Hus + vandtæt etui

HDR-AS20

Vejl. Udsalgspris

kr 1.600,00

(VAT)
Billeder af AS20 Action Cam med Wi-Fi
Billeder af AS20 Action Cam med Wi-Fi
Billeder af AS20 Action Cam med Wi-Fi
AS20 Action Cam med Wi-Fi i aktion

Funktioner

Optag ved svag belysning med en Exmor R® CMOS-sensor

Virkelighedstro gengivelse af alle aspekter i motivet, selv ved svag belysning. Exmor R® CMOS-sensorens markante design indebærer, at ledningsføringen er placeret bag ved de lysfølsomme fotopunkter, hvilket giver en betragteligt forbedret følsomhed og mindre støj. Kombineret med hurtigere parallel signalbehandling og signalkonvertering får billederne et bredere dynamisk område og fyldige farvegradueringer, der giver intense detaljer og fantastisk klarhed.

Skarpt, 170° ZEISS Vario-Tessar®-ultravidvinkelobjektiv

Optag i en ekstremt bred synsvinkel med 170˚ ZEISS Vario-Tessar®-objektivet. Eller skift til den mere almindelige 120˚-visning. Uanset hvad du vælger, anvender ZEISS-objektivet mere end 150 års erfaring med præcisionsoptik til at give dine optagelser en intens kontrast og skarphed, som er fri for genskin og refleksioner takket være en avanceret flerlagsbelægning.

Betjen op til fem kameraer med Live View-fjernbetjening

Med RM-LVR1 Live View-fjernbetjeningstilbehøret (ekstraudstyr) kan du betjene op til fem kameraer via Wi-Fi direkte fra håndleddet. Komponer dine billeder, betjen kameraets optagelsesindstillinger, og start/stop optagelse for at få imponerende optagelser fra fem kilder samtidigt.

Hjemmevideoer uden rystelser med SteadyShot

Optag på farten uden rystelser og hop. Den elektroniske SteadyShot-billedstabilisering fungerer internt i kameraet for at bekæmpe rystede billeder, uanset om du optager i vidvinkel eller med fuld tele. Bevægelsessensorer registrerer håndrystelser og andre kamerabevægelser, som det elektroniske SteadyShot derefter kompenserer for med et dedikeret bufferområde på sensoren.

Full HD-optagelse ved 60p/50p og 28 Mbps

Disse imponerende specifikationer sikrer, at du får masser af kreative muligheder: Få op til Full HD-opløsning og 28 Mbps videobithastigheder og billedhastigheder fra 50p og helt op til 240p super-slowmotion.

4-videoredigering med Video Merge

Med Video Merge kan du kombinere op til fire filmoptagelsessegmenter (selv dele i slowmotion) optaget samtidigt med forskellige kameraer og lave en komposition med delt skærm. Med denne unikke funktion kan alle skabe imponerende film uden at være verdensmestre i kompleks redigeringssoftware. Tilgængelig i PlayMemories Home.

Se detaljer

Videorotationsfunktion

Billedrotationsfunktionen er især nyttig, når Action Cam optager fra en omvendt position. Vælg en særlig indstilling inden optagelsen, så kameraet optager billeder i standardretningen.

Den indbyggede stereomikrofon optager kvalitetslyd

Gør en fantastisk video endnu bedre med fantastisk lyd. Den indbyggede stereomikrofon giver dig mulighed for at indfange alle de naturlige lyde fra dit eventyr.

Mulighed for fototilstand

Tilføj flere værktøjer til dit kreative udvalg uden at tilføje mere udstyr. Dette videokamera giver dig også mulighed for at tage fantastiske enkeltbilleder i høj kvalitet – lige så let som med et kamera. Desuden giver serieoptagelses- og tidsforkortelsestilstandene dig mulighed for let og ubesværet optagelse af flere billeder efter hinanden. Brug dem til at skabe en fantastisk effekt i en video, eller vælg dit foretrukne stillbillede.

Wi-Fi til fjernbetjening og lettere kamerasigte

Det er svært at tage fantastiske selfies eller videoer, hvor du selv er midt i begivenhederne. Uden søger/skærm er det svært at vide, hvad du egentlig optager. Løsningen er at se det live på din smartphone. Wi-Fi-funktionen gør det muligt at forvandle din smartphone eller tablet til en ekstern søger og fjernbetjening.

150 minutters batterilevetid

Uanset om du står på skateboard på dine foretrukne gader eller cykler på en ujævn sti, går du ikke glip af dine actionoptagelser – batteriet har en lang levetid på op til 150 minutter.

Slankt, let design med lettilgængelige betjeningsknapper

Det slanke design, som er mindre udsat for vind- og vandtryk, er ideelt til stort set alle udendørs aktiviteter. Derudover sidder den slanke profil tæt ind til din hjelm (eller cykel eller andet udstyr), så kameraet er mindre tilbøjeligt til at ryge ud af balance ved stød, som man kan opleve med andre mærkers mere klodsede design. De brugervenlige knapper gør betjeningen nem, selv iført handsker.

Robust, vandtæt hus med stativbeslag

Kameraet, der er forseglet i kabinettet, er vandtæt ned til 5 meters dybde og har en stødmodstandsklassificering til fald på op til 2,5 m. Desuden gør de snavs- og støvtætte forseglinger det næsten uigennemtrængeligt for mudder, sne, regn og snavs. Dette Action Cam er også udstyret med et alsidigt, integreret universalstativbeslag.

Undervandstilstand giver naturlige farver

Action Cam optager smukke, naturlige farvebilleder, selv under vandet. Du skal blot indstille undervandshvidbalancen, før du optager, for at forhindre en forvrænget grønlig farve, så vandet stadig ser "ægte blåt" ud som i virkeligheden.

Optag på DIN måde med formater med dobbelt hukommelse

Hukommelse, der kan udvides med Memory Stick Micro™ og Micro SD/SDHC-kortplads; praktisk i brug, uanset hvilket format du råder over.

HDMI®-udgang til nem visning på en stor TV-skærm

Det er nemt at dele nye billeder eller videoer med venner og familie på din store HDTV-skærm (kræver et HDMI-kabel, som sælges separat).

Specifikationer
  • 11,9 MP (effektiv) Exmor R® CMOS-sensor

  • Fonticon_Zeiss_logo

    ZEISS Tessar (170°) ultravidvinkelobjektiv

  • Det vandtætte design kan tages med overalt (med medfølgende etui)

  • Nem deling og styring med Wi-Fi

  • SteadyShot-billedstabilisering reducerer slør

Objektivtype
ZEISS® Tessar®-objektiv
Sensortype
1/2.3-type, baggrundsbelyst Exmor R® CMOS-sensor
Vandtæt
Op til 5 m med medfølgende SPK-AS2-kabinet
Støvtæt
Fås med SPK-AS2-kabinet
Stødsikker
Fås med SPK-AS2-kabinet
Indgangs- og udgangsterminal
Hukommelseskortstik, Mikro-HDMI-udgang, Mikrofonindgang (stereo), Multi/mikro-USB-stik

Hvad er der i kassen

Selvklæbende beslag (VCT-AM1), Mikro-USB-kabel, Betjeningsvejledning, Genopladeligt batteri (NP-BX1), Undervandskabinet (SPK-AS2)

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet