Billeder af Blu-ray Disc™-afspiller
Billeder af Blu-ray Disc™-afspiller
Oplev High Definition

Se dine yndlingsfilm i Full HD med BDP-S1700. Billederne er detaljerede og tydelige, og farverne får ny intensitet takket være TRILUMINOS™-farver.

1080p
Se det i 1080p

Nyd alle dine film i knivskarp klarhed i høj opløsning.

Lydkvalitet
Førsteklasses lydkvalitet

Nyd alle de fine detaljer i originaloptagelsen i tydelig, hi-fi-surroundlyd med Dolby TrueHD og DTS-HD.

Full HD, blu ray afspiller, blu ray, blu ray og dvd afspiller
Se det hele i Full HD

Oplev klarhed og detaljer i høj kvalitet i alt, hvad du ser - herunder DVD, Blu-ray Disc™ og streamet onlineindhold. BDP-S1700 opskalerer også standard definition DVD-film til nær HD-kvalitet, så du kan se dem med smukke og forbedrede detaljer.

Farver, der bliver vakt til live

Bring din fjernsynsoplevelse til live med den brede og levende palet af TRILUMINOS™-farver. Teknologien er eksklusiv for Sony og optimeret til brug med tilhørende TRILUMINOS-TV, hvor den sikrer, at levende røde, havblå og smaragdgrønne nuancer, som er vanskelige at gengive, alle vises smukt, så landskaber og havudsigter bliver mere realistiske.

Elegant og enkel

BDP-S1700's minimalistiske design er elegant udformet til at supplere enhver stue, med dens kompakte 23 cm (9,1") x 3,9 cm (1,5") ramme, der passer fint ind på selv den trangeste plads.

Lille enkelt design, lille blu ray afspiller
USB-plug and play
USB-plug and play

Tilslut blot et USB-drev i porten, så du kan dele musik, billeder og multimedieindhold med dit TV.

Opdateret privatlivspolitik og slutbrugerlicensaftale

Vi har opdateret slutbrugerlicensaftalen, der gælder for SONY Blu-ray enheder. Ændringerne af slutbrugerlicensaftalen består i, at følgende afsnit: ”the Sony software and the services may allow Sony, the third party providers, and/or other third parties to collect data from, control, and/or monitor the Sony product and other devices running or interacting with the Sony software.” er blevet slettet og erstattet af et link til vores privatlivspolitik. Privatlivspolitikken er tilgængelig via dette link


I tilfælde af, at vi har brug for dit samtykke til at behandle dine persondata til øvrige formål, vil vi indhente dette, før vi påbegynder behandlingen.

Specifikationer og funktioner

Se dine yndlingsfilm i Full HD med BDP-S1700. Billederne er detaljerede og tydelige, og farverne får ny intensitet takket være TRILUMINOS™-farver.
  • Stream indhold fra en lang række udbydere af onlineunderholdning

  • Nyd alle dine film i Full HD-kvalitet

  • Oplev levende farver med TRILUMINOS™-farver

  • Gør det enkelt med den nye brugervenlige grænseflade

Afspilning
Afspil/Stop/Pause, Langsom afspilning (FWD/REV), PREV/ NEXT, REV/ FWD, Shuffle, STEP afspilning (FWD/REV)
Indgangs- og udgangsterminal
HDMI®-udgang (1 på bagsiden), koaksial digital lydudgang (1 på bagsiden), USB-indgang (1 foran), Ethernet-forbindelse (1 på bagsiden)

Hvad er der i kassen

Brugervejledning, Fjernbetjening (RMT-B127P), Batterier (Type AAA x 2), Kunderegistreringskort, Garantikort

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger