XH90 BRAVIA TV forfra
XH90 BRAVIA TV i vinkel
XH90 BRAVIA TV bagfra i vinkel
Fod på XH90 BRAVIA TV
Fod på XH90 BRAVIA TV
XH90 BRAVIA TV set fra siden
XH90 BRAVIA TV i vinkel
Vægmonteret XH90 BRAVIA TV
XH90 BRAVIA TV set bagfra med kabler
XH90 BRAVIA TV med sølvfarvet kant set forfra
XH90 BRAVIA TV med sølvfarvet kant set forfra i vinkel
Nærbillede af sølvfarvet kant på XH90 BRAVIA TV.
Nærbillede af sølvfarvet fod på XH90 BRAVIA TV.
XH90 BRAVIA TV med sølvfarvet kant set fra siden
Vinklet visning af XH90 BRAVIA TV med fod i smal opsætning.

Funktioner

TRILUMINOUS-farve

Gengiver et bredere, mere præcist udvalg af farver

Ved at udvide farvespektret gengiver TRILUMINOS, der er drevet af vores X1-processorerer, flere farver end et almindeligt TV. Det analyserer og behandler data i hvert billede for at gøre farverne endnu mere naturlige og præcise, så billederne er tættere end nogensinde før på at ligne den virkelige verden.

X-tended Dynamic Range

Nyd præcisionen af virkelighedstro kontrast

Opdag hvor virkelige billeder kan være, når du får de fine detaljer frem. Med de uafhængigt lysende LED-zoner, leverer Full Array LED en mere realistisk kontrast ved at gøre de lyse områder lysere og de mørke områder mørkere. Kontrast er derudover forstærket via X-tended Dynamic Range™, som justerer lysstyrke for skarpt lys og dybere sort i skygge.

4K HDR Processor X1

Fantastisk opløsning, uanset hvad du ser

Se fantastiske 4K-billeder med virkelighedstro detaljer og tekstur drevet af vores 4K HDR Processor X1™. Billeder filmet i 2K og endda Full HD opskaleres tæt på 4K-opløsning af 4K X-Reality™ PRO ved hjælp af en unik 4K-database.  

Diagram, der viser forbedret farve ved brug af HDR-remaster

Objektbaseret HDR-remaster

Med Object-based HDR remaster analyseres farverne i de enkelte objekter på skærmen, og kontrasten tilpasses, i modsætning til de fleste andre TV'er, hvor kontrasten kun tilpasses i forhold til en sort-hvid-kontrastkurve. Idet objekter genskabes individuelt, kan dette TV gengive større dybde, mere detaljerede teksturer og mere realistiske billeder.

Vores Acoustic Multi-Audio

Smukt tilpassede billeder og lyd

Lyd på konventionelle TV'er med en højtaler, der er placeret under skærmen, er ofte ikke synkron med billedet. Vores Acoustic Multi-Audio™ omfatter to lydpositionerede diskanthøjttalere bag på TV'et, der gør det muligt for lyden at følge handlingen, så du får en virkelig medrivende oplevelse.

TV på en væg med visning af et skib ved solnedgang

Enestående billede og lyd, uanset omgivelserne

Læn dig tilbage, og nyd den bedste visningsoplevelse. Den unikke teknologi fra Sony til omgivelsesoptimering justerer automatisk billede og lyd til dine omgivelser.

TV set fra siden med visning af one slate-design

One slate-design

Vores slanke og enkle one slate-design holder dig fokuseret på skærmen, og blender harmonisk ind i ethvert rum.

Slank kant i aluminium

Smal aluminiumkant

En slank aluminiumkant holder dig fokuseret på handlingen, ikke på hvad der er omkring den.

Design med minimalistisk fod

Minimalistisk fod, designet til at give harmoni

Den tynde metalfod har et minimalistisk udtryk og passer smukt ind i moderne rum.

2-positioners fod

Diskret Metal Blade-fod, to positioner

Vores elegante fod passer diskret på en hylde og vil ikke kompromittere din visningsoplevelse. Med brede og smalle indstillinger kan du bruge den på store eller små hylder.

Android smart TV

Du skal blot tale for at udforske verdener på en sjov måde

Find al den underholdning, du kan forestille dig, lige så hurtigt, som du kan tale. Dette Android Smart TV lader dig med avanceret stemmestyring nyde film og programmer fra apps eller udsendelse på et øjeblik.

Netflix-, YouTube-, prime video- og Google Play-logo

Over 5000 apps, mere end på alle andre Smart TV

4K Android TV fra Sony har et kæmpe udvalg af apps. Vælg dem, der gør livet sjovere og mere underholdende.

Netflix-logo

Ikke mere ventetid

Apps starter hurtigere op, og der er ikke længere ventetid, når du skifter mellem apps – Netflix starter 3 gange hurtigere end tidligere.

Netflix-logo

Vores Android TV anbefales af Netflix

Netflix hjælper dig med at finde et TV med bedre ydeevne, nem adgang til apps og nye funktioner, som giver et bedre Smart TV. Netflix Recommended TV hjælper dig med at nyde serier og film med en dedikeret knap og stemmestyring.

Google Assistant-logo

Betjen TV og smart-enheder med din stemme

Du kan bruge Google Assistant til at bede dit TV om at tilslutte og kommunikere med dine smart-enheder, herunder sikkerhedskameraer og apparater. Det er helt ubesværet og giver den ultimative oplevelse.

alexa-logo

Opret forbindelse med Alexa

Tilslut dine Alexa-aktiverede enheder for at få nem, håndfri betjening af et TV fra Sony. Med Alexa kan du tænde TV'et, skifte kanal, styre lydstyrken og meget mere.

Google Home

Kompatibel med Google Home

Tilslut Google Home for at få nem, håndfri betjening af et TV fra Sony. Med Google Home kan du finde og vise dine yndlingsvideoer på dit TV fra Sony uden at løfte en finger.

Brug af Apple AirPlay til at tilslutte en telefon til et TV

Fungerer med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til dit TV direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se film og serier fra Apple TV-appen, dine yndlings-apps eller endda Safari. Del dine billeder med alle i rummet.

Chromecast-logo

Send det til en større og bedre skærm med Chromecast

Chromecast giver dig mulighed for at caste dine yndlingsvideoer, -spil og -apps fra din mobilenhed i fuld kvalitet til dit Chromecast built-in TV. Du skal bare trykke Cast-knappen på din Android- eller iOS-skærm for at få alle dine favoritter op på den store skærm. Cast dit indhold, og fortsæt derefter med at søge på din telefon eller tablet.

Smart fjernbetjening tilsluttet til flere enheder

Nem styring med smart fjernbetjening

Tilslut set-top-bokse og andre enheder via HDMI til dit TV, og betjen dem alle ved hjælp af én smart fjernbetjening. Et slankere og mere afrundet design med indbygget mikrofon til stemmestyring og forbedret knaplayout gør den utrolig nem at bruge.

Google Play-logo

Google Play™: en verden af indhold og apps

Oplev film og TV-programmer, spil og meget mere fra Google Play™. Nyd et stort og stadigt voksende udvalg af apps på dit TV på en helt ny måde.

Clear Phase-logo

Clear Phase for bløde, afbalancerede frekvenser

BRAVIA™ bruger en kraftfuld computermodel til at analysere og kompensere for unøjagtigheder i højttalerrespons. Det sker ved at "sample" højttalerfrekvensen med højere præcision. Disse oplysninger sendes tilbage for at udjævne toppe og dyk i højttalerens naturlige respons - hvilket resulterer i ren, naturlig lyd med jævn gengivelse af alle frekvenser.

Bluetooth®

Bluetooth-tilslutningsmulighed

Tilslut BLUETOOTH®-kompatible enheder til dit TV, og få nem, ledningsfri underholdning. Par dine Bluetooth-hovedtelefoner eller -øretelefoner med BRAVIA, og nyd TV-programmer og musik, hvor du vil – uden forstyrrelser eller afbrydelser.

Netflix Calibrated Mode

Nyd studiekvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne tilstand blev særligt udviklet til at nyde originale Netflix-produktioner og gengive den samme billedkvalitet på et TV som på en studiemaster. Med Netflix Calibrated Mode bevares filmskaberens vision og hensigt.

Logo for Dolby Vision og Dolby Atmos

Lad dig opsluge af biograflignende spænding

Nyd spændende biografoplevelser derhjemme. Dolby Vision™ giver filmscener liv, så du får en autentisk oplevelse, mens Dolby Atmos™ fylder rummet med medrivende surroundlyd.

calman Ready-logo

Bevarer filmskabernes begejstring

For at imødegå variationer i farven fra produktionsprocessen er dette TV klar til at anvende Portrait Displays' højtydende software Calman til automatisk kalibrering. Det giver en hidtil uset grad af kalibrering og en evne til at finjustere, der ikke er mulig med normale billedindstillinger. Den leverer en naturtro farvegengivelse, som stemmer overens med det originale TV-signal, og kan tilpasse sig de mindste ændringer i farven, som måtte opstå. Dette TV er Calman Ready, så kunder kan få fordel af software, der anvendes af filmskabere til kvalitetskontrol under postproduktionen, hvilket demonstrerer vores engagement i at levere billeder med farvekalibrering på professionelt niveau til hjemmet.

X-Balanced Speaker-drev

Hør lyd i høj kvalitet

Vores X-Balanced Speaker, der er designet til at komplementere TV'ets lydkvalitet og det slanke design med den unikke nye form, driver film og musik fremad med klar lyd.

X-Motion Clarity

Gør scener med hurtig bevægelse klare og tydelige

På nogle skærme bliver sportsscener og scener med hurtig bevægelse slørede. Vores nyeste X-Motion Clarity™-teknologi sikrer, at alt er jævnt, klart og tydeligt. Hvert "blink" styres individuelt, og dets varighed optimeres, mens lysstyrken forbedres efter behov, så du ikke går glip af noget.

Specifikationer

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger