Billeder af 7.2-kanals AV-modtager
Billeder af 7.2-kanals AV-modtager
Billeder af 7.2-kanals AV-modtager

Funktioner

Trådløs streaming med Bluetooth

Stream lyd fra dine yndlingsnumre og apps trådløst via Bluetooth®. Den kan parres med stort set enhver smartphone eller tablet, hvorefter du kan få glæde af din musik og endda styre afspilningslister og lydstyrke direkte fra din enhed.

NFC One-touch til øjeblikkelig tilslutning

Med teknologien Near Field Communication (NFC) hører kompleks opsætning fortiden til. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod N-mærket på kabinettet for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame indhold via Bluetooth®. Ingen NFC? Intet problem. Du kan stadig oprette manuel forbindelse til Bluetooth vha. din enheds indstillingsmenu.

7.2-kanals receiver til medrivende surroundlyd

Lad dig opsluge af underholdningen takket være 7.2-kanals surroundlyd, der fylder hele rummet. En dedikeret kanal giver dig mulighed for at tilslutte to aktive subwoofere, så bassen kan fordeles jævnt rundt i rummet. Så uanset om du ser film, spiller spil eller lytter til dine yndlingsnumre, kan du glæde dig over en underholdningsoplevelse på et hidtil uhørt niveau.

Forbind din musik med SongPal

Download SongPal til din smartphone eller tablet, og få styr på din musiksamling. Tilslut blot via Bluetooth® eller Wi-Fi, og du vil få problemfri adgang til alle dine yndlingsnumre, uanset om de er gemt på din PC, server eller foretrukne onlinemusiktjeneste. App'en kan også bruges til at tilpasse lydindstillingerne for at sikre god, balanceret lyd.

DTS-HD™ for præcision som i lydstudiet

Nyd præcis, detaljeret lyd til hjemmet. Med DTS-HD Master Audio kan du nyde de originale, ukomprimerede soundtracks på dine foretrukne Blu-ray Discs og streamede film - ligesom instruktøren havde i sinde. DTS-HD med lyd i høj opløsning tilbyder også intenst detaljeret gengivelse af koncerter, så hver eneste tone får lov at stråle med næsten studieagtig kvalitet.

Dolby® TrueHD giver lyd, som instruktøren ønskede det

Nyd uovertruffen lydkvalitet med Dolby® TrueHD, som giver tabsfri lyd i film og musik. Ved gengivelse af lyd, der er identisk med de originale masterbånd fra studiet, giver systemet lydgengivelse uden sidestykke for Blu-ray Disc™, DVD og downloadet indhold.

Kabelbaseret skærmspejling med MHL

Få dit smartphone-indhold i kæmpeformat ved hjælp af kabelbaseret MHL-spejling. Det er nemt: Tilslut din smartphone til TV'et via den MHL-kompatible HDMI-port, og se herefter skærmbilledet fra din mobilenhed på TV'et. Brug din telefon til at stryge, forstørre, flytte og vælge indhold, så alle kan få glæde af det på den store skærm. Forbindelsen oplader også din smartphone, så du ikke løber tør for strøm.

4K-pass-through til indhold i 4K

Bevar 4K-kvaliteten fra kilde til skærm. 4K-pass-through-funktionen tillader 4K-data at "løbe igennem" og blive vist på et 4K-TV eller -projektor uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. Det gør denne AV-receiver til det perfekte tilbehør til 4K-kompatible TV og afspillere, der gengiver fire gange så mange detaljer som Full HD, både nu og i fremtiden.

Digital Cinema Auto Calibration optimerer lyden

Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) optimerer automatisk lyden ud fra, hvor du sidder i forhold til højttalerne. På den måde får du det bedste ud af dit hjemmebiografsystem. Brug blot den medfølgende mikrofon til at tage akustiske målinger af din højttaleropsætning, og lad derefter systemet tilpasse og indstille lyden i overensstemmelse med målingerne.

HD Digital Cinema Sound® giver flot lyd som i biografen

Giv dit hjem samme akustik som i en berømt biograf. HD Digital Cinema Sound® er udviklet i samarbejde med Sony Pictures Entertainment og er baseret på psykoakustiske målinger foretaget i det berømte Cary Grant Theatre, der bruges til eftersynkronisering af lyd i store spillefilm. Ved at simulere højttalerpositionerne og teaterets akustik kan du give de film, du ser, en Hollywood-behandling.

Omfattende tilslutningsmuligheder med et bredt udvalg af porte

Denne receiver er den perfekte AV-enhed med 4 x HDMI-indgange med 3D- og 4K-pass-through og 1 x HDMI-udgang. Derudover har den USB-, optiske og koaksiale SPDIF- samt digitale og almindelige analoge AV-tilslutninger, så du ikke kommer til at mangle tilslutninger, når du skal forbinde din Blu-ray Disc™- og DVD-afspiller, dit TV, spillekonsoller, CD-afspiller og andre enheder.

Specifikationer
  • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC one touch

  • Stream og betjen direkte fra din smartphone med SongPal

  • Fyldig surround fra DTS-HD og Dolby® True HD-lyd

  • Se og oplad din smartphone med MHL

  • USB-tilslutning til afspilning af musik

Antal forstærker- Kanaler
7 kanaler
Indgangs- og udgangsterminal
HDMI-videoindgang/-udgang (4/1);Composite-videoindgang (2);Composite-skærmudgang (1);Optisk lydindgang (2);Koaksial lydindgang (1);Analog lydindgang (4);Hovedtelefonudgang;USB (1 front:iPhone/WM);MHL (1 bag)
Vægt (kg)
8,1 kg
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet