ALLE TV

XH80 | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

XH8077 / XH8096 Series
Billede af XH80 | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

silverblack

Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 7.500,00

(VAT)

139 cm (55")

KD-55XH8077

Vejl. Udsalgspris

kr 8.500,00

(VAT)

139 cm (55")

KD-55XH8096

Vejl. Udsalgspris

kr 7.500,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65XH8077

Vejl. Udsalgspris

kr 10.000,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65XH8096

Vejl. Udsalgspris

kr 9.000,00

(VAT)

189 cm (75”)

KD-75XH8096

Vejl. Udsalgspris

kr 15.000,00

(VAT)

215 cm (85'')

KD-85XH8096

Vejl. Udsalgspris

kr 21.000,00

(VAT)
XH80 BRAVIA TV set forfra
XH80 BRAVIA TV set forfra fra en vinkel
XH80 BRAVIA TV set bagfra
Kant på XH80 BRAVIA TV
Fod på XH80 BRAVIA TV
XH80 BRAVIA TV med sølvkant
XH80 BRAVIA TV med sølvkant set fra en vinkel
Nærbillede af XH80 BRAVIA TV med sølvkant
Fod på XH80 BRAVIA TV med sølvkant
XH80 BRAVIA TV forfra med smal fod
XH80 BRAVIA TV forfra med sølvkant
XH80 BRAVIA TV forfra med bred fod

Funktioner

Balloner med TRILUMINOS-farve

Gengiver et bredere, mere præcist udvalg af farver

Ved at udvide farvespektret gengiver TRILUMINOS, der er drevet af vores X1-processorerer, flere farver end et almindeligt TV. Det analyserer og behandler data i hvert billede for at gøre farverne endnu mere naturlige og præcise, så billederne er tættere end nogensinde før på at ligne den virkelige verden.

4K HDR Processor X1

Fantastisk opløsning, uanset hvad du ser

Se fantastiske 4K-billeder fyldt med virkelighedstro detaljer og tekstur drevet af vores 4K HDR Processor X1™. Billeder filmet i 2K og endda Full HD bliver opskaleret til tæt på 4K-opløsning af 4K X-Reality™ PRO, der bruger en unik 4K-database.  

Sammenligning af slørede skioptagelser med og uden Motionflow

Mindre slør, selv ved hurtige scener

På nogle skærme bliver sportsscener og scener med hurtig bevægelse slørede. Vores Motionflow-teknologi sikrer jævne og tydelige bevægelser ved at skabe ekstra billeder mellem billeder og sorte segmenter mellem scenerne. Og resultatet? Mindre efterbillede med slør, mere glidende bevægelser. 

Objektbaseret HDR-remaster

Objektbaseret HDR-remaster

Med Object-based HDR remaster analyseres farverne i de enkelte objekter på skærmen, og kontrasten tilpasses, i modsætning til de fleste andre TV'er, hvor kontrasten kun tilpasses i forhold til en sort-hvid-kontrastkurve. Idet objekter genskabes individuelt, kan dette TV gengive større dybde, mere detaljerede teksturer og mere realistiske billeder.

X-Balanced Speaker

Hør lyd i høj kvalitet 

Vores X-Balanced Speaker, der er designet til at komplementere TV'ets lydkvalitet og det slanke design med den unikke nye form, driver film og musik fremad med klar lyd. Denne funktion er tilgængelig på TV over 55". 

TV på en væg med visning af et skib ved solnedgang

Enestående billede og lyd, uanset omgivelserne

Læn dig tilbage, og nyd den bedste visningsoplevelse. Den unikke teknologi fra Sony til omgivelsesoptimering justerer automatisk billede og lyd til dine omgivelser.

Slankt design

Smukt design

TV'et er designet med en smal kant for at give det et luksuriøst og raffineret udtryk. Så kan du holde fokus på billedet og ikke TV'et.

Android smart TV

Du skal blot tale for at udforske verdener på en sjov måde

Find al den underholdning, du kan forestille dig, lige så hurtigt som du kan tale. Dette Android smart TV lader dig med avanceret stemmestyring nyde film og programmer fra apps eller antennesignal på et øjeblik.

Netflix-, YouTube-, prime video- og Google Play-logoer

Over 5000 apps, mere end på alle andre Smart TV

Smart Android TV fra Sony har et kæmpe udvalg af apps. Vælg dem, som gør livet sjovere og mere underholdende.

Netflix-logo

Ikke mere ventetid

Apps starter hurtigere op, og der er ikke længere ventetid, når du skifter mellem apps – Netflix starter tre gange hurtigere end tidligere.

Netflix-logo

Vores Android TV anbefales af Netflix

Netflix hjælper dig med at finde et TV med bedre ydeevne, nem adgang til apps og nye funktioner, som giver et bedre Smart TV. Netflix Recommended TV hjælper dig med at nyde serier og film med en dedikeret knap og stemmestyring.

Google Assistant-logo

Betjen TV og smart-enheder med din stemme

Du kan bede dit TV med Google Assistant om at tilslutte og kommunikere med dine smart-enheder herunder sikkerhedskameraer og apparater. Det er virkelig nemt og giver den ultimative oplevelse.

Alexa-logo

Opret forbindelse med Alexa

Tilslut dine Alexa-aktiverede enheder for at få nem, håndfri betjening af et TV fra Sony. Med Alexa kan du tænde TV'et, skifte kanal, styre lydstyrken og meget mere.

Google Home

Kompatibel med Google Home

Tilslut Google Home for at få nem, håndfri betjening af et TV fra Sony. Med Google Home kan du finde og vise dine yndlingsvideoer på dit TV fra Sony uden at løfte en finger.

Telefon og TV tilsluttet med Apple AirPlay

Fungerer med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til dit TV direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se film og serier fra Apple TV-appen, dine yndlings-apps eller endda Safari. Del dine billeder med alle i rummet.

Chromecast-logo

Send det til en større og bedre skærm med Chromecast

Chromecast giver dig mulighed for at caste dine yndlingsvideoer, spil og apps fra din mobilenhed i fuld kvalitet til dit Chromecast built-in TV. Du skal bare trykke Cast-knappen på din Android- eller iOS-skærm for at få alle dine favoritter op på den store skærm. Cast dit indhold, og fortsæt derefter med at søge på din telefon eller tablet.

Smart fjernbetjening tilsluttet til flere enheder

Nem styring med smart fjernbetjening

Tilslut set-top-bokse og andre enheder via HDMI til dit TV, og betjen dem alle ved hjælp af én smart fjernbetjening. Et slankere og mere afrundet design med indbygget mikrofon til stemmestyring og forbedret knaplayout gør den utrolig nem at bruge.

Google Play-logo

Google Play™: en verden af indhold og apps

Oplev film og TV-programmer, spil og meget mere fra Google Play™. Nyd et stort og stadigt voksende udvalg af apps på dit TV på en helt ny måde.

Clear Phase-logo

Clear Phase for bløde, afbalancerede frekvenser

BRAVIA™ bruger en kraftfuld computermodel til at analysere og kompensere for unøjagtigheder i højttalerrespons. Det sker ved at "sample" højttalerfrekvensen med højere præcision. Disse oplysninger sendes tilbage for at udjævne toppe og dyk i højttalerens naturlige respons - hvilket resulterer i ren, naturlig lyd med jævn gengivelse af alle frekvenser.

youview-logo

YouView: Det bedste tidligere sendte og on-demand TV

Med indbygget YouView kan du gå tilbage op til syv dage for at se programmer fra BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Channel 5 og Pop Fun. Du kan også få adgang til et omfattende bibliotek af on-demand indhold. Du skal blot tilslutte dit BRAVIA™ til en antenne og en bredbåndsforbindelse for at komme i gang med YouView.

Logo for Dolby Atmos og Dolby Vision

Lad dig opsluge af biograflignende spænding

Nyd spændende biografoplevelser derhjemme. Dolby Vision™ giver filmscener liv, så du får en autentisk oplevelse, mens Dolby Atmos™ fylder rummet med medrivende surroundlyd.

Logo for Calman Ready

Bevarer filmskabernes begejstring

For at imødegå variationer i farven fra produktprocessen er dette TV klar til at anvende Portrait Displays’ højtydende software Calman til automatisk kalibrering. Dette giver mulighed for en grad af kalibrering uden fortilfælde og evnen til at finjustere, der ikke er mulig med konventionelle billedindstillinger. Den leverer en naturtro farvegengivelse, som stemmer overens med det originale TV-signal og kan tilpasse sig de mindste ændringer i farven, som over tid måtte opstå. Dette TV er Calman Ready, så kunder kan få fordel af software, der anvendes af filmskabere til kvalitetskontrol under postproduktion, hvilket demonstrerer vores engagement i at levere billeder med farvekalibrering på professionelt niveau til hjemmet.

Specifikationer

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger