Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf

Musik, som kunstneren havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer med lyd i høj opløsning via Wi-Fi. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent fra signal til højttaler, og avancerede teknologier som f.eks. digital opskalering hjælper med at skabe den ultimative lytteoplevelse.

Væk dine sanser med ny underholdning

7.2-kanals AV-modtager til hjemmebiograf

Løft din hjemmebiografoplevelse op til spændende nye højder med STR-DN1060. En medrivende billedoplevelse er en tilslutning væk, med både HDCP 2.2- og MHL 3.0-understøttelse af visningsindhold fra 4K-udsendelser og smartphoneforbindelser. Der er også 4K-opskalering af HD-kilder, og med lyd i høj opløsning kan du opleve lyden af live-musik i din dagligstue.

Lydudgang

Fordyb dig i lyd, der fylder rummet med 7 surroundkanaler og 2 subwoofere – der leverer 165 W RMS udgangseffekt pr. kanal.

Forbedret videogengivelse

4K-videounderstøttelse og -opskalering giver en detaljeret billedkvalitet sammen med 6 HDMI-indgange og 2 HDMI-udgange til at forbinde video- og lydudstyr.

Kabelforbundet og trådløs tilslutning

Stream musik og videoer trådløst til din modtager via NFC One-touch, Bluetooth® og Wi-Fi - eller tilslut en USB-enhed for at afspille musik.

Fordyb dig i en ny virkelighed med 4K

STR-DN1060 er udstyret med HDCP 2.2 til 4K-streamingtjenester og MHL 3.0 til visning af 4K-videoindhold på din smartphone via et TV, og den gør det nemt at opgradere din hjemmeunderholdning til 4K.

Imponerende, virkelighedstro detaljer med 4K Ultra HD

STR-DN1060 understøtter 4K Ultra HD-video for fire gange så mange detaljer som Full HD. Når der er tilsluttet et 4K-TV, vil avanceret videobehandling endda opskalere video i lavere opløsning til 4K Ultra HD-kvalitet.

HDCP 2.2

Uanset om det er film eller musik gør HDCP 2.2 dig klar til den næste generation af førsteklasses 4K-indhold med understøttelse af avanceret kopibeskyttelse.

MHL 3.0

Tilslut Xperia eller andre avancerede smartphones direkte til frontpanelet, og spejl din skærm på et tilsluttet TV med understøttelse af 4K-opløsning for fotos og video. Din telefon oplades imens.

7.2 kanaler til medrivende surroundlyd

En 7.2-kanals AV-modtager giver mulighed for ægte, dynamisk surroundlyd, mens Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) optimerer lydeffekten, så du kan opleve en velafbalanceret lyd.

44,1 KHZ / 16 BIT [CD]
96 KHZ / 24 BIT [HØJ OPLØSNING]

Sådan fungerer lyd i høj opløsning

Lyd i høj opløsning fungerer ved at konvertere analog lyd til digital ved en højere og mere præcis hastighed end CD'er. Lyd i høj opløsning kan sample lyd i en større hastighed end 24 bit/96 Hz, der opfanger endnu flere detaljer og finesser.

Gendan alle dine komprimerede filer

DSEE HX opskalerer digitale musikfiler (mp3, ACC, ATRAC og WMA) og bringer dem tættere på kvaliteten af lyd med høj opløsning. Ved at gendanne de høje frekvensområder, der går tabt ved komprimering, gengiver DSEE HX musik med fyldig, naturlig lyd.

Nyd Blu-ray Discs med HD-lydspor

Blu-ray Discs har op til 10 gange højere kapacitet end DVD, så de kan indeholde meget mere lydinformation. Indbygget Dolby® True HD og DTS-HD Master Audio-dekodere gør det muligt at nyde de kraftfulde og medrivende HD-surround-lydspor på de nyeste Blu-ray Discs.

Forstærket, biograflignende lyd

Oplev en fyldig lyd fra flere kanaler med Dolby True HD – skabt til at give 100 procent tabsfri lyd fra film og musik.

Du kan høre alt omkring dig

DTS-HD Master Audio giver en stor surroundlyd som i biografen og gengiver en tabsfri lyd i studiekvalitet

Alt tilsluttet

6 HDMI-indgange og 2 udgange, en USB-port foran, optisk digitale og analoge AV-tilslutninger giver en ægte, dynamisk hjemmeunderholdningskonfiguration. Du kan tilslutte dit TV, din Blu-ray Disc™-afspiller, din smartphone og meget mere, hurtigt og nemt.

6 HDMI-indgange og 2 -udgange

Med 6 HDMI-indgange og 2 HDMI-udgange – herunder 1 dedikeret HDMI-udgang i anden zone – er der plads til dit nuværende udstyr og mulighed for udvidelse.

DSD-afspilning via USB

En USB-port foran understøtter DSD og 24 bit/192 kHz lyd med høj bithastighed, så du kan tilslutte en USB-enhed og nyde lydafspilning i høj opløsning.

Lyt også i andre rum

Med lytning i tre zoner kan du forbinde tre sæt højttalere til STR-DN1060 og lytte til den samme lyd i tre rum. Receiveren kan også styre to separate kildeindgange samtidigt. Vælg, hvilket signal der skal sendes til den enkelte lyttezone, så du kan se en DVD i dagligstuen, mens andre lytter til en CD i arbejdsværelset og i udestuen.

Førsteklasses konstruktion. Optimal lyd.

STR-DN1060-hjemmebiografmodtageren anvender komponenter og design af højeste kvalitet, herunder præcisionskrystaloscillatorer og et forstærket ramme- og bjælkekabinet, der giver optimal audiovisuel ydeevne.

Ny forforstærkervolumen-IC

Forforstærker-IC overgår, hvad der er almindeligt i denne klasse, med en uafhængig jordforbindelse for at undgå interferens og nyde renere lyd med mindre forvrængning.

Effektforstærker

En glasepoxy-printplade forbedrer den strukturelle stabilitet og giver større virkning fra effektforstærkeren.

Præcisionskrystaloscillator

Vakuumforseglede oscillatorer forbedrer lydsignalerne fra en HDMI-kilde, som reducerer udefrakommende vibrationer og sikrer ren lyd.

Kredsløb med eliminering af rystelser

En kombination af omhyggeligt afstemte, analoge og digitale kredsløb reducerer rystelser og sikrer præcis lydbearbejdning i realtid.

Lokal analog strømforsyning

Hver enhed har sin egen analoge spændingsregulator for at forhindre højfrekvent støj i at forvrænge det analoge signal.

Komponenter til ren lyd

Kvalitetskondensator og -modstande er mindre modtagelige over for interferens og leverer derfor overlegen lydbehandling.

Kabinetdesign

Et design med forstærket ramme- og bjælkekabinet reducerer den eksterne højttalers lydtryk og giver en mere fokuseret, effektfuld lyd.

Strømtransformator med høj kapacitet

Vakuumlakering, plus en kobberring og et støjsikkert bælte af stål, forhindrer støjudslip og bidrager til fyldig, detaljeret bas.

Køleelementdesign

Nydesignede lameller optimerer luftindtaget og er medvirkende til, at forstærkerkredsløbet kan modstå uønsket lydtryk og forblive køligt.

Digital printplade

En metalramme beskytter printpladen mod højttalerens lydtryk og forhindrer digital støj i at gå ind i de analoge kredsløb, hvilket giver en klarere lyd.

Andengenerations ES-loddemetal

En miljøvenlig loddemetallegering baseret på meget rent tin leverer responsiv og ensartet lyd.

Finjuster hver eneste tone

Simulerer akustikken fra verdenskendte koncertarrangementer i dit hjem

Med vores lydfeltsteknologier kan du efterligne akustikken i Cary Grant-teateret eller tre verdenskendte koncertsale, herunder Berliner Philharmoniker, Concertgebouw Amsterdam og Musikverein Wien.

Trådløs lydstreaming af høj kvalitet

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony, som giver dig mulighed for at nyde trådløs lyd i høj kvalitet via Bluetooth®. Med tre gange så mange data overført giver LDAC en endnu bedre, trådløs lytteoplevelse til al din musik.

Lyt til musik i et andet rum

Lad den samme fantastiske sang følge dig rundt i huset med multirums-lytning, der styres via SongPal-app'en (version 3.0). Brug SongPal Link til at gruppere valgte Sony-soundbars og -højttalere, og stream derefter musik fra forskellige musiktjenester, en smartphone, en computer eller dit DLNA-netværk i flere rum derhjemme.

Nem adgang til din musik

Drag fordel af nem adgang til masser af musik med mere, takket være indbygget Chromecast (tidligere Google Cast™) og Spotify Connect.

Indbygget Chromecast

Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Spotify

Spotify Connect

Afspil Spotify gennem din lydenhed med Spotify-appen som fjernbetjening.

Stream med indbygget Chromecast®

Stream musik, podcasts og radio fra mere end 100 lyd-apps, herunder Google Play™ Music og mange flere.

Media Object


Se den i aktion

  • Streamingtjenester
  • Lydkvalitet
  • Smartphone-batteri
  • Fleksibel lytteoplevelse

Foren din musik

Nem betjening af streaming med den nye SongPal-app

Med SongPal-app'en kan du nemt og intuitivt styre din lytteoplevelse. Installer blot SongPal-app'en på udvalgte smartphones for at betjene musikafspilning, enhedsindstillinger og meget mere - alt sammen via én app.

Berør, opret forbindelse og spil

Nyd enkel trådløs lytning og smartphone-spejling med NFC One-touch. Bare hold en kompatibel smartphone hen mod modtageren for Bluetooth-lyd eller Miracast-skærmspejling.

AirPlay-lyd

AirPlay-lyd

Nyd musikken fra AirPlay-aktiverede enheder.

NFC™ one touch og Bluetooth®

NFC™ one touch og Bluetooth®

Med en let berøring kan du parre din kompatible enhed ved hjælp af NFC. Tilslut med Bluetooth® for trådløs streaming.

Wi-Fi-forbindelse

Wi-Fi-forbindelse

Afspil musik fra din hjemme-PC og server.

Specifikationer og funktioner
Løft din hjemmebiografoplevelse op til spændende nye højder med STR-DN1060. En medrivende billedoplevelse er en tilslutning væk, med både HDCP 2.2- og MHL 3.0-understøttelse af visningsindhold fra 4K-udsendelser og smartphones. Der er også 4K-opskalering til HD-kilder og lyd i høj opløsning, der giver uovertruffen lyd.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • DSEE HX opskalerer musik til lyd i høj opløsning

  • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC one touch

  • Wi-Fi®, AirPlay og indbygget Chromecast til musikstreaming

  • Stream og betjen direkte fra din smartphone med SongPal

Antal forstærker- Kanaler
7 kanaler
Indgangs- og udgangsterminal
HDMI-video ind/ud (6/2); HDCP2.2 bag (1); komponentvideoindgang (1); kompositvideoindgang 2; kompositskærmudgang (1); lydindgang (2); koaksial lydindgang (1); analog lydindgang (4); hovedtelefonudgang; "Pre-Out"-subwoofer (2); USB (1 for/1 bag); Ethernet-port; MHL for/bag (1/1)
Vægt (kg)
10,3 kg
Indbygget Chromecast
Ja
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger