SRS-XE300

Del glæden med den spredte lyd

XE300-højttaleren deler den samme lydoplevelse med alle i dit lokale og er en holdbar og bærbar højttaler med en imponerende batterilevetid. XE300-højttaleren spreder lyden, så alle til din fest mærker den samme lyd.

ALLE TRÅDLØSE HØJTTALERE

Bærbar XE300 X-Series trådløs højttaler

SRS-XE300
Billede af SRS-XE300 X-seriens bærbare, trådløse højttaler

bluesilverblack

Vejl. Udsalgspris

kr 1.800,00

(VAT)
Opkaldsfunktioner
Anvendelighed
LIVE LIFE LOUD

Livet skal leves med fuld lydstyrke. Det betyder, at du samler dine venner, skruer helt op for musikken og danser hele natten til en klar, fyldig lyd. Med vores X-Serie-højttalere kan du få mest muligt ud af hvert eneste øjeblik, holde fester, du vil huske for evigt, og altid leve livet for fuld styrke.

Se nærmere på SRS-XE300-højttaleren
Bredere lyd til federe fester 

XE300 har en Line-Shape Diffuser, så din lyd kommer længere ud end nogensinde før. Og med dens bærbare størrelse og 24 timers batteritid er højttaleren den perfekte partner til din næste fest.

Billede af SRS-XE300 X-seriens bærbare, trådløse højttaler
Dobbelte passive gitre

Dobbelte, passive højttalerenheder gengiver kraftige bastoner.

Batteriikon
24-timers batteri og Ambient Noise Sensing

XE300 giver dig 24 timers spilletid, når batteriet er fuldt opladet, så en enkelt opladning bør være nok til at holde til enhver fest. Og den unikke mikrofonsensorteknologi, Ambient Noise Sensing, fra Sony hjælper med at spare batteri, når den bruges udendørs.

Ikon for hurtig genopladning
Oplad i en fart

Hvis du oplever, at der ikke er meget tid tilbage, er det ikke noget problem. Hurtig opladning giver dig 70 minutters spilletid efter blot 10 minutters opladning.

Battery Care-ikon
Pas på batteriet

Battery Care-funktionen hjælper dig med at undgå overopladning og holder batteriet i optimal stand i længere tid. Funktionen kan aktiveres via Sony | Music Center-appen.

Billede af en person med sin bærbare computer og SRS-XE300 X-seriens bærbare, trådløse højttaler
Oplev forbedret opkaldskvalitet med Echo Cancelling

Få bedre møder og opkald med Echo Cancelling. Det giver to personer mulighed for at tale på samme tid uden at de bliver afbrudt. Derudover kan du hurtigt slå lyden fra med den praktiske MIC Mute-knap på højttaleren. Og med multipunkt-forbindelse kan to enheder parres på samme tid.

Sony | Music Center

Optimer lydindstillinger, vælg afspilningsliste, sæt den næste sang i kø, og styr Party Connect. Administrer dine enheder direkte fra din telefon med Sony | Music Center-appen.

Ikon for Sony I Music Center-appen
Billede af en person, der danser
Sjove funktioner med Fiestable

Styr sjove funktioner som f.eks. bevægelsesstyring og DJ-funktion.

Logo for Hent det på Google Play

Sony | Music Center til Android

Logo for Download fra App Store

Sony | Music Center til iOS

Fiestable til Android

Fiestable til iOS

Billede af råmaterialer
Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke bare stilfulde og elegante, de er også miljøvenlige. Genbrugsplast udviklet specielt til Sony bruges til indvendige dele af XE300. Desuden består den individuelle emballage til XE300 af højst 5 % plastmaterialer. Det afspejler Sonys indsats for at reducere miljøpåvirkningen fra vores produkter og processer.

Specifikationer og funktioner

XE300-højttaleren er perfekt til at bringe lydkvalitet til din fest. Line-Shape Diffuser fordeler lyden over det hele, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Plus, med den lange batteritid, bærbare størrelse og imponerende holdbarhed er denne højttaler den perfekte partner til din næste fest, uanset hvor det måtte være.
  • Bredere lyd med Line-Shape Diffuser

  • X-Balanced Speaker Unit til kraftfuld og klar lyd

  • IP67 vandafvisende og støvtæt

  • 24 timers batteritid og hurtig opladning

  • Bærbar størrelse, som du kan tage med overalt

HØJTTALERTYPE
Fuld lyddækning (Line-Shape Diffuser)
HØJTTALERSTØRRELSE
Fuld lyddækning: 49 mm x 71 mm
BATTERITID
Ca. 24 timer
INDGANGS- OG UDGANGSTERMINALER
USB Type-C
FREKVENSOMRÅDE FOR TRANSMISSION
20-20.000 Hz (med 44,1 kHz sampling)
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger