Gå til indhold
TV

216 til 254 cm (85 til 100 tommer) TV

Når du vil have fantastisk underholdning, så behøver du ikke kigge på andet end vores storskærms-TV. Med 4K-opløsning, surroundlyd og interaktive funktioner - de undlader aldrig at imponere.

En mand, der ser fjernsyn på 216 cm (85 tommer) TV fra Sony

TV får en stjernerolle

Med et af vores 216 cm (85") TV i stuen fyldes hjemmet med venner og familie, der er ivrige efter at opleve, hvordan den smukke skærm tager sig ud med 4K-opløsning. På dagen for kampen bringer spændende funktioner som Live Football-tilstand handlingen til dig, og surroundlyd forstærker oplevelsen med kraftfuld lyd.

Det store billede har aldrig set så godt ud

4K-opløsning, bakket op af avanceret billedbehandlingsteknologi, giver 8 millioner pixel fantastiske detaljer på vores storskærms-TV. Hvert billede er raffineret med større detaljerigdom, livagtige teksturer og virkelighedstro klarhed.

4K har fire gange så mange detaljer som Full HD
Sony storskærms-TV med skærmdelingsfunktion

Verden er blot et klik væk

Med intelligent teknologi på 216 cm (85") TV behøver du aldrig se TV alene. Udveksl billeder med venner via Fotodeling, og tjek billeder på den store skærm. Skype med familien, mens du ser din yndlingsfilm via Social Viewing, eller slå Live Football-tilstand til for at få forbindelse til andre under kampen.

Klare farver kommer til live

Få det bedste ud af hver eneste farve med TRILUMINOS™-skærmen på vores 216 cm (85") TV. En regnbue af farver tilføjer intensitet, og X-tended Dynamic Range™ giver dybde til mørke nuancer, mens skærmen indhylles i lys. 4K X-Reality PRO™ opgraderer alt, så det nærmer sig 4K-kvalitet, og forbedrer det, du ser.

Levende farver på 216 til 254 cm (85 til 100 tommer) TV fra Sony
Fjernbetjening til 216 cm (85 tommer) storskærms-TV fra Sony

Kontroller dine medier med et svip

Svip gennem film, videoer og fotos på vores storskærms-TV ved hjælp af One Flick Entertainment-fjernbetjeningen, eller spring ind i handlingen med Quick Start. Det stabiliserende, kileformede design giver ekstra plads til et avanceret lydsystem.