kan slutte dine hovedtelefoner til en smartphone, tablet, eller mp3-afspiller.