Vejl. Udsalgspris

kr 6.200,00

(VAT)
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf

Topkvalitet i høj opløsning med ukomprimeret DSD-afspilning

7.2-kanals AV-modtager til hjemmebiograf

Oplev en mere realistisk og mere intens hjemmebiograf med STR-DN1070. Den understøtter ukomprimeret DSD-afspilning og giver tabsfri kvalitet og HDR-teknologi, der fremmer billedernes dynamiske område. 4K giver fantastisk billedklarhed, mens du med HDCP 2.2 kan nyde det bedste 4K-indhold via satellitudsendelser og UHD Blu-ray-diske. Forstærkeren understøtter tilmed lyd i høj opløsning, så du samtidig kan nyde lyd i høj kvalitet og tage skridtet videre med trådløs afspilning i flere rum.

Som kunstnerne havde tænkt sig det

Avanceret, digital teknologi genskaber den analoge virkelighed

Hi-Res Audio-logo

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Virkelighedstro DSD-afspilning

Understøtter op til 5.1-kanaler

Nyd surroundlyd af ekstremt høj kvalitet. STR-DN1070 understøtter ukomprimeret DSD-afspilning (Direct Stream Digital), hvilket betyder, at der ikke foretages en konvertering, så DSD-indhold kan nydes fuldt ud. Få også 5.1-kanals surroundlyd i flere kanaler med 5,6 MHz DSD. 

Lydfil-formater i høj opløsning

STR-DN1070 understøtter en lang række lydformater i høj opløsning, inklusive både DSD og Lineær PCM. Desuden er afspilning mulig via USB-og DLNA-tilslutning, og med flerkanalfunktioner kan du tilføje lyd i høj kvalitet til et surroundsystem og lade dig opsluge af skøn lyd.

filformater
DSEE HX-logo

Forbedret musik

DSEE HX™ opskalerer din musik til nær lyd i høj opløsning og giver dig følelsen af virkelig at være i studiet eller koncertsalen.

Biograflignende surroundlyd derhjemme

Gør filmaftenen uforglemmelig med ægte surroundlyd

Finjuster hver eneste tone

Simulerer akustikken fra verdenskendte koncertarrangementer i dit hjem

Med Sony lydfeltsteknologier kan du efterligne akustikken i Sonys Pictures' kendte Hollywood-masteringstudie, Cary Grant Theater, eller tre verdenskendte koncertsale.

7.2-kanals surroundlyd

En 7.2-kanals A/V-modtager giver ægte dynamisk surroundlyd, og Sony Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) gør optimering til perfekt lydgengivelse for modtageren lige så enkelt som at placere den medfølgende mikrofon og trykke på start.

Billede af 7.2ch

Få mest muligt ud af Blu-ray-diske med HD-lydspor

Blu-ray Discs har op til 10 gange højere kapacitet end DVD, så de kan indeholde meget mere lydinformation. Indbygget Dolby® True HD og DTS-HD Master Audio-dekodere gør det muligt at nyde de kraftfulde og medrivende HD-surround-lydspor på de nyeste Blu-ray Discs.

Dolby® TrueHD-logo

Forstærket, biograflignende lyd

Oplev en fyldig lyd fra flere kanaler med Dolby True HD – skabt til at give 100 procent tabsfri lyd fra film og musik

DTS-HD Master Audio-logo

Du kan høre alt omkring dig

DTS-HD Master Audio giver en stor surroundlyd som i biografen og gengiver en tabsfri lyd i studiekvalitet

Sæt scenen med fleksible højttalerløsninger

Uanset om du søger en simpel 2-kanals opsætning eller et fuldt udstyret 7.2-kanals system, med ledninger eller trådløst, så tilpasser STR-DN1070 sig dem alle og leverer lyd, der omgiver dig.

 • Frontsurround
 • Trådløs surround
 • Komplet hjemmebiograf

Den ultimative visuelle oplevelse i 4K

Nyd det flotteste 4K-indhold med understøttelse af den nye High Dynamic Range-video

4K HDR-logo

Nyd førsteklasses 4K-indhold med HDCP2.2

HDMI med 5 ind/2 ud er HDMI 2.0a med fuld hastighed, der understøtter 4K-video ved op til 60p med ren 4:4:4-farvesampling. De nyeste High Dynamic Range (HDR) signaler understøttes, og HDCP2.2-indholdsbeskyttelseskompatibilitet betyder understøttelse af de nyeste afspilningsenheder.

High Dynamic Range (HDR)

Med understøttelse af High Dynamic Range (HDR) signalgennemgang kan du nyde det store spring i billedkontrast og lysstyrke, som det giver – og de ekstra skyggedetaljer og højlys forbedrer billedet yderligere og gør farverne levende.

Billede af HDR
HIGH DYNAMIC RANGE
Billede af traditionel
ALMINDELIG
Sammenligningsbillede for 4:4:4 og 4:2:0

Understøtter 4K-billeder med alle specifikationer

Billedformaterne af højeste kvalitet, herunder 4K/60p/4:4:4/24bit, 4K/60p/4:2:0/30bit og 4K/60p/4:2:2/36bit, er understøttet mhp. 4K-visning. Flydende billeder med gengivelse af 60 billeder pr. sekund, kombineret med jævn gengivelse af farveovergange, leverer perfekte resultater. Bare opret forbindelse til et TV, som er kompatibelt med 4K/60p-indgang, for at udfolde det fulde visuelle potentiale i 4K-indhold.

Se flere detaljer med 4K-opskalering

2K-opløsning kan nydes med højere kvalitet og mere synlige detaljer takket være videoopskaleringsteknologi. 

4K-opskaleringslogo

Din yndlingsmusik, uden tilslutning af kabler

Trådløse teknologier, der får musikken til at lyde næsten som lyd i høj opløsning og gør lytning nem

Billede af LDAC

LDAC™: Til transmission af lyd i høj opløsning

LDAC sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed: 990 kbps) som konventionel Bluetooth®-lyd, hvilket gør det muligt at nyde højopløsningsindhold i en exceptionel lydkvalitet tæt på lyd i høj opløsning.

Berør, opret forbindelse og spil

Nyd enkel trådløs lytning og smartphone-spejling med NFC One-touch. Bare hold en kompatibel smartphone hen mod modtageren for Bluetooth-lyd eller Miracast-skærmspejling.

NFC- og Bluetooth-logoer
AirPlay-logo

AirPlay-lyd

Nyd musikken fra AirPlay-aktiverede enheder.

Wi-Fi®-logo

Wi-Fi-forbindelse

Afspil musik fra din hjemme-PC og server

Lyt til musik i et andet rum

Trådløs lytning i flere rum betyder, at musikken aldrig stopper

Lad den samme fantastiske sang følge dig rundt i huset med multirums-lytning, der styres via SongPal-app'en. Brug SongPal Link til at gruppere valgte Sony-soundbars og -højttalere, og stream derefter musik fra forskellige musiktjenester, en smartphone, en computer eller dit DLNA-netværk i flere rum derhjemme.

Billede af trådløs lytning i flere rum

Nem adgang til din musik

Drag fordel af nem adgang til masser af musik med mere, takket være indbygget Chromecast (tidligere Google Cast™) og Spotify Connect.

Indbygget Chromecast

Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Spotify

Spotify Connect

Afspil Spotify gennem din lydenhed med Spotify-appen som fjernbetjening.

Stream med indbygget Chromecast®

Stream musik, podcasts og radio fra mere end 100 lyd-apps, herunder Google Play™ Music og mange flere.

Media Object


Se den i aktion

 • Streamingtjenester
 • Lydkvalitet
 • Smartphone-batteri
 • Fleksibel lytteoplevelse

Tilslutninger gør hele forskellen

Fleksible tilslutningsmuligheder maksimerer systemets potentiale

Tilslut det, du har brug for, i den kvalitet, du ønsker

6 HDMI-indgange og 2 udgange, en USB-port foran, optisk digitale og analoge AV-tilslutninger giver en ægte, dynamisk hjemmeunderholdningskonfiguration. Du kan tilslutte dit TV, din Blu-ray Disc™-afspiller, din smartphone og meget mere, hurtigt og nemt.

 • Baghøjttaler
 • Front
HDMI-logo

6 HDMI-indgange og 2 -udgange

Med 6 HDMI-indgange og 2 HDMI-udgange – herunder 1 dedikeret HDMI-udgang i anden zone – er der plads til dit nuværende udstyr og mulighed for udvidelse.

USB-logo

Ukomprimeret DSD-afspilning via DLNA eller USB

Afspil DSD via DLNA-netværksforbundne enheder eller via tilslutning til USB med dens 24bit/192 kHz høje bithastighed, der giver lydafspilning i høj opløsning.

Underholdning i tre zoner 

Zonelytning sætter den rigtige musik på i det rigtige rum

Med lytning i tre zoner kan du forbinde tre sæt højttalere til STR-DN1070 og lytte til den samme lyd i tre rum. Receiveren kan også styre to separate kildeindgange samtidigt. Vælg, hvilket signal der skal sendes til den enkelte lyttezone, så du kan se en DVD i dagligstuen med 5.2 kanaler, mens andre lytter til en CD i hyggestuen med 2 kanaler. Eller bare nyd kraften fra 7.2 kanaler for en medrivende surroundlydoplevelse i din dagligstue.

 • Primær
 • To zoner
 • Tre zoner

Designet til kvalitet fra inderst til yderst

Hver enkelt del spiller en rolle i at levere overlegen lyd

Specifikationer og funktioner
Løft din hjemmebiografoplevelse op til nye højder med STR-DN1070. 4K- og HDR-kompatibel HDMI understøtter de nyeste videostandarder, herunder HDCP 2.2-indholdsbeskyttelse til 4K-indhold fra udsendelser, internettet og UHD Blu-ray Discs. Lyd i høj kvalitet giver en medrivende lyd, mens trådløs multirum og Front Surround giver mulighed for at skabe dit helt eget lydmiljø.
 • Kompatibel med lyd i høj opløsning

 • Tabsfri surroundlyd i høj kvalitet fra DTS-HD og Dolby True HD-lyd

 • 6 indgange/2 udgange HDMI-tilslutning med 4K/60p (4:4:4) gennemløb, HDCP 2.2-understøttelse samt HDR-support

 • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC one touch

 • Wi-Fi®, AirPlay og indbygget Chromecast til musikstreaming

Antal forstærker- Kanaler
7 kanaler
Indgangs- og udgangsterminal
HDMI-videoindgang/-udgang (6/2); HDCP2.2 indgang/udgang (6/2); Composite-skærmudgang (1); HDMI-indgang til lyd (2); Koaksial lydindgang (1); Analog lydindgang (4); Optisk lydindgang (1); Hovedtelefonudgang (1); "Pre-Out"-subwoofer (2); USB (1 for); Ethernet-port (1)
Vægt (kg)
10,5 kg
Indbygget Chromecast
Ja
Spotify Connect
Ja
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger