Action Cam Magazine fra Sony

Ved du ikke, hvilket tilbehør og hvilke indstillinger du skal bruge til din Action Cam-video? Så download denne Action Cam Magazine-app.

Altid nyt og tilgængeligt på en smart-enhed

Det er nemt at holde sig opdateret om fotoprogrammer, tips, produkter og tilbehør. De seneste udgaver af Action Cam Magazine opdateres automatisk på din smart-enhed og er altid tilgængelige fra app'ens boghylde.

ActionCam MAGAZINE

Læs dette, før du anvender programmet.

Downloader

Det nyeste nummer

Aktivitetsguide til Action Cam

FDR-X3000 / HDR-AS300 / HDR-AS50

Aktivitetsguiden til Action Cam giver dig de mest opdaterede og detaljerede oplysninger om kameraer og tilbehør til adskillige aktiviteter med interaktivt indhold og videoer.

Mountainbike

Filmene, som er optaget 100 % med Action Cam fra forskellige synsvinkler, skal bare ses. Det robuste og pålidelige Action Cam har den ydeevne, der er nødvendig for at lave optagelser på vejene. Dette mountainbike-nummer viser, hvordan du kan bruge Action Cam på måder, som du måske endnu ikke havde forestillet dig.

Ski og snowboard

Ski- og snowboard-nummeret af Action Cam Magazine indeholder ikke bare film og fotos af flere præstationer – det præsenterer også masser af praktisk tilbehør, funktioner og tips til Action Cam-filmoptagelse.