En naturtro oplevelse

Bag hver eneste TV-skærm fra Sony gemmer der sig en masse unikke teknologier til signalbehandling og skærmstyring, der skaber betagende smukke billeder.

Vi præsenterer Sony 8K leveret af X1 Ultimate
Fire gange så mange detaljer, vores mest realistiske billede nogensinde 

Vores 8K HDR-teknologi med 7680x4320 pixels, som er drevet af vores anerkendte X1™ Ultimate-processor, giver dig fire gange så høj opløsning som 4K for en fantastisk billedoplevelse. Billeder fylder dit synsfelt med utrolig dybde og tekstur. Kom helt tæt på, og nyd de små detaljer, som du aldrig har set før.  

1080p-detaljer
1080p
4K-detaljer
4K
8K-detaljer
8K
Kraften bag vores 8K-opskalering

Opskalering fra et 2K- eller 4K-signal til 8K vil ikke opnå 8Ks exceptionelt høje kvalitetsstandarder, hvilket skaber behovet for dedikeret 8K-opskaleringsteknologi. Vores 8K X-Reality™ PRO imødegår dette behov med en eksklusiv 8K-database. Mønstre i scener analyseres og skærpes ved hjælp af databasen for at finde den mest præcise tekstur og karakter for utroligt detaljerede billeder, tæt på ægte 8K. 

Uforlignelig 8K-lysstyrke

På grund af den lave transmissionshastighed er det vanskeligt at generere lysstyrke på et 8K-panel. Ved præcist at afbalancere lyseffekten over hele skærmen, dæmpe enkelte LED'er og skrue op for andre, åbenbarer X-tended Dynamic Range™ PRO et lysstyrkeområde, der er tre gange større end på et traditionelt LED-baggrundsbelyst TV. 

4K-billedkvalitet
Konventionel 4K

Når tilstrækkeligt lys passerer gennem hver pixel, bliver skærmen lysere og har færre problemer med transmissionshastighed.

Sony 8K-billedkvalitet efter opskalering
Standard 8K

Eftersom pixeltæthed er højere med en 8K-opløsning, passerer mindre lys gennem pixel sammenlignet med 4K, så skærmen bliver mørkere.

Uovertruffen kontrast – dybere sorte, kraftigere lysere nuancer

Backlight Master Drive kan vise hidtil usete dynamiske farver med utroligt dybe sorte og forbløffende lyse nuancer. Dette baggrundsbelysningssystem er udstyret med en ekstremt tæt LED-struktur, en unik algoritme til lokal dæmpning og et helt unikt optisk design.

Fuld kontrol, fuldendt kunstnerisk udtryk

UAFHÆNGIG LED-MODULSTYRING

For at få det bedste ud af Backlight Master Drive anvendes der en ny, innovativ algoritme til at styre den ekstremt tætte LED-struktur. Hver enkelt LED-modul styres individuelt og giver et fantastisk nøjagtigt billede.

Lys, hvor der er behov for det

LED-design med kalibreret stråle

Backlight Master Drive har et unikt design, der samler LED-lyset i ét punkt, hvilket begrænser lysdiffusion og den flareeffekt, der kan ses på andre TV med Full Array LED-baggrundsbelysning. Hver enkelt LED udsender en lige stråle, hvilket giver et tydeligt billede med levende lyseffekter og dybe sorte nuancer.

Konventionelt design
Konventionelt design
LED-design med kalibreret stråle
LED-design med kalibreret stråle
Signalbehandling 
Se, hvorfor vores processorer er enestående
Picture Processor X1™ Ultimate
Picture Processor X1™ Ultimate

Inkluderede funktioner:

Object-based Super Resolution
Object-based HDR remaster
Super Bit Mapping HDR
Dual Database Processing
Dynamic Contrast Enhancer
Precision Colour Mapping

4K HDR Processor X1™ Extreme
4K HDR Processor X1™ Extreme

Inkluderede funktioner:

Object-based HDR remaster
Super Bit Mapping HDR
Dual Database Processing
Dynamic Contrast Enhancer
Precision Colour Mapping

4K HDR Processor X1
4K HDR Processor X1

Inkluderede funktioner:

Object-based HDR remaster
Super Bit Mapping HDR
Dynamic Contrast Enhancer

Enkelte objekter – analyseret og forbedret

Object-based Super Resolution

Vores tv med Object-based Super Resolution-teknologi registrerer enkelte objekter i et billede og bevarer detaljerne på skærmen. Hundredvis af objekter identificeres og deres opløsninger forbedres individuelt for at give et billede med exceptionel præcision og detaljer.

Få mere realistiske farver og kontraster

Objektbaseret HDR-remaster

Med Object-based HDR remaster analyseres farverne i de enkelte objekter på skærmen, og kontrasten tilpasses, i modsætning til de fleste andre TV'er, hvor kontrasten kun tilpasses i forhold til en sort-hvid-kontrastkurve. Idet objekter genskabes individuelt, kan dette TV gengive større dybde, mere detaljerede teksturer og mere realistiske billeder.

Mindre synlige overgange mellem nuancer for et klarere billede

Super Bit Mapping HDR

Der findes tusindvis af farvetoner, -nuancer og -overgange af lys i en solnedgang. Super Bit Mapping HDR gengiver dem alle. Den skaber et ensartet, naturligt billede, mens du ser det, uden synlige overgange, som kan forekomme på andre TV.

Uden Super Bit Mapping™ 4K HDR
8-BIT-KILDE
8 bit-kilde sammenlignet med Super Bit Mapping 4K HDR
EFTER 14-BIT-BEHANDLING
Se flere detaljer med databaser for støjreduktion og opskalering

Dual database processing

Én database anvendes til at gøre billedet tydeligere og reducere støj på skærmen. Den anden anvendes til at opskalere opløsningen og øge skarpheden. Disse to effektive databaser til forbedring af billedet arbejder sammen og forbedrer dynamisk pixel i realtid. Hver database har tusindvis af referencer, som vi har samlet fra vores erfaring med at skabe indhold til TV og film igennem årene.

1. Database for støjreduktion

Komprimeret støj identificeres af databasen, der indeholder "før- og efterdata" for, hvordan et billede skal se ud, og fjerner komprimeret billedstøj.

2. Database for opskalering

Databasen for opskalering omfatter også "før- og efterdata", som anvendes til at opskalere signalet og skabe et mere realistisk billede.

Kraften til at forbedre hvert eneste billede 

Det er ekspertisen fra filmoptagelser og udvikling af blockbuster-film og TV-programmer, der gør vores legendariske 4K X-Reality™ PRO og X-Reality™ PRO til noget helt særligt. Mønstrene i hver scene analyseres og forbedres af unikke databaser for at finde den mest præcise nuance, farvemætning og lysstyrke til en hver opløsning.

  • Gør hver pixel livagtig
  • En ny definition af realisme
OLED-skærmstyring 
Millioner af OLED'er, der styres enkeltvist

Denne skærm har tusindvis af selvoplysende OLED-pixel, som kan aktiveres enkeltvis for at gengive meget virkelighedstro billeder. Da hver pixel lyser op uafhængigt af de andre, vil du se mere præcise detaljer, farver og skygger i hver eneste scene med OLED-teknologi.

Pålidelig OLED-teknologi fra Sony
Pålidelig OLED-teknologi fra Sony

Vores OLED-TV er designet til at undgå fastbrændte billeder. Picture Processor X1™ Ultimate og 4K HDR Processor X1™ Extreme registrerer, hvis der er et statisk billede på skærmen, og skifter pixel for at undgå fastbrænding af billedet.

Et bredere, mere naturligt spektrum af farver 

Vores originale panelcontroller til OLED maksimerer det dynamiske frekvensområde ved at udvide farvegengivelsesområdet med høj lysstyrke. Billederne forbedres med ekstra detaljer og tekstur.

LED-skærmstyring 
Smukke farver fra alle sider 

At se TV fra siderne er nu lige så tilfredsstillende som fra midten. Det originale optiske design til styring af baggrundsbelysningen fra Sony, X-Wide Angle-skærmen, sikrer, at farverne er ægte, uanset hvor du ser fra.

Opfanger det fulde spektrum af mørke og lys

Ved præcist at afbalancere lyseffekten over hele skærmen, dæmpe nogle områder og forstærke andre åbenbarer X-tended Dynamic Range™ PRO et lysstyrkeområde, der er tre gange større end på et traditionelt LED-baggrundsbelyst TV. Det forbedrer enhver kilde til nær HDR-kvalitet med et større lysstyrkeområde.

HDR og bred farveskala
En ny visningsoplevelse

HDR-teknologi

HDR (High Dynamic Range) forbedrer billedets dynamiske område og øger kontrasten mellem de lyseste hvide og mørkeste sorte nuancer. Hver eneste pixel bliver mere nøjagtig, uanset opløsningen, og gør scenerne levende med flere detaljer. Film og TV-programmer i HDR kommer tættere på den originale optagelse og instruktørens vision med bedre lysstyrke, kontrast og farve for en virkelig naturtro visningsoplevelse.

En bredere farveskala

En TRILUMINOS™-skærm leverer en fremragende gengivelse af røde, grønne og blå nuancer - farver, som erfaringsmæssigt er vanskelige for TV at vise nøjagtigt. Det gengiver selv de fineste farvevariationer for de bedste billeder.