ALLE TV

A8 | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

A8 Series
Billede af A8 | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

139 cm (55")

KD-55A8

Vejl. Udsalgspris

kr 16.000,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65A8

Vejl. Udsalgspris

kr 24.000,00

(VAT)
A8 BRAVIA TV forfra
A8 BRAVIA TV i vinkel
A8 BRAVIA TV i vinkel bagfra
A8 BRAVIA TV kant
Fod til A8 BRAVIA TV
A8 BRAVIA TV oppefra
A8 BRAVIA TV bagfra
Alternativ fod til A8 BRAVIA TV
Vægmonteret A8 BRAVIA TV
A8 BRAVIA TV fra siden

Funktioner

TRILUMINOS-farver vist med farverige balloner

Gengiver et bredere, mere præcist udvalg af farver

Ved at udvide farvespektret gengiver TRILUMINOS, der er drevet af vores X1-processorerer, flere farver end et almindeligt TV. Det analyserer og behandler data i hvert billede for at gøre farverne endnu mere naturlige og præcise, så billederne er tættere end nogensinde før på at ligne den virkelige verden.

Billeder med forskellig kvalitet, der viser fordelene ved X1 Ultimate Processor

Uovertruffen opløsning, uanset hvad du ser

Alt indhold kan konverteres til virkelighedstro 4K-opløsning med unikke funktioner fra Sony. Vores X1™ Ultimate, dobbelt så hurtigt som X1™ Extreme, analyserer og behandler data for at berige 4K-billeder med virkelighedstro detaljer og tekstur. Selv billeder filmet i 2K og Full HD opskaleres tæt på 4K af 4K X-Reality™ PRO ved hjælp af en unik 4K-database. Opløsningen af hvert motiv optimeres så af Object-based Super Resolution for at gengive nærmest virkelighedstro teksturer.

Farverig papegøje

Forstærker lyd og kontrast for yderligere dybde og realisme

Se ægte farver, opdag detaljen i dybe skygger og lyse højdepunkter. Med Pixel Contrast Booster forstærkes farver og kontrast i lyse områder, så du kan se scener proppet med virkelighedstro skygger og nuancer, mere dybde, fin struktur og den rene sorte kontrast, som kun OLED kan levere. 

Diagram over folk, der ser TV fra flere vinkler

Smukke farver fra alle vinkler

Nu er det lige så tilfredsstillende at se TV fra siden som forfra. Vores selvoplysende OLED-paneler holder farverne konstante og ægte, uanset hvor du ser fra.

Sølvfarvet bil, der bevæger sig på en flad overflade

Gør scener med hurtig bevægelse klare og tydelige

Med billeder skabt af millioner af individuelt kontrollerede pixels er alting skarpt og klart på OLED. Og med vores X-Motion Clarity™-teknologi forbliver selv hurtig action jævn og klar. Billeder med bevægelse styres præcist for at minimere sløring i scener med hurtig bevægelse.

Silhuet af person, der løber på stranden ved solnedgang

Super Bit Mapping HDR

Der findes tusindvis af farvetoner, -nuancer og -overgange af lys i en solnedgang. Super Bit Mapping HDR gengiver dem. Den skaber ensartet, naturlig billedkvalitet, mens du ser det, og uden synlige overgange, som kan forekomme på andre TV.

Billeder, der viser fordelene ved Object-based HDR remaster

Objektbaseret HDR-remaster

Med Object-based HDR remaster analyseres farverne i de enkelte objekter på skærmen, og kontrasten tilpasses, i modsætning til de fleste andre TV'er, hvor kontrasten kun tilpasses i forhold til en sort-hvid-kontrastkurve. Idet objekter genskabes individuelt, kan dette TV gengive større dybde, mere detaljerede teksturer og mere realistiske billeder.

Dual database processing

Dual database processing

Én database anvendes til at gøre billedet tydeligere og reducere støj på skærmen. Den anden anvendes til at opskalere opløsningen og øge skarpheden. Disse to effektive databaser til forbedring af billedet arbejder sammen og forbedrer dynamisk pixel i realtid. Hver database har tusindvis af referencer, som vi har samlet fra vores erfaring med at skabe indhold til TV og film igennem årene.

Placering af frontlydhøjttalere

Lyd fra skærmen, utroligt medrivende

Lyden på konventionelle TV'er med en højttaler placeret under skærmen er ofte ude af sync med billedet. Med vores Acoustic Surface Audio er skærmen højttaleren. En innovativ aktuator vibrerer diskret for at skabe lyd, så det, du hører kommer fra det sted, hvor handlingen sker – dialog mellem personer, motorstøj fra en bil – snarere end fra højttalere på siderne.

Kvinde, der ser TV i stuen, med illustrationer af lydbølger ...

Nyd multidimensionel lyd med S-Force Front Surround

Hør lyd, som du ville gøre, fra en separat multi-surroundhøjttaler. Ved at opkonvertere indgange gengiver S-Force Front Surround virtuelt et multi-surroundhøjttalersystem inde i dit TV, så du kan nyde spændingen ved mere medrivende lyd.

Nyhedsværter

Hør stemmer tydeligt

Med Voice Zoom kan du høre tale tydeligt uden at skulle skrue op for lydstyrken – ideelt til nyhedsudsendelser og dokumentarer.

Illustration af TV-subwoofer

Giv kraft til dine soundtrack

Med en subwoofer integreret bag på TV'et vil du kunne høre mere dynamisk, bastung lyd – ideelt til actionfilm og musik.

Billede af solnedgang vist på TV

Enestående billede og lyd, uanset omgivelserne

Læn dig tilbage, og nyd den bedste visningsoplevelse. Den unikke teknologi fra Sony til omgivelsesoptimering justerer automatisk billede og lyd til dine omgivelser.

TV set fra siden, der viser det slanke design

One Slate-designkoncept

Vores slanke og enkle one slate-design holder dig fokuseret på skærmen, og blender harmonisk ind i ethvert rum.

Nærbillede af TV, der viser den smalle kant

Smal kant af metal 

Lader dig fokusere på billedet, ikke på TV'et. 

Billeder, der viser alternativ TV-fodopsætninger for at have plads til en soundbar

Fleksibel Metal Blade-fod, klar til soundbar

Retningen på denne alsidige fod kan indstilles, så din TV-skærm ikke forstyrrer TV-oplevelsen, heller ikke når den anvendes sammen med en soundbar. 

TV bagfra med pænt arrangerede kabler

Kabelrod minimeres

Kabelholdere skjuler ledningerne, så dit fjernsyn er fri for rod og ser godt ud forfra, fra siderne og bagfra.

Familie, der bruger stemmestyring til at bruge TV-menuer

Du skal blot tale for at udforske verdener på en sjov måde

Find al den underholdning, du kan forestille dig, lige så hurtigt, som du kan tale. Dette Android Smart TV lader dig nyde film og programmer fra apps eller antennesignal på et øjeblik med avanceret stemmestyring.

Netflix-, YouTube-, prime video- og Google Play-logoer

Over 5000 apps, mere end på alle andre Smart TV

Android Smart TV fra Sony har et uovertruffent antal apps. Vælg dem, der gør dit liv sjovere og mere underholdende.

Netflix-logoer

Ikke mere ventetid

Apps starter hurtigere op, og der er ikke længere ventetid, når du skifter mellem apps – Netflix starter tre gange hurtigere end tidligere.

Google Assistant-logo

Betjen TV og smart-enheder med din stemme

Med Google Assistant kan du bede dit TV om at tilslutte og kommunikere med dine smart-enheder, herunder sikkerhedskameraer og apparater. Det er helt ubesværet og giver den ultimative oplevelse.

Alexa-logo

Opret forbindelse med Alexa

Tilslut dine Alexa-aktiverede enheder, og få nem, håndfri betjening af et TV fra Sony. Med Alexa kan du tænde dit TV, skifte kanaler, styre lydstyrke og meget mere.

Google Home bruges i en stue

Kompatibel med Google Home

Tilslut Google Home, og få nem, håndfri betjening af et TV fra Sony. Med Google Home kan du finde og caste dine foretrukne videoer til dit TV fra Sony uden at løfte en finger.

Brug af Apple AirPlay til at tilslutte en telefon til et TV

Fungerer med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til dit TV direkte fra din iPhone, iPad eller Mac. Se film og serier fra Apple TV-appen, dine yndlingsapps eller endda Safari. Del dine billeder med alle i lokalet.

Chromecast-logo

Send det til en større og bedre skærm med Chromecast

Chromecast giver dig mulighed for at caste dine yndlingsvideoer, -spil og -apps fra din mobilenhed i fuld kvalitet til dit TV. Du skal bare trykke Cast-knappen på din Android- eller iOS-skærm for at få alle dine favoritter op på den store skærm. Cast dit indhold, og fortsæt derefter med at søge på din telefon eller tablet.

Smart fjernbetjening tilsluttet til

Nem styring med smart fjernbetjening

Tilslut set-top-bokse og andre enheder via HDMI til dit TV, og betjen dem alle ved hjælp af én smart fjernbetjening. Et slankere og mere afrundet design med indbygget mikrofon til stemmestyring og forbedret knaplayout gør den utrolig nem at bruge.

Google Play-logo

Google Play™: en verden af indhold og apps

Oplev film og TV-serier, spil og meget mere fra Google Play™. Nyd et enormt og stadigt voksende udvalg af apps på dit TV på en helt ny måde.

Clear Phase-logo

Clear Phase for bløde, afbalancerede frekvenser

BRAVIA™ bruger en kraftfuld computermodel til at analysere og kompensere for unøjagtigheder i højttalerrespons. Det sker ved at "sample" højttalerfrekvensen med højere præcision. Disse oplysninger sendes tilbage for at udjævne toppe og dyk i højttalerens naturlige respons - hvilket resulterer i ren, naturlig lyd med jævn gengivelse af alle frekvenser.

Bluetooth®-logo

Bluetooth-tilslutningsmulighed

Tilslut BLUETOOTH®-kompatible enheder til dit TV, og få nem, ledningsfri underholdning. Par dine Bluetooth-hovedtelefoner eller -øretelefoner med BRAVIA, og nyd TV-programmer og musik, hvor du vil – uden forstyrrelser eller afbrydelser.

youview-logo

YouView: Det bedste tidligere sendte og on-demand TV

Med indbygget YouView kan du gå tilbage op til syv dage for at se programmer fra BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Channel 5 og Pop Fun. Du kan også få adgang til et omfattende bibliotek af on-demand indhold. Du skal blot tilslutte dit BRAVIA™ til en antenne og en bredbåndsforbindelse for at komme i gang med YouView.

Logo for Netflix Calibrated Mode

Nyd studiekvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne tilstand blev særligt udviklet til at nyde originale Netflix-produktioner og gengive den samme billedkvalitet på et TV som på en studiemaster. Med Netflix Calibrated Mode bevares filmskaberens vision og hensigt.

Dolby Vision- og Dolby Atmos-logoer

Lad dig opsluge af biograflignende spænding

Nyd spændende biografoplevelser derhjemme. Dolby Vision™ giver filmscener liv, så du får en autentisk oplevelse, mens Dolby Atmos™ fylder rummet med medrivende surroundlyd.

Logo for Calman Ready

Bevarer filmskabernes begejstring

For at imødegå variationer i farven fra produktionsprocessen er dette TV klar til at anvende Portrait Displays' højtydende software Calman til automatisk kalibrering. Det giver en hidtil uset grad af kalibrering og en evne til at finjustere, der ikke er mulig med normale billedindstillinger. Den leverer en naturtro farvegengivelse, som stemmer overens med det originale TV-signal, og kan tilpasse sig de mindste ændringer i farven, som måtte opstå. Dette TV er Calman Ready, så kunder kan få fordel af software, der anvendes af filmskabere til kvalitetskontrol under postproduktionen, hvilket demonstrerer vores engagement i at levere billeder med farvekalibrering på professionelt niveau til hjemmet.

Specifikationer

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger