Vejl. Udsalgspris

kr 179,00

(VAT)
Billeder af CP-V3A bærbar smartphone-oplader
Billeder af CP-V3A bærbar smartphone-oplader
Billeder af CP-V3A bærbar smartphone-oplader

Funktioner

Kraftigt 3.000 mAh litiumpolymer-batteri

Mærk kraften med et genopladeligt litiumpolymer-batteri fra Sony. Med en samlet kapacitet på 3.000 mAh kan du give en smartphone en fuld opladning, og en egenudviklet Hybrid Gel-sammensætning giver batteriet mulighed for at gennemgå 1.000 strømperioder og stadig bevare 90 % af den oprindelige kapacitet.

Tilslut til en USB-port

Giv din enhed et løft. Strømforsyn alt, lige fra din smartphone eller bærbare spilkonsol til digitale kameraer og videokameraer. En enkelt USB-port kan levere 1,5 A kontinuerlig strøm i op til 70 minutter - perfekt til opladning af enheder, når du er på farten.

Genoplad via USB eller AC-strømforsyning

Sørg for, at CP-V3A altid er opladet og klar til at forsyne dit mobile enheder. Tilslut den til en stationær eller bærbar PC via det medfølgende mikro-USB-kabel, eller sæt den i stikkontakten, og genoplad ved hjælp en AC-adapter (sælges separat).

Nemt at tage med takket være et slankt letvægtsdesign

Den bærbare CP-V3A vejer kun 86 g og er lille nok til, at du altid kan have en nødstrømsenhed med i lommen - så du vil kunne tage den og putte den i din taske og tage den med dig overalt. Med det slanke men robuste aluminiumskabinet gør det rene og elegante design den til det perfekte supplement blandt dit eksisterende teknologitilbehør.

Kontroller din opladning med to praktiske LED-indikatorer

Hold dig på forkant med opladning af dine enheder med nyttige LED-indikatorer. En grøn indikator fortæller dig, hvornår du har ladet en tilsluttet enhed helt op, mens en orange indikator viser dig status under opladningen. Den orange indikator fremhæver også det strømniveau, opladeren har i øjeblikket - fantastisk til kontrol, før du forlader huset.

Vælg blandt flere levende farver

Hold din teknologitilbehør farvekoordineret. Denne bærbare oplader leveres i et udvalg af levende og flotte farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din personlige stil. Uanset hvilken farve, er valget dit.

Specifikationer
  • 3000 mAh effekt

  • Fås i flere forskellige farver

  • Foretag opkald og brug spil, mens din smartphone lades op

  • 1,5 A udgang til hurtig opladning

Batterikapacitet
Litiumionpolymer 3000 mAh
Bærbar opladningstid
Ca. 3,5 timer (AC) og ca. 6 timer (fra standard USB-port)
Leveringstid
60 min.
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet