Vejl. Udsalgspris

kr 1.500,00

(VAT)
Billeder af Blu-ray Disc™-afspiller med 4K-opskalering
Billeder af Blu-ray Disc™-afspiller med 4K-opskalering
BDP-S6700, What Hi-Fi? 5 stjerner

“Med BDP-S6700 har Sony endnu en gang bevist, at de ved, hvordan man agerer helt perfekt på budgetmarkedet, med fokus på at levere fremragende ydeevne til en konkurrencedygtig pris.” (What Hi-Fi?, juli 2016)

BDP-S6700
Det ultimative i trådløs streaming

Oplev avanceret billedforbedring og trådløs streaming med BDP-S6700 Blu-ray-afspilleren. Nyd dine yndlingsfilm opskaleret til nær 4K-kvalitet, og opret trådløs forbindelse til Sony hovedtelefoner, soundbars, højttalere og meget mere. Du kan desuden afspille CD'er trådløst i hele dit hjem med funktionen til flere rum.

4K-opskalering
Brugertilpasset 4K-opskalering

Vores 4K-opskaleringschip er indstillet til at udtrække de fineste detaljer i Blu-ray Discs og forbedre stærkt komprimeret internetindhold for at give den bedste visningsoplevelse.

Tabsfri lyd
Ægte biograflignende lyd

Nyd alle detaljerne i originaloptagelsen i tydelig, Hi-Fi-surroundlyd med Dolby TrueHD og DTS-HD.

DLNA-deling i hjemmet
DLNA-deling i hjemmet

DLNA giver dig mulighed for at dele multimedieindhold på tværs af alle understøttede enheder derhjemme.

Bring hvert billede tættere på 4K-kvalitet

Nyd virkelighedstro klarhed med 4K-opskalering

Kom ind i en ny æra af hjemmebiografer. Vores 4K-opskaleringschip er designet til at forbedre billedkvaliteten på både Blu-ray- og onlineindhold, hvilket bringer hver scene tættere til de fyldige, naturtro detaljer i 4K.

4K-opskalering
ORIGINAL VIDEO
4K-opskalering
4K-OPSKALERING
Full HD 3D
Helt omsluttet

Fortab dig i Full HD 3D

Nyd alle dine 3D Blu-ray-film i Full HD-kvalitet, forbundet til 3D-kompatible TV. Udover at levere større realisme og klarhed på alle dine 3D Blu-ray-diske opskalerer denne Blu-ray-diskafspiller samtidig 2D-video til simuleret 3D og giver forstærket dybde.

Farver, der bliver vakt til live

Bring din fjernsynsoplevelse til live med den brede og levende palet af TRILUMINOS™-farve, kun til Sony. Optimeret til brug med tilhørende TRILUMINOS-TV, hvor svært gengivne, levende røde, havblå og smaragdgrønne nuancer alle frembringes smukt og gør scenerier og havlandskaber mere realistiske.

IP-støjreduktion PRO
Renere billedklarhed

Nyd forbedret billedkvalitet, når du streamer dit foretrukne onlineindhold. Vores kombination af billedteknologier giver bedre kontrast, teksturer og farvedefinition, for et virkelig raffineret billede.

Mere musik med flere detaljer

BDP-S6700 kan afspille et udvalg af forskellige musikfiler og streame dem trådløst i høj kvalitet.

Trådløs, personlig lytning

Stream lyden fra musik og film fra din Blu-ray-afspiller til enhver trådløs enhed med Bluetooth. Med LDAC-teknologi kan du streame uden at gå på kompromis med kvaliteten, op til tre gange båndbredden af almindelig Bluetooth.

Stream og afspil alt

Afspil musik og film fra et stort udvalg af kilder via USB og Wi-Fi®. Denne Blu-ray-afspiller understøtter alle de filtyper, der vises nedenfor, så du altid kan se dine yndlingsfilm og lytte til dine yndlingssange.

Afspilning af diskformater
Det ultimative diskdrev

Vil du danse rundt til din Super Audio CD-samling? Det er ikke noget problem. Så længe det er en disk, vil BDP-S6700 næsten helt sikkert kunne afspille den.

Afspilning af lydformater
En næsten grænseløs nydelse af lyd

BDP-S6700 understøtter en række lydformater i 24-bit masterkvalitet, fra AAC til WAV og meget mere.

Afspilning af videoformater
Se alt

Stream alle ovenstående videofiltyper, så har du altid noget, du kan se.

Dual Band Wi-Fi®
Et stærkere signal med Dual Band Wi-Fi®

Designet med flere antenner og det frontplacerede chipmodul leverer maksimal signalstyrke, så du kan nyde jævn videostreaming og reaktionsstærk internetsøgning.

Skærmspejling
Få vist din smartphone på en stor skærm

Med Miracast™ kan du dele hele din smartphone-skærm - herunder dine foretrukne apps, spil, fotos, videoer og musik - på dit TV.

Mindre ventetid, flere oplevelser

En smart menuskærm med alle dine apps og funktioner til nem betjening fra din smartphone med vores TV SideView-app.

Nem og enkel brug

Med vores intuitive menu og grænseflade er apps og funktioner organiseret på en enkel og intelligent måde, så du altid kan finde det, du søger.

Dual Core-processor
Dual Core-processor

Få glæde af en hurtigere streaming, hurtigere indlæsning og tydeligere afspilning takket være den kraftfulde Dual Core-processor.

USB-plug and play
USB-plug and play

Du skal blot sætte et USB-drev i den fremadvendte USB-port for at afspille billeder, video og musik via dit TV.

Opdateret privatlivspolitik og slutbrugerlicensaftale

Vi har opdateret slutbrugerlicensaftalen, der gælder for SONY Blu-ray enheder. Ændringerne af slutbrugerlicensaftalen består i, at følgende afsnit: ”the Sony software and the services may allow Sony, the third party providers, and/or other third parties to collect data from, control, and/or monitor the Sony product and other devices running or interacting with the Sony software.” er blevet slettet og erstattet af et link til vores privatlivspolitik. Privatlivspolitikken er tilgængelig via dette link


I tilfælde af, at vi har brug for dit samtykke til at behandle dine persondata til øvrige formål, vil vi indhente dette, før vi påbegynder behandlingen.

Specifikationer og funktioner

Oplev avanceret billedforbedring og trådløs streaming med BDP-S6700. Udvid dine underholdningshorisonter, og opret trådløs forbindelse til Sony hovedtelefoner, soundbars, trådløse højttalere og meget mere. Med multirum kan du oprette trådløs forbindelse i hele dit hjem.
  • Fantastiske billeder med 4K-opskalering (24p)

  • Nyd hurtig, stabil streaming fra en lang række internetvideotjenester

  • Lyt via trådløse højttalere eller hovedtelefoner via Bluetooth® i LDAC-kvalitet

  • Stream musik trådløst i dit hjem med SongPal Link

  • Indbygget Dual Band Wi-Fi® giver et stærkt trådløst signal

Afspilning
Afspil/Stop/Pause, Langsom afspilning (FWD/REV), PREV/ NEXT, REV/ FWD, Shuffle, STEP afspilning (FWD/REV)
Indgangs- og udgangsterminal
HDMI-udgang 1 (på bagsiden), koaksial lydudgang 1 (på bagsiden), USB-indgang 1 (foran), Ethernet-forbindelse 1 (på bagsiden)
Indbygget Wi-Fi®
Ja (2,4 GHz, 5 GHz) med MIMO

Hvad er der i kassen

Ja (enkel brugervejledning/web-brugervejledning)

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger