ALT-I-ET-SYSTEMER

Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

BDV-N7200W
Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Vejl. Udsalgspris

kr 6.400,00

(VAT)
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
BDV-N7200W
Hjemmebiograf med lyd i høj opløsning

Din dagligstue bliver en biograf: Nyd 5.1 surroundlyd og imponerende lyd i høj opløsning fra Magnetic Fluid-højttalere. Stream med indbygget Wi-Fi, og spejl din Miracast-kompatible telefon på dit TV

Sådan fungerer lyd i høj opløsning

Lyd i høj opløsning konverterer analog lyd til digital lyd med højere hastighed end standardkonvertering og afslører finesser og detaljer, som du aldrig før har hørt i lyd og dialog.

Magnetic Fluid-højttalere
Magnetic Fluid-højttalere 
Den rene, kraftfulde lyd

De slanke satellithøjttalere har magnetisk væsketeknologi – et dæmperfrit og kompakt design, der sikrer kraftfuld lyd med minimal støj. En S-Master HX digitalforstærker reducerer forvrængningen ved alle frekvenser, så du kan høre både hvisken og eksplosioner i klare detaljer.

Din smartphone på den store skærm

Du skal blot trykke på din NFC-aktiverede smartphone eller tablet for at få dit hjemmebiografsystem til at spejle dine videoer, fotos og andet på dit TV.

NFC
5.1-surround-lyd
Lad dig opsluge af lyden

Fyld dit rum med fyldig og overvældende High Definition, 5.1-kanals surround-lyd til al din underholdning, også når du streamer online.

Mærk koncertstemningen

Få fornemmelsen af at være på stadion med Live Football-tilstand. Lyden er justeret, så tilskuernes reaktioner gengives højt og tydeligt. Eller placer dig selv på forreste række til en koncert med Digital Music Arena - hør den specielle akustik fra Londons O2 Arena genskabt i dit eget hjem.

Lydfeltsteknologi
Wi-Fi®
Nem onlineadgang med indbygget Wi-Fi

Stream underholdning fra internettet eller dit trådløse netværk i dit hjem med indbygget Wi-Fi, og opret forbindelse til dine andre DLNA-certificerede enheder. Bluetooth gør det muligt at oprette nemme trådløse forbindelser, så du kan få fornøjelse af dine film og din musik uden besvær.

Det bedste billede til dine film

Den medfølgende 3D Blu-ray Disc™-afspiller vil give dig den bedste billedkvalitet til alle dine film. Afspil din DVD-samling, og se det billedkvaliteten opskaleret, så den er tættere på HD, eller nyd Blu-ray og 3D Blu-ray-film i ensartet og overvældende Full HD og 3D.

Full HD 3D
Det bedste fra nettet på dit TV

Gå online og se, hvad der er derude. Nyd øjeblikkelig adgang til de nyeste film, musik, TV-tjenester m.m. Gennemse et udvalg af onlinekanaler, og lyt til dine yndlingssange.

Opdateret privatlivspolitik og slutbrugerlicensaftale

Vi har opdateret slutbrugerlicensaftalen, der gælder for SONY Blu-ray enheder. Ændringerne af slutbrugerlicensaftalen består i, at følgende afsnit: ”the Sony software and the services may allow Sony, the third party providers, and/or other third parties to collect data from, control, and/or monitor the Sony product and other devices running or interacting with the Sony software.” er blevet slettet og erstattet af et link til vores privatlivspolitik. Privatlivspolitikken er tilgængelig via dette link


I tilfælde af, at vi har brug for dit samtykke til at behandle dine persondata til øvrige formål, vil vi indhente dette, før vi påbegynder behandlingen.

Specifikationer

  • Lyd i høj opløsning

  • Magnetic Fluid-højttalere

  • One touch-spejling med udvalgte Xperia-enheder

  • Full HD 3D

  • 5.1-kanals surround-lyd

Højttalersystem
Tovejs
Bånd (FM/AM)
FM
Forudindstil station (FM/AM)
20 (FM)
Udgangseffekt
1200 W
Indgangs- og udgangsterminal
Analog lydindgang: PIN-stik (1), Autokalibreringsmikrofonindgang (1), Ethernet-forbindelse (1), HDMI ind/ud (2/1), Optisk lydindgang (1), USB-indgang (1), USB-tastatur
Blu-ray Disc™
Ja
Blu-ray 3D™
Ja
DVD
Ja

Hvad er der i kassen

Brugervejledning, Trådløs forstærker, FM-antenne (snoet/t-formet), Batterier, Garantikort, Hurtig opsætningsvejledning, Mikrofon med automatisk kalibrering, *Produkter kan variere efter land og model

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger