Undgå at tage på ved studiestart

De bedste træningssange til at holde vægten

Åh, de berygtede ekstra kilo. Gymnasieelever håber, at det blot er en myte, og at deres vægt forbliver nøjagtig, som den er, men det er desværre altid realistisk. Enhver, der har været på et studiesteds kantine, kender alle de mange tilbud om mad, der ikke er så sund, hvilket kan medføre vægtøgning.

Den gode nyhed er, at du kan undgå at tage alt for meget på ved at lave sund mad – spis frugt som snack i stedet for chips, udskift en mac-n-cheese med en salat, og udskift en fastfood-burger med grillet kylling og friske grøntsager. Men bare rolig, du kan stadig nyde et stykke pizza en gang i mellem.

Træning regelmæssigt vil også gøre en stor forskel.

For at give dig en hånd med er der her en afspilningsliste med de bedste sange til træning, der vil motivere dig til at forbrænde kalorierne.

Uanset om du løber, løfter vægte eller blot har en spontan fest på dit kollegieværelse, vil disse sange garanteret give dig det energiboost, du har brug for.

1. Bruno Mars – "Treasure"
2. Taylor Swift – "Bad Blood"
3. Imagine Dragons – "I Bet My Life"
4. Beyoncé – "Run The World (Girls)"
5. Pharrell Williams – "Happy"
6. Maroon 5 – "Sugar"
7. Meghan Trainor – "All About That Bass"
8. Zedd (ft. Selena Gomez) – "I Want You To Know"
9. Katy Perry – "Roar"
10. Ariana Grande (ft. Jessie J & Nicki Minaj) – "Bang Bang"

Der er ingen tvivl om, at musik forbedrer vores ydeevne under træning. For at tage det til det næste niveau kan du tjekke vores Walkman® med lyd i høj opløsning og finde dine yndlingssange.