ALT-I-ET-SYSTEMER

Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

BDV-N5200W
Billede af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth

Vejl. Udsalgspris

kr 5.100,00

(VAT)
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
Billeder af Blu-ray-hjemmebiografsystem med Bluetooth
NFC
Din smartphone på den store skærm

Du skal blot trykke på din NFC-aktiverede smartphone eller tablet for at få dit hjemmebiografsystem til at spejle dine videoer, fotos og andet på dit TV.

Lad dig opsluge af lyden

Fyld dit rum med fyldig og overvældende High Definition, 5.1-kanals surround-lyd til al din underholdning, også når du streamer online.

5.1-surround-lyd
Lydfeltsteknologi
Mærk koncertstemningen

Få fornemmelsen af at være på stadion med Live Football-tilstand. Lyden er justeret, så tilskuernes reaktioner gengives højt og tydeligt. Eller placer dig selv på forreste række til en koncert med Digital Music Arena - hør den specielle akustik fra Londons O2 Arena genskabt i dit eget hjem.

Nem onlineadgang med indbygget Wi-Fi

Stream underholdning fra internettet eller dit trådløse netværk i dit hjem med indbygget Wi-Fi, og opret forbindelse til dine andre DLNA-certificerede enheder. Bluetooth gør det muligt at oprette nemme trådløse forbindelser, så du kan få fornøjelse af dine film og din musik uden besvær.

Wi-Fi®
Full HD 3D
Det bedste billede til dine film

Den medfølgende 3D Blu-ray Disc™-afspiller vil give dig den bedste billedkvalitet til alle dine film. Afspil din DVD-samling, og se det billedkvaliteten opskaleret, så den er tættere på HD, eller nyd Blu-ray og 3D Blu-ray-film i ensartet og overvældende Full HD og 3D.

Det bedste fra nettet på dit TV

Gå online og se, hvad der er derude. Nyd øjeblikkelig adgang til de nyeste film, musik, TV-tjenester m.m. Gennemse et udvalg af onlinekanaler, og lyt til dine yndlingssange.

Specifikationer

  • S-Master-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • Nyd liveatmosfære på stadion med fodboldtilstand

  • Vellydende musik på én gang med ClearAudio+

  • Nem Bluetooth-tilslutning via NFC one-touch (Xperia-enheder)

  • Wi-Fi med DLNA til streaming af musik

Højttalersystem
Fuldt frekvensområde
Bånd (FM/AM)
FM
Forudindstil station (FM/AM)
20 (FM)
Indgangs- og udgangsterminal
Analog lydindgang: PIN-stik (1), Ethernet-forbindelse (1), HDMI ind/ud (2/1), Optisk lydindgang (1), USB-indgang (1), USB-tastatur
Blu-ray Disc™
Ja
Blu-ray 3D™
Ja
DVD
Ja

Hvad er der i kassen

Brugervejledning, Trådløs forstærker, FM-antenne (snoet/t-formet), Batterier, Garantikort, Hurtig opsætningsvejledning, *Produkter kan variere efter land og model

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger