Vejl. Udsalgspris

kr 1.700,00

(VAT)
Billeder af Bærbar USB-oplader med høj kapacitet
Billeder af Bærbar USB-oplader med høj kapacitet

Funktioner

Kraftigt 20.000 mAh litiumpolymer-batteri

CP-V20 indeholder et genopladeligt batteri fra Sony. Det indbyggede batteri er fremstillet af litiumionpolymer, og det har en opladningskapacitet på 20.000 mAh – perfekt til opladning af smartphones, tablets, kameraer og meget mere.

Nyd op til 8 opladninger på farten

Uanset om du vil have et hurtigt skud energi eller en fuld opladning, kan CP-V20's batteri genoplade din smartphone op til 8 gange, før det løber tør. Tag den med på camping, på langdistanceflyvninger, eller brug den bare som reservestrømforsyning.

3,0 A samlet udgangseffekt med 2 porte for hurtig opladning

Oplad din smartphone op til 3 gange hurtigere end med almindelige opladere – lige så hurtigt som hvis du opladede via en stikkontakt.

Oplad 2 enheder på samme tid

2 USB-porte gør det muligt at oplade 2 enheder samtidigt.

Indbyggede sikkerhedsfunktioner

Beskyttelse mod overbelastning, beskyttelse mod kortslutning samt temperaturovervågningsfunktioner er alle indbygget.

Velfungerende opladningscyklus

Takket være "Hybrid Gel"-teknologi har CP-V20 lang holdbarhed og bevarer mere end 90 % kapacitet efter 1000 opladninger.

Kompatibel med dine USB-enheder

En bærbar oplader i en størrelse, der passer alle. Takket være det medfølgende mikro-USB-kabel er den er ideel til opladning af smartphones, og den høje kapacitet betyder, at du også kan oplade tablets, kameraer, bærbare højttalere og andre USB-enheder.

Specifikationer
Med den bærbare oplader CP-V20 kan du oplade dine smartphones, tablets og mobilenheder, så du altid kan holde forbindelsen, mens du er på farten. Det kompakte design passer perfekt i din taske for at give din smartphone op til otte opladninger, og du kan også oplade op til to USB-enheder samtidigt takket være de to USB-porte.
  • Indbygget 20.000 mAh litiumionpolymer-batteri

  • Kan genoplades 1000x takket være Hybrid Gel-teknologien fra Sony

  • 3,0 A samlet udgangseffekt med 2 porte for hurtig opladning af dine enheder

  • Oplad 2 enheder på samme tid

  • Giver op til 8 smartphone-opladninger

Batterikapacitet
3,7 V 20.000 mAh

Hvad er der i kassen

20 cm A-B-kabel

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet