OVERGÅ VIRKELIGHEDEN

Indfang flere af livets farver

Se mere af livets skønhed. Sony fjernsyn genskaber et smukt udvalg af levende, naturlige farver, der gør alt det, du ser, mere virkeligt og livagtigt.

Et billede malet med ekstra farver

Se forskellen med en TRILUMINOS™-skærm  

Som noget unikt for Sony beriger en TRILUMINOS-skærm din billedoplevelse med en bredere farvepalet og mere naturlige skygger og nuancer. 

Med Triluminos
MED EN TRILUMINOS-SKÆRM
Uden Triluminos
UDEN EN TRILUMINOS-SKÆRM
Aldrig før, har farverne været mere virkelighedstro

En TRILUMINOS™-skærm udmærker sig ved at genskabe røde, grønne og blå farver – farver, som erfaringsmæssigt er vanskelige for TV at vise nøjagtigt. Den gengiver også hudfarverne smukt takket være den omfattende farvepalet og de præcise farveovergange.

Bredere farveskala

Jo flere farveblyanter, du bruger til at tegne et billede, jo mere levende og naturtro bliver det. En TRILUMINOS™-skærm fungerer på samme måde, da den bruger et bredere farvespektrum end en traditionel LED-skærm.

TRILUMINOS-skærm
Optimerede farver, perfekt kontrolleret

Precision Colour Mapping

Precision Colour Mapping tager skridtet videre end traditionel farveforbedring ved at optimere farverne individuelt i realtid. Den sikrer den maksimale ydeevne for skærmen og styrer gengivelsen af hver farve perfekt for fyldige og naturtro resultater.

Almindelig
Farveafbildning med høj nøjagtighed
Farveafbildning med høj nøjagtighed
Almindelig