Vis, hvad du kan

Få mere at vide cykling med Action Cam Få mere at vide

Vis din bedste sider

Vis din lidenskab for sport, eventyr, kunst, natur og meget mere. Action Cam optager forbløffende POV-film og deler din vision. Optag det bedste af dig selv i aktion.

Produkter

Action Cam åbner din verden

Udforsk, præstér, skab, nyd

Action Cam tilbyder uovertrufne kameraer, tilbehør og meget mere til at lave fantastiske POV-film. Optag og del dine bedste øjeblikke nogensinde.

Fordele

Brug praktiske funktioner – herunder billedstabilisering, 4K, tidsforkortet optagelse, højhastighedsoptagelse og vandsceneudvælgelse – til at lave imponerende Action Cam-film.

Bemærkelsesværdigt stabile film med billedstabilisering

Optag stabile billeder som aldrig før med afbalanceret optisk SteadyShot. Optag overalt med det robuste Action Cam-design, der er parat til den virkelige verden. 

Oplevelser

Kombiner dit Action Cam med et udvalg af nyttigt tilbehør til cykel, skateboard og meget mere. Oplev en ny verden af POV-film og ubegrænsede eventyr.

Bredere horisonter med Action Cam-optagelse

Se, hvordan du kan bruge Action Cam til din aktivitet. Brug det på din måde – der er ubegrænsede muligheder for at skabe indhold.

Missing Video data!

Få mere at vide cykling med Action Cam

Kanal

Se spændende optagelser fra det virkelige liv. Se fantastiske rejser og sjove weekender. Se cykling, trekking og dykning. Nyd Never Before Seen-filmene fra Sony.

Support

Brug for hjælp? Få mere at vide om Action Cam. Se produktmanualer, produktfirmwareopdateringer, softwareopdateringer til efterredigering og undervisningsvideoer.