ALT-I-ET-SYSTEMER

Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

BDV-N9200W / N9200WL
Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

whiteblack

Fra

Vejl. Udsalgspris

kr 8.700,00

(VAT)
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Omdefinering af lyden af din hjemmeunderholdning

5.1-kanals hjemmebiografsystem med lyd i høj opløsning

Bring biografoplevelsen hjem i stuen med BDV-N9200W. Nyd alle dine yndlingsfilm i virkelighedstro detaljer takket være 4K-opskalering og pass-through. Alt fra eksplosioner til hviskende stemmer bliver levende med 5.1-kanals surroundlyd og Magnetic Fluid-højttalere, mens lyd i høj opløsning bringer din musik tættere på den oprindelige optagelse.

1200 W samlet RMS-effekt
Kraftfuld surroundlyd

En subwoofer og 5 højttalere understøttes af 1200 W samlet RMS-effekt, så der skabes levende, lyd i flere lag, der gengiver alle detaljer.

4K-opskalering og Blu-ray Disc™-afspiller
Detaljeret billedkvalitet

Nyd alt det, du ser, i virkelighedstro detaljer takket være 4K-videoopskalering og 3D Blu-ray Disc™-afspilning.

Trådløs tilslutning
Trådløs streaming

Det er nemt at streame film og musik trådløst med NFC, Miracast™, Bluetooth® og Wi-Fi.

Sådan fungerer lyd i høj opløsning
Sådan fungerer lyd i høj opløsning

Lyt, som hvis du var i studiet

Lyd i høj opløsning fungerer ved at konvertere analog lyd til digital ved en højere og mere præcis hastighed end CD'er. Lyd i høj opløsning kan sample lyd i en større hastighed end 24 bit/96 Hz, der opfanger endnu flere detaljer og finesser.

Opskaler din musiksamling

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) opskalerer komprimerede musikfiler (mp3, ACC og WMA) til CD-kvalitet. Ved at gendanne de høje frekvensområder, der går tabt under komprimeringsprocessen, gengiver DSEE digital musik med fyldig, naturlig lyd.

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)
Digital S-Master HX-forstærker
Nyd hver tone

Sonys S-Master HX-forstærker er 100 % digital. En Digital Signal Processor (DSP) analyserer din digitale fil, S-Master HX-forstærkeren konverterer signalet til en analog bølge, og signalet løber gennem et lavpasfilter (LPF).

ClearAudio+
Høj og tydelig lyd

ClearAudio+ justerer automatisk TV'ets lydindstillinger for at give dig en medrivende lytteoplevelse. Hør musik, dialog og surroundeffekter med større definition og klarhed, uanset hvad du ser.

Ingen lyd er uopnåelig

Oplev virkelighedstro lyd til film med 5 Magnetic Fluid-højttalere og 1 subwoofer. WD-superdiskantenheder kan håndtere ultrahøje frekvenser og giver klare høje toner og fyldige dybe toner. Lyd i høj opløsning får musikken til at lyde så godt som overhovedet muligt.

Mica-forstærket kegle
Mica-forstærket glasfiberkegle

Glasfiber er et ideelt materiale til højttalerenheder, og det muliggør bredere frekvensområde, hurtigere respons og større klarhed i lyden.

WD-superdiskantenheder
WD-superdiskantenheder

To bredfeltede (WD) superdiskantenheder skaber et bredt lytteområde, samtidig med at det gengiver højfrekvente toner i samme klarhed og detaljerigdom som lyd i høj opløsning.

Magnetic Fluid-højttalere
Magnetic Fluid-højttalere

Magnetic Fluid-højttalere tilbyder forbedret, krystalklar lyd ved at udskifte dæmperne med flydende ophængning, som også mindsker energiforbruget.

Kraftfuld subwoofer
Kraftfuld subwoofer

Mica-forstærket celledelt basenhed spreder lydtrykket fra subwooferen jævnt ud for at give en større ekspansion af frekvensegenskaber.

Fire gange så mange detaljer som Full HD

Virkelighedstro klarhed med 4K-opskalering

Kom ind i en ny æra af hjemmebiografer. Med fire gange højere opløsning end Full HD har 4K otte millioner pixel til at give et billede så utroligt virkelighedstro, at det er som at se på den ægte vare.

Nem streaming

Del film og musik via NFC, Miracast, Bluetooth® og Wi-Fi

Spejl din smartphoneskærm på dit TV, og del film, videoer og fotos. Bare berør en NFC-aktiveret enhed med BDV-N9200W for at oprette øjeblikkelig trådløs forbindelse med Miracast. Stream musik trådløst med Wi-Fi, Bluetooth® og one touch-lytning via NFC.

Lad lyden tage dig med

Tag lyden fra legendariske koncertsteder med hjem

Føl det, som om du står på forreste række i Londons O2 Arena eller hepper på dit yndlingshold fra lægterne. Surroundlyd gør billedet komplet.

Fodboldtilstand
Fodboldtilstand

Bring stadionstemningen ind i dit hjem. Tryk på en knap for at fremhæve publikums hujen, eller fjern kommentatorstemmen - så du kan nyde kampen, præcis som det passer dig.

Digital Music Arena
Digital Music Arena

Hør den specielle akustik fra O2 London Arena i dit eget hjem med Digital Music Arena.

Skab stemning

Højttaler med LED-lys skaber stemning

Sæt ekstra farver på din hjemmeunderholdningsoplevelse med et elegant hvidt design og 48 indbyggede LED-lys. Lad lysene synkroniseres automatisk med musik og videoer, eller vælg mellem forudprogrammerede mønstre for at skabe en stemning.

Det bedste fra nettet på dit TV

Gå online og se, hvad der er derude. Udforsk Sony Entertainment Network, og nyd øjeblikkelig adgang til de nyeste film, musik, TV-tjenester m.m. Gennemse et udvalg af onlinekanaler, og lyt til din yndlingsmusik.

Film ser bedre ud end nogensinde før

Full HD 3D og 3D-opskalering

Se 3D Blu-ray™ Disc-film i Full HD-kvalitet – tilslut den via HDMI til et 3D-kompatibelt HDTV. Blu-ray Disc-afspilleren kan også afspille DVD og opskalere 2D-film til simuleret 3D, så der tilføjes dybde og detaljer til de billeder, du ser på skærmen.

3D og 3D-opskalering

Opdateret privatlivspolitik og slutbrugerlicensaftale

Vi har opdateret slutbrugerlicensaftalen, der gælder for SONY Blu-ray enheder. Ændringerne af slutbrugerlicensaftalen består i, at følgende afsnit: ”the Sony software and the services may allow Sony, the third party providers, and/or other third parties to collect data from, control, and/or monitor the Sony product and other devices running or interacting with the Sony software.” er blevet slettet og erstattet af et link til vores privatlivspolitik. Privatlivspolitikken er tilgængelig via dette link


I tilfælde af, at vi har brug for dit samtykke til at behandle dine persondata til øvrige formål, vil vi indhente dette, før vi påbegynder behandlingen.

Specifikationer og funktioner

  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • DSEE-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • Nyd liveatmosfære på stadion med fodboldtilstand

  • Vellydende musik på én gang med ClearAudio+

Højttalersystem
Trevejs
Bånd (FM/AM)
FM
Forudindstil station (FM/AM)
20 (FM)
Udgangseffekt
1200 W
Formfaktor
5.1
Indgangs- og udgangsterminal
Analog lydindgang: PIN-stik (1), Autokalibreringsmikrofonindgang (1), Ethernet-forbindelse (1), HDMI ind/ud (2/1), Optisk lydindgang (1), USB-indgang (1), USB-tastatur
Blu-ray Disc™
Ja
Blu-ray 3D™
Ja
DVD
Ja

Hvad er der i kassen

Brugervejledning, Trådløs forstærker, FM-antenne (snoet/t-formet), Batterier, Garantikort, Hurtig opsætningsvejledning, Mikrofon med automatisk kalibrering

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger