Billeder af Plug-in navigationsmodul til bilen
Billeder af Plug-in navigationsmodul til bilen
Billeder af Plug-in navigationsmodul til bilen
Billeder af Plug-in navigationsmodul til bilen
Billeder af Plug-in navigationsmodul til bilen

Funktioner

Nem opsætning

Gør din Sony AV-modtager i bilen til et offline berøringsskærms-navigationssystem, leveret af TomTom. Brug vores plug-in modulsæt til at få den nyeste offline navigation og få en bedre rejse. Nyd intuitiv betjening med en brugervenlig berøringsskærms-brugergrænseflade.

Alt, hvad du behøver, er inkluderet

Alt, hvad du behøver for at tilslutte, er inkluderet i æsken ved købet. Dette omfatter navigationsenheden, SD-kort (kortdata), elkabel, burrebånd, GPS-antenne, betjeningskabel og monteringsplade til antenne. 

Interaktivt design

TomToms NavApp er en helt ny måde at interagere på. Ingen komplicerede menuer, bare udpeg din destination ved at trykke på kortet, og du er klar til at køre. Du kan også trykke på en rute for at fjerne den, eller vælge en placering for at føje den til dine favoritter.

Styrk dit GPS-signal

Slut GPS-antennen til instrumentbrættet med en optimeret monteringsplade for at forbedre GPS’ens signalmodtagelse. 

Seks rutetyper

Standardtypen for rute er "hurtigste rute", men du kan vælge mellem seks muligheder, herunder den mest brændstofeffektive, at undgå motorveje og den korteste rute. Din seneste angivne type bruges derefter, hver gang du planlægger en rute. 

Find nemt din destination

Tryk længe på kortet for at finde din destination hurtigt. Eller brug fritekstsøgning, hvor systemet begynder at søge, efter du har skrevet tre tegn. Mens du skriver, vises matchende adresser og interessante steder.

Hastighedspanel

Få oplysninger om f.eks. din aktuelle hastighed og den maksimale hastighed på din aktuelle placering. Detaljer om den aktuelle rute, herunder din forventede ankomsttid, vises i et sidepanel.

Forhåndsvisning af sving for sving-instruktioner

Vælg "Show instructions" (Vis instruktioner) i menuen Current Route (Aktuel rute), og du kan se en liste over sving for sving-instruktioner. Den afstand, der vises på listen, er afstanden mellem instruktionerne.

My Places (Mine steder)

Tilpas dit kort med My Places (Mine steder). Se dine foretrukne steder på dit kort, og naviger nemt til dem igen og igen. Du kan også gå til dine seneste steder via menuen My Places (Mine steder). 

Udvalg af farver

NavApps farvetema er som standard blåt, men du kan ændre det ud fra din egen smag. Kun de elementer, der vises på kortet, som f.eks. ruten, GPS-markør og favoritter, vil ændre sig. Kortets farver forbliver uændrede.

Stemmeguide 

Stemmeguide betyder, at du kan holde øjnene på vejen, mens du lytter til instruktioner. Ved hjælp af indstillingerne kan du endda vælge, hvilke typer af instruktioner, såsom tidlige instruktioner, vejnumre, vejskilte, gadenavne og så videre, der skal læses op.

Bevægelsesstyrede skærmkommandoer

Bevægelseskommandoer gør det nemt at bruge brugergrænsefladen. Dobbelttryk, træk, svip, tryk og hold, tryk eller vælg for at interagere.

Specifikationer

Nå frem til din destination på den smarte måde med denne berøringsskærms-navigationsløsning, der er nem at tilslutte, og som leveres af TomTom. Forbundet til en kompatibel Sony AV-modtager kan du nyde det seneste i offline navigation, interaktive kort, fritekstsøgning efter adresser, stemmeguide og meget mere lige ved hånden.
  • Fuldt udstyret TomTom-navigationsenhed, der er nem sætte op

  • Interaktivt design er kompatibelt med Sony-lydenheder til biler

  • Seks rutetyper, der passer til enhver rejse

  • Medtag foretrukne steder i My Places (Mine steder)

  • Stemmeguide og bevægelsesstyrede skærmkommandoer

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger