Gå til indhold

α Library

Opdag en verden af Sony α-produkter med α Library, en app uden ekstra omkostninger til iPhone, Android-telefoner, iPad- og Android-tablets. 

Opdag α-verdenen.

Søg. Lær. Nyd.

Når du installerer α Library, får du mulighed for at downloade det nyeste digitale objektivkatalog med det komplette sortiment af Sony α-objektiver samt meget nyttige søgefunktioner. Desuden kan du se en teknisk objektivguide, så du kan lære om det udvalg af teknologier, der bruges i Sony α-objektiver fra grundlæggende til avancerede typer. α Library holder dig opdateret med de nyeste artikler fra forskellige Sony websteder og viser dig fantastiske billeder taget af nogle af nutidens mest anerkendte kunstnere. 

Søg

Søg

Find de oplysninger, du leder efter, med α Lenses, et digitalt objektivkatalog med Sony α-objektiver, der giver nem adgang til mange forskellige oplysninger. Vælg et objektiv fra indekset baseret på dets kategori, brændvidde eller scener.

Lær

Lær

Din enkle kilde til fotograferingsviden, en objektivguide fyldt med praktiske oplysninger til at vælge de rigtige objektiver og optageteknikker til de motiver og situationer, der er fokus på i det enkelte nummer. 

Nyd

Nyd

Nyd interviews og klummer med verdenskendte kunstnere. Få adgang til de seneste oplysninger fra forskellige Sony websteder. 

* Skærmvisningen er simuleret.

1. Digitalt katalog

Søg efter objektiver baseret på objektivtype, brændvidde eller scener

2. Teknologi

Lær om de avancerede nøgleteknologier bag førsteklasses udskiftelige objektiver

3. Nye objektiver

Hold dig opdateret med de nyeste produktoplysninger om α-objektiver

4. Grundlæggende

Lær det grundlæggende om hvert α-objektiv

5. α Universe

Opdag og del fantastiske fotografier med ligesindede fotoentusiaster

6. Sony World Photography Awards

Lær om verdens største fotokonkurrence

7. Lessons     

Læs grundlæggende fotograferingsteknikker i denne enkle kilde til tips om fotografering (kommer snart)

8. α Magazine

Nyd klummer og fantastiske fotos fra anerkendte kunstnere fra hele verden (kommer snart)

Et brugervenligt objektivindeks

Et brugervenligt objektivindeks

Vælg et objektiv fra indekset baseret på dets kategori, brændvidde eller scener.

En klar og informativ vejledning

Meget detaljerede objektivbeskrivelser

Hvert α-objektiv beskrives i detaljer, fra det tilbehør, der kan bruges sammen med det, til fotografier, der viser, hvad objektivet er i stand til.

En klar og informativ vejledning

Lær

Dette er din enkle kilde til fotograferingsviden, fyldt med praktiske oplysninger, der hjælper dig med at vælge de rigtige objektiver og optageteknikker. 

Viden og teknologi

Viden og teknologi

Lær om det grundlæggende ved hvert enkelt α-objektiv og de teknologier, der anvendes, for at få en bedre fornemmelse af produktet, før du beslutter, hvilket der passer bedst til dine behov.

Grundlæggende tip til fotografering

α Lessons er din enkle kilde til fotograferingsviden, fyldt med praktiske oplysninger til at vælge de rigtige objektiver og optageteknikker til de motiver og situationer, der er fokus på i det enkelte nummer (kommer snart).  

Grundlæggende tip til fotografering

Nyd

Få adgang til de seneste oplysninger fra forskellige Sony onlinefællesskaber, og nyd klummer og værker fra dygtige kunstnere fra hele verden.

Få adgang til alle websteder for α-objektiver

Få adgang til alle websteder for α-objektiver

Hold dig opdateret, og nyd masser af forskelligt indhold fra hele verden ved at finde de nyeste artikler fra forskellige Sony websteder.

Fotografering som kunstform

Hvert nummer af α Magazine fokuserer på et bestemt tema, for eksempel portrætter eller rejser. Temaet præsenteres ved hjælp af fantastiske fotos skabt af verdenskendte kunstnere og ledsages af interviews og profiler (kommer snart).

Fotografering som kunstform

Skærmbilleder

Læs dette, før du anvender programmet.