HJEMMEBIOGRAF OG SOUNDBARS

7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf | STR-DN1080

STR-DN1080
Billede af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf | STR-DN1080

Vejl. Udsalgspris

kr 6.500,00

(VAT)
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf | STR-DN1080
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf | STR-DN1080
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf | STR-DN1080
STR-DN1080, What Hi-Fi? Årets produkt
Bedste hjemmebiografforstærker

What Hi-Fi? er grundlagt i 1976 og er verdens førende uafhængige guide til køb og brug af Hi-Fi- og hjemmeunderholdningsprodukter.

What Hi-Fi? 5 stjerners ikon
Topfunktioner med overblik
Lyd i høj opløsning
Som kunstnerne havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Alsidig. Sofistikeret. Kraftfuld.

Med fleksible højttalerløsninger og DTS:X- og Dolby Atmos®-understøttelse leverer STR-DN1080 storslået, biograflignende surroundlyd, der perfekt tilpasser sig til dig og dine omgivelser.

Din ideelle lydopsætning til hjemmet

STR-DN1080 er designet med fleksible højttalerløsninger, der finder vej omkring i dit hjem, så du får den bedste lydoplevelse uanset din opsætning.  

Oplev fuld biograflignende kvalitet

Banebrydende lydfeltteknologi kombinerer avanceret automatisk kalibrering med problemfri flytning af højttalerne og leverer betagende, biograflignende lyd, som du aldrig før har oplevet derhjemme.

Søg efter Inferno på 4K Ultra HD

Problemfri automatisk kalibrering

D.C.A.C EX kombinerer automatisk kalibreringsteknologi med virtuel højttalerflytning og optimerer automatisk højttalerfrekvenser, faser og forsinkelser, hvilket giver et lydfelt perfekt egnet til dit rum.  

Se klart med High Dynamic Range

Med understøttelse af High Dynamic Range (HDR) signalgennemgang kan du nyde det store spring i billedkontrast og lysstyrke, som det giver – og de ekstra skyggedetaljer og højlys forbedrer billedet yderligere og gør farverne levende. De nyeste HDR-standarder som f.eks. HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) og Dolby Vision™ understøttes.

HDR-skydeknap
ALMINDELIG
HDR
HDR
Optimal lydgengivelse
Formatunderstøttelse
Lydfil-formater i høj opløsning

STR-DN1080 understøtter en lang række lydformater i høj opløsning, inklusiv både DSD og Lineær PCM. Desuden er afspilning mulig via USB-, HDMI- og DLNA-tilslutning, og med flerkanalfunktioner kan du tilføje lyd i høj kvalitet til et surroundsystem, så du kan lade dig omslutte.

Nem adgang til din musik

Drag fordel af nem adgang til masser af musik med mere, takket være indbygget Chromecast (tidligere Google Cast™) og Spotify Connect.

Indbygget Chromecast
Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Spotify
Spotify Connect

Afspil Spotify gennem din lydenhed med Spotify-appen som fjernbetjening.

Stream med indbygget Chromecast®

Stream musik, podcasts og radio fra mere end 100 apps, herunder YouTube Music og mange flere.

Media Object


Se den i aktion

Bliv tilsluttet

Seks HDMI-indgange og to udgange, en USB-port foran, optiske digitale og analoge AV-tilslutninger giver en ægte, dynamisk hjemmeunderholdningskonfiguration. Du kan tilslutte dit TV, din Blu-ray Disc™-afspiller, din smartphone og meget mere, hurtigt og nemt.

HDMI®
Seks HDMI-indgange og to udgange

Med seks HDMI-indgange og to HDMI-udgange – herunder en dedikeret HDMI-udgang i anden zone – er der plads til dit nuværende udstyr og mulighed for udvidelse.

USB
Tabsfri DSD-afspilning via DLNA, HDMI eller USB

Afspil DSD via DLNA-netværkstilsluttede enheder, eller tilslut via USB med understøttelse af op til 24 bit/192 kHz afspilning af lyd i høj opløsning.

LDAC
LDAC™: Til transmission af lyd i høj opløsning

LDAC sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed på 990 kbps) som konventionel Bluetooth®-lyd, hvilket gør det muligt at nyde højopløsningsindhold i en exceptionel lydkvalitet tæt på lyd i høj opløsning.1

Berør, opret forbindelse og spil

Nyd trådløs lytning med One-touch NFC. Rør blot ved en smartphone, der er kompatibel med modtager for at få Bluetooth®-lyd.

NFC BT
AirPlay
AirPlay-lyd

Nyd musik fra AirPlay-aktiverede enheder.

Wi-Fi®
Wi-Fi®-forbindelse

Afspil musik fra internettjenester og dit hjemmenetværk. 

Lyd, der følger dig

Stream musik i hele huset med Sony | Music Center

Lyt til den samme fantastiske sang i hele huset med multirumslytning, der styres via Sony | Music Center-appen (tidligere kaldet SongPal). Brug Sony | Music Center Link til at gruppere kompatible Sony-lydsystemer, og stream musik i flere rum.

Kvalitetsdele til overlegen lyd

Hver komponent i STR-DN1080 er designet til optimal lydkvalitet.

Specifikationer og funktioner

Opgrader dit hjemmeunderholdningssystem med STR-DN1080, der har Dolby ATMOS- og DTS: X-understøttelse. eARC giver dig mulighed for at nyde de seneste lydformater med HDMI-tilslutning med ét kabel fra dit kompatible tv. Fleksible og phantom-højttalerløsninger gør det muligt at skræddersy din ideelle lydopsætning. 4K og HDR-kompatibel HDMI understøtter de nyeste videostandarder, herunder HDCP 2.2-indholdsbeskyttelse til 4K-indhold.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Kvalitets-surroundlyd med Dolby Atmos® og DTS:X-understøttelse

  • 6 indgange/2 udgange HDMI-tilslutning med 4K/60p (4:4:4) gennemløb, HDCP 2.2-understøttelse samt HDR-understøttelse

  • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC one touch

  • Wi-Fi®, AirPlay og indbygget Chromecast til musikstreaming

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger